-
Vidim da se neke buduce mame premisljaju oko Hanine radionice… I ja sam bila nesigurna oko toga trebam li tamo ici i mozemo li si to priustiti, pogotovo zato sto smo za vrijeme moje trudnoce bili u prilicno losoj financijskoj situaciji, da ne kazem uzasnoj. Hvala Bogu, moj me muz podrzao, zapravo pogurao me da se prijavim. Ne mogu vam opisati koliko mi je neizmjerno drago sto sam prosla radionicu, to mi je jedno od pametnijih ulaganja u zivotu.
Moj je porod bio predivan. Mogla bih o njemu pricati satima. Svaki put kad ga se sjetim, preplavi me ogroman val radosti i ponosa. On nije bio ni posebno lagan ni idealan, ali sam uzivala u njemu. Ako vam to nesto znaci…
I to zahvaljujuci Hani, to sa sigurnoscu mogu reci. Hana mi je pomogla da se pripremim, da ja budem ja u svom najjacem obliku kad mi je to bilo najpotrebnije. Ma, porodila bih se ja i bez radionice, ali to bi bila potpuno druga prica. Kod Hane se moze puno toga nauciti i saznati, ali najvaznije od svega je sto se uz njezinu pomoc usredotocite na bitno. Na ocigled, ti su susreti jednostavni, ali dogodi se u njima nesto neopisivo carobno.
Tesko je brojati sate radionice, ona zavrsava tek kad ugledate svoje maleno djetesce…
Ne trebam ni spominjati da i za drugi porod planiram opet ici na radionicu... (Jedva cekam!
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma