[quote="domy"][quote="rosa"][quote="Noa"]
I tako je to dalje išlo na foru mi smo ih unakazili po tom pitanju...e totalno me šokirala i kaj da čovjek kaže na to.
E da i onda je rekla da djeca gledaju te neke kojekakve crtiće sa tim likovima odnosno onda ih je nazvala čudovišrima, da joj znaju reči kak su gledali taj i taj film.
Onda je komentirala ma molim te ljepo pa nisu filmovi za djecu a pogotovo ne kojekakvi.
I tako je to išlo a nitko od roditelja nije n išta rekao nažalost.[/quote

Nema mi ništa gore nego kad ti netko pametuje o vlastitom djetetu. I to još k tome da mu previše dopuštaš na ''godišnjem odmoru'' Fantazije... Nikad nisam nikome dopustila da mi on određuje kako ću i što napraviti sa svojim djetetom. Mislim da svoje dijete ja najbolje poznam, a ne netko drugi. I moja je zadnja...Do sada još nisam požalila niti jednu svoju odluku i imam prekrasno dijete. Šteta je što roditelji u ovakvim situacijama ne reagiraju. Mislim da je to prije zato ''kroz jedno unutra, kroz drugo van'', i ne da im se raspravljat, nego što bi bilo zato što se osjećaju krivi...Ali, mislim da je pametnije reagirat, pa da i ona osjeti tko je roditelj djetetu...Znamo svi kako je i teti kad ima 25-ero djece, da tu dolazi do sukoba između djece i sl...Pa moraju se posvađat..Nije to ništa neobično...Ali, ako prelazi u maltretiranje, nasilje, treba nešto poduzeti dok je vrijeme...Mada je i roditeljima to teško priznati..I naći rješenje kako? Nije to lako...