Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Radionice za trudnice kod Hane - link

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Radionice za trudnice kod Hane - link

Na prvi porod išla sam "k'o zmaj", hrabra i odlučna da ću ja to odraditi za sat-dva.
    Trajalo je tri dana... Rekla sam da neću više nikada roditi.

Sada sam se ulovila da razmišljam o epiduralnoj ili "molim Boga" za carski rez, samo da ne osjetim više takvu bol.
    Onda sam došla do sljedećih linkova, do informacije o Haninim radionicama.
    Uskoro krećem i jako se veselim.
    Vjerujem da će mi pomoći i nastojati ću opet vratiti onu "Zmajicu" u meni.

Možda još netkome pomogne: ...

http://www.mamekodhane.com/vizija.html

http://mojporod.com/home.html

http://www.youtube.com/watch?v=XpNVoGuSQ_g

http://www.thecowgoddess.com/who-is-hathor/

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super ideja Ava.
    Molim te izvještavaj nas o dojmovima.

Birthing From Within je baš zanimljiva knjiga, sigurno će biti genijalno na radionicama.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisam (još) bila na Haninim radionicama, ali čula sam sve najbolje! :D

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

super mi to izgleda :D

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svakako ću napisati riječ-dvije o tome kako sam doživjela radionicu. Krećem u listopadu, ali mislim da će glavni dojam biti tek nakon poroda, kad uistinu vidim dali sam shvatila i primjenila sve što sam tamo čula.
    Ali, vjerujem u najbolje...

Hvala Fidji na editu naslova

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure, ja sam prošla Mame kod Hane radionicu i to kao pripremu za drugi porod. Prvi je prošao super, ravno 10 minuta, slušala sam sebe i prirodu i sve je prošlo jako dobro. Na radionicu sam krenula upravo zbog straha da drugi porod neće bit tak lak i brz kao prvi.
    Radionicu mogu samo od crca preporučiti! Ava, kreni, ja bih da sam na tvom mjestu! slušaj Hanu, slušaj sebe i sve će bit u najboljem redu, sigurna sam!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure koja je cijena radionice?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Za cijenu je najbolje da vidiš s Hanom. nije jeftina, ali imaj na umu da ti stvari koje tamo naučiš ostaju zauvijek, nisu primjenjive samo za porod. Sigurna sam, da sam znala znanje s Hanine radionice ranije, da bih lakše povadila 3 umnjaka Još mi je jedan ostao, al sad imam neka druga znanja! Ta radionica je čisti rad na sebi, na ženskim vrijednostima i znanjima, al ne onak kak se to nekad na selu radilo, nego na jako, jako fini način!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno radionica kod Hane- priprema za porod "Bithing from wit

Ja sam saznala za ovaj tecaj po preporuci, isto kao i za vjezbe za trudnice kod Ive Kolic, i u to vrijeme nisam pojma imala o cem se radi.
    Tecaj je skuplji od ostalih u Zagrebu, ali i duze traje (14 sati koliko se sjecam), pa kad bi zbrojili sate drugih tecajeva i cijenu- onda nije ni skuplji od ostalih... ja sam isla i na tecaj u Dom zdravlja i tamo se svasta korisno sazna, pogotovo o njezi bebe, ali niti jedan drugi tecaj se ne moze mjeriti s radionicom Hane Francetic, niti moze zenu pripremiti tako dobro za porod!

Dakle, tu se priprema za porod na svim razinama- fizicki, psihicki i emotivno, Hana prema polaznicama ima individualni pristup, a rjesavaju se problemi i koji nisu vezani uz porod i trudnocu, ali pomazu polaznicima da se osjecaju bolje sami sa sobom... Tesko je u par recenica sve to opisati ali na primjer, na izvrstan nacin me pripremila na bol i na podnosenje svega toga tijekom poroda - vodenjak mi je visoko puknuo, kad sam stigla, bila sam 3 cm otvorena ali sa slabim trudovima, pa su mi dali drip i provela sam 5 sati u dosta jakim trudovima (po minutu, svake 2 minute), dali su mi na 5 cm Dolantin, i to jer su oni inzistirali drugo nista protiv bolova... Sve je to brzo proslo, bila sam pribrana i kasnije , u biti jos uvijek jako ponosna kak je to sve proslo, idemo s veseljem na drugo dete kad malicka bude godinu dana, ne bojim se nicega! Imam 32 godine i ovo mi je bila prva trudnoca i prvi porod, ali mozda opet odem na radionicu prije druge trudnoce..
    Metodu podnosenja boli i ostale finte necu otkriti, raspitajte se, posjetite linkove i vidite same, sigurna sam da nijedna od vas nece pozaliti ako se odluci na tecaj

Sanja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vidim da se neke buduce mame premisljaju oko Hanine radionice… I ja sam bila nesigurna oko toga trebam li tamo ici i mozemo li si to priustiti, pogotovo zato sto smo za vrijeme moje trudnoce bili u prilicno losoj financijskoj situaciji, da ne kazem uzasnoj. Hvala Bogu, moj me muz podrzao, zapravo pogurao me da se prijavim. Ne mogu vam opisati koliko mi je neizmjerno drago sto sam prosla radionicu, to mi je jedno od pametnijih ulaganja u zivotu.
    Moj je porod bio predivan. Mogla bih o njemu pricati satima. Svaki put kad ga se sjetim, preplavi me ogroman val radosti i ponosa. On nije bio ni posebno lagan ni idealan, ali sam uzivala u njemu. Ako vam to nesto znaci…
    I to zahvaljujuci Hani, to sa sigurnoscu mogu reci. Hana mi je pomogla da se pripremim, da ja budem ja u svom najjacem obliku kad mi je to bilo najpotrebnije. Ma, porodila bih se ja i bez radionice, ali to bi bila potpuno druga prica. Kod Hane se moze puno toga nauciti i saznati, ali najvaznije od svega je sto se uz njezinu pomoc usredotocite na bitno. Na ocigled, ti su susreti jednostavni, ali dogodi se u njima nesto neopisivo carobno.
    Tesko je brojati sate radionice, ona zavrsava tek kad ugledate svoje maleno djetesce…
    Ne trebam ni spominjati da i za drugi porod planiram opet ici na radionicu... (Jedva cekam! )

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bok svima!
    Imam pitanje za vas koje ste prošle radionicu kod Hane.. Da li ste bile na radionici same ili s budućim tatama? I šta od toga preporučate? Planiram ići i voljela bi da moj dragi ide samnom, pogotovo jer će biti na porodu samnom! Imate li kakvih savjeta?
    Thx!!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja sam bila na Haninoj radionici i ne mogu je dovoljno nahvaliti. Odlično me psihički i emotivno pripremila. Savladala sam neke tehnike podnošenja boli i opuštanja koje mi i dan danas pomažu u raznim situacijama. Hana je puna strpljenje i ljubavi prema svakoj polaznici, odgovorit će vam rado na svako (bez obzira koliko "glupo") pitanje. Saznala sam mnoge stvari koje nisam uspjela pronaći nigdje drugdje. Stekla sam divne prijatelje koji su sve to prošli kad i ja. Mogla bih još puno napisati, ali mislim daje dovoljno reći da je to bila najbolja stvar koju sam napravila u tudnoći i da je preporučam svakome.
    Murvice, što se tiče supruga, budući da će ići s tobom na porod, svakako neka ode i na radionicu. Ja sam išla bez supruga i to je bilo ok, ali sam i na porod išla bez njega.
    HANA HVALA!!!!!! Pusa od Jana i mame.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Victory!
    Mi nekako pokušavamo sve to zajedno prolaziti i to mi se jako sviđa. Baš sam sretna što mi je moj dragi i najbolji prijatelj!! Ići ćemo kod Hane, pa da vidimo..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok Murvice!
    Moj muzek nije bio sa mnom na radionici, nazalost je tako ispalo, nadam se da drugi put hoce. Ali Hanina energija se prosirila... Stalno sam mu sve prepricavala, a na kraju je samoinicijativno iscitavao moje biljeske u cekaonici na Sv. Duhu prije nego sto smo usli u boks. Na porodu se ponasao kao da je bio na tecaju. Svaka mu cast, dao je sve od sebe, svu svoju njeznost. Koliko znam od drugih cura s tecaja, tako je bilo i s njihovim muzevima. Ako mozes, idi s muzem...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno radionica kod Hane

moze se tecaj organizirati tako da ga pohadjaju i mame i tate zajedno, ali je nesto drugaciji i cijena je drugacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •