u TL-u ima kao komodica sa platnenim kutijama (9 ukupno) (sl kao ovo što je petra stavila) 499 kn košta
u TL-u ima kao komodica sa platnenim kutijama (9 ukupno) (sl kao ovo što je petra stavila) 499 kn košta
wow, ovo je baš fora namještaj! Je li konstrukcija od drva ili plastike?(maša) prvotno napisa
mi imamo ovaj, samo u bijeloj boji
http://ikeahacker.blogspot.com/2009/...ing-table.html
Da,takvo nesto i mi imamo.
Samo police imaju ledja,a kutije su platnene(Ikea)i imaju providnu prednju stranicu,pa se vidi sta je unutra.
ja planiram uzeti ovu iz magme u dogledno vrijeme, ali više zbog sebe, jer su igračke od J u kartonskoj kutiji od kad smo preselili jer nisam našla adekvatno riješenje, a dio slikovnica je na podu ispod radnog stola jer nemam kud s njima.
i koliko su prozirne te posude. jer mojoj djeci ono što ne vide - ne postoji.
Od ovog linka mi je poludio kompjutor. :/Tashunica prvotno napisa
Najprije se, u roku od par sekundi, otvorilo nešto više od pedeset prozora koje sam jedva dovela pod kontrolu (trebalo mi je dvadesetak minuta, jer su se stalno otvarali novi, a nijedna komanda mi nije radila :/ , tastatura - kao isključena :/ , zatim se sasvim smrznuo, ma koma ). U međuvremenu sam ga uspjela restartati, no još uvijek je vrlo spor.
Ako nekoga zanima što je na slici, neka ode na Ikeinu stranicu i potraži Trofast.
Mi isto imamo Trofast, ali imamo više polica nego kutija jer nam treba za držanje slikovnica i raznoraznih igrica; imamo dvije plitke kutije - te su za boje i papire, i jednu duboku - ta je za Play Doh.
ma daj, ja sam ga i sada normalno otvorila, a imam i dobre antivirusne programe, inače mi ne bi otvorilo :/Sanja prvotno napisa
kontrukcija je od drveta a metrijal košara je dosta debeli/čvrst (ja neznam kako se zove)..fora je vađenje tih spremišta van...pomikaki prvotno napisa
Joj, živa guba! Kante, kutije, pa još na katove! idealno!!! Nagnjavit ću muža da mi napravi ovakvo nešto(maša) prvotno napisa
![]()
i meni je super. Čak nije ni preskupo, samo si ne mogu predočiti koliko je veliko u rl (drugim riječima nije preskupo ako je veliko koliko bih ja htjelaIfigenija prvotno napisa
). Dalo bi se i napravit doma.
dimenzije su 84x30*80 (pretpostavljam ŠxDxV ili VxDxŠ
mi danas idemo kupit..pokazala MM-u i njemu se sviđa a uopće nismo planirali al štedi mjesto jer sad je sve na nekim policama koje smo mu prepustili![]()