Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 102

Tema: vatrogasci, dani otvorenih vrata 2009

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Upisali smo u kalendar...

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D :D baš tražim po netu obavijest kad je ove godine...

Bili i šrošle godine, malac nije mogao doći sebi od uzbuđenja, gledao vatrogasnu vežbu, bio u svim kamionima, čamcu, puštao vodu iz šmrka...imao je 2,5 god...
    Posljednje uređivanje od (maša) : 23.09.2010. at 10:11

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

u koliko će se sati održati pokazna vježba? odnosno, postoji li raspored događanja?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za sad imaju samo ovo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo nas..guzva je ovih dana...

Dakle, pripremili smo neke male poklone za posjetioce.

Male majice (sluzbene i nesluzbene) su narucene kao i naljepnice.

Ako neko bas ostane bez majice ili naljepnica, moze se javiti na mail pa cemo se dogovoriti nekak.
    Predvidjene si 2 vjezbe (u 11:00 i 13:00 sati) ali ce tokom cijelog termina biti moguce isprobati vozila, opremu ili drugo. Jedino ce sama unutasnjost Vatrogasne postaje biti zatvorena za posjetitelje jer moramo osigurati njezinu operativnost sto je steta jer klinci (i mame i tate) vole vidjeti onu stangu za spustanje.
    Ako je nekome prevelika guzva, ili zeli vidjeti samu unutrasnjost postaje ili nebu stigao nesto isprobati ili ima posebne zahtjeve slobodno se javi na mail shop93 (et) net.hr bez ikakvog ustrucavanja.

Vasi profesionalni vatrogasci Grada Zagreba odrade 3500 hitnih intervencija godisnje! Oprez je potreban, nesrece se ne dogadjaju drugome!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Eh da, imamo koji poster ili pozivnicu ako netko zeli zaljepiti na skolu/vrtic...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vatrogasci Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Eh da, imamo koji poster ili pozivnicu ako netko zeli zaljepiti na skolu/vrtic...
    Bilo bi super zalijepiti na vrtiće. kako do postera?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Javite se na mail shop93 (et) net.hr

mfo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi jedva čekamo vatrogasce )
    još uvijek prepričava prošlogodišnje doživljaje i stalno gleda slike

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Može li posjet i neki drugi dan?Šteta što je to samo jedan dan.Naime ja sam jedna od onih koji subotom rade-i još baš taj dan imam inventuru.A baš sam se veselila da ću ove godine uspjeti dovesti sina.Baš sam žalosna.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Javite se na mail i siguran sam da cemo se dogovoriti...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Puno hval na dobroj volji i razumjevanju.Čim saznam kako idući tjedan radim javim se.Samo me zanima može li to biti u popodnevnim satima.oko 17h?Pozdrav.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Naravno, mi radimo 0-24 tako da nam je svejedno....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Vatrogasci Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, mi radimo 0-24 tako da nam je svejedno....
    Ako sam dobro shvatila, smijemo doči npr. sutra i nakratko pogledati vatrogasne kamione,...?
    Planirali smo doči u subotu, ali na kraju ne možemo nikako, a dijete se več veseli.
    Da li slučajno postoji kakav telefon (osim maila) da se možemo "najaviti"?
    Danas ne mogu od doma slati mail, a s posla ne smijem.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 28.09.2010. at 12:22

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hoće li biti tako nešto u Zadru?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav,

Za Zadar nisma siguran, ali sam siguran da ce vas primiti, bas ako treba mozemo nazvati kolege i zamoliti ih i mi...

Nazalost, brojeve telefona saljemo samo preko maila jer imamo jako losa iskustva s ostavljanjem na forumima...

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

JOOj mama me plaši da bu opet za vikend kiša
    jelda da dečki koji rade pod vašim uvjetima neče otkazali duugo očekivani događaj
    Što se tiče nas-kabanice imamo )
    Da nemoram i drugu subotu ne radit

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jutros teta ankica rekla da ce biti OK vikend. postoji mogucnost pljuska ali ne ovo sto smo imali zadnjih vikenda. evo tu ti je prognoza
    a vidimo se u subotu, jer do sad nam je uvijek fenomenalno bilo.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 30.09.2010. at 14:19

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bez obzira na eventalnu kisu, nema otkaza..

Vasi profesionalni vatrogasci Grada Zagreba odrade 3500 hitnih intervencija godisnje! Oprez je potreban, nesrece se ne dogadjaju drugome!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Joj, mi se tako veselimo. Moja curica se sutra vraća s mini maturalca (maturalac u Gradu mladih) i subotnji odlazak je jedno iznenađenje za nju.No iskreno i mi odrasli se jako veselimo.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi dolazimo!

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I mi stižemo!!!!!!!!!!!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na kojoj tramvajskoj stanici trebamo sići?
    Našla odgovor.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 01.10.2010. at 19:15

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sama postaja je između stanice kod Muzeja za umjetnost i obrt i stanice kod Westina.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi smo bili i moja curica je oduševljena. Nismo mogli proći niti pokraj jednog kamiona ili broda da nije probala. Posebno sam ponosna kako je bez straha ušla u košaru koja nije bila na maloj visini i sretna mahala. Puno hvala stričekima i tetama i Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba na velikom trudu i razumijevanju te im ovim putem čestitamo 100-tu godišnjicu postojanja. VIdimo se dogodine!!!

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I mi smo bili, vratili se sretni i zadovljni.
    Dosli smo nesto prije 11 sati ,kada je bila njihova vježba i klinci ostali oduševljeni!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Došli u 09:01, bez gužve odradili vožnju brodom, dizalicu s košarom, popeli se na gotovo sve kamione, čistili dvorište šmrkom...oduševljeni svi redom. Dragi naši vatrogasci svaka vam čast i jedno veeeeeliko hvala na svemu!!!

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dragi vatrogasci, bilo je super! Uživali smo i djeca i mi. Stvarno ste se potrudili i jako ste dobri s djecom. Hvala vam!

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

HVALA svakom vatrogascu ponaosob i ne samo za divan danasnji dan več 365 dana godišnje

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj nikoliša prvotno napisa Vidi poruku
    Došli u 09:01, bez gužve odradili vožnju brodom, dizalicu s košarom, popeli se na gotovo sve kamione, čistili dvorište šmrkom...oduševljeni svi redom. Dragi naši vatrogasci svaka vam čast i jedno veeeeeliko hvala na svemu!!!
    Budemo i mi tako sljedeće godine, ove smo došli oko 11 i jedino što smo bili u prvom redu na pokaznoj vježbi. Ništa drugo nismo uspjeli dočekati, a s obzirom da smo mali, nismo se baš mogli gurati.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dragi vatrogasci, evo još jedne prezadovoljne obitelji. Sve smo probali, svuda se popeli, vozili, najeli se i uživali. Nešto je posebno u vašoj postaji i vašim ljudima. Vratili smo se kući s osmijehom oko glave, ali i sigurniji i mirniji jer nismo uopće očekivali TOLIKO opremljene, stručne, simpatične i drage vatrogasce, i toliko njih. Puno vam hvala na svemu! Moj sin kaže da mu je to ljepše od svake rođendanske zabave na kojoj je bio. Eto. Zaslužili ste svaku pohvalu!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I moji oduševljeni!

Hvala na odličnoj organizaciji i ljubaznosti

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi se vratili prezadovoljni!
    Pridružujem se u čestitkama i zahvalama!

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

šmrc, mi se toliko veselili, ali temperatura nas je iznenadila po noći

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala na pohvalama, zaista na je bilo zadovoljstvo. Izuzetno nam je drago da ste bili zadovoljni s nama.
    Vidimo se slijedece godine!!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zelja ili nekaj niste stigli (zbog guzve) javite se slobodno na mail iz prethodnog posta i dogovorit cemo se sve sto i kako zelite

Hvala jos jednom na prekrasnim, emotivnim i iskrenim komentarima. Djeca su i nama najvaznija, oni su nasi najdrazi gosti i zbog njih smo otvoreni cijele godine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo i za ovu godinu!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ove godine bravo i od nas

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i ove godine, hvala na velikome trudu.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bili i nauživali se, nadam se samo da su akumulatori na vatrogasnim kolima izdržali koliko puta su se sirene oglasile

jedan prijedlog za sljedeći puta u vezi bazena i čamaca.
    kako je bila gužva svi su se gurali u čamac na istom mjestu i oni koji su ulazili i oni koji su izlazili, moram priznati da mi nije bilo svejedno gledati tu gužvu jer kako nema zaštitne ograde mogućnost da netko završi u bazenu je izgledala velika.
    a prijedlog je samo organizirati ulaz i izlaz na različitim mjestima.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I od nas bravo! Neopisivo smo uživali svi troje!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa Vidi poruku
    bili i nauživali se, nadam se samo da su akumulatori na vatrogasnim kolima izdržali koliko puta su se sirene oglasile

jedan prijedlog za sljedeći puta u vezi bazena i čamaca.
    kako je bila gužva svi su se gurali u čamac na istom mjestu i oni koji su ulazili i oni koji su izlazili, moram priznati da mi nije bilo svejedno gledati tu gužvu jer kako nema zaštitne ograde mogućnost da netko završi u bazenu je izgledala velika.
    a prijedlog je samo organizirati ulaz i izlaz na različitim mjestima.

Potpisujem!I uz to predlažem da se zaštitne ograde stave i kod košare jer je doista bilo svega i svakakvih ljudi. Još jednom hvala za sve i vidimo se dogodine!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

khm khm zaista nisam htjela kvariti opće veselje ali moram potpisati da je doista bilo svega i svakavih ljudi, i da takav broj bezobzirnih roditelja nisam srela do sada niti na jednom "dječjem" događaju. Meni je to poprilično pokvarilo dojam.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    khm khm zaista nisam htjela kvariti opće veselje ali moram potpisati da je doista bilo svega i svakavih ljudi, i da takav broj bezobzirnih roditelja nisam srela do sada niti na jednom "dječjem" događaju. Meni je to poprilično pokvarilo dojam.
    Pa jedan vatrogasac - koji je stajao pokraj jedne od košara - je rekao da su košare zamišljene prvenstveno za djecu, a gomilu odraslih (bez djece) se guralo da dođe na red .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi nismo niti pokušale na košaru jer je moje dijete toga strah, ali svuda gdje jesmo pokušale je bilo naguravanja i preguravanja.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bilo je super! jedino se N nije htjela voziti u čamcu. košare je obe isprobala i rekla ''mama ovo mi je baš super''. druge godine dolazimo na sam početak tako da se i mama može vozit u košari hehe.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Primjedbe primljene na znanje, pokusati cemo sa slijedece godine sa zastitnim ogradama i ulazom*izlazom kod bazena.
    Iako se vama ne cini mi na par mjesta (pa i kod bazena) imamo tzv Safety-je koji imaju posao da nista ne rade, nego da procjenjuju mozebitnu opasnost te da u slucaju necega mogu intervenirati.
    Sto se tice preguravanja, tu nazalost nemozemo nista jer to spada u domenu opce kulture. Mogu Vam samo reci da je to sitnica prema problemimama nekulture, prevara i lazi s kojim sa susrecemo na nasim hitnim intervencijama, nazalost.
    Znamo da bi bilo najbolje staviti jos par Autoljestvi (mozda jedne samo za hrabre mame kao forumasica stanam) jer se svi vole voziti u njima ali nam tebaju i za jel, gasenje i spasavanje..

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Bilo je guranja, i gužvi i svega, ali duh naših vatrogasaca i opća atmosfera je to tako fino iskupila, da sam ja to u startu ignorirala. Nije lako držati red kad su u pitanju mala djeca, oni idu, dolaze, okreću se, potuku se s bratom i sestrom, neke od nas mama su imale više djece, neka idu u čamac, neka ne idu, pa držiš jedno van gužve, drugo u gužvi, onda roditelj vodi svoje dijete i naravno ne vidi pačića od jednog metra kako se vrzma između nogu, pa ga odgurneš da ti ne zgazi dijete (uz osmijeh, i sve, al i to generira kaos), pa on gurne nekog drugog... svašta je bilo.... i da su bili organizirani redovi, opet bi bilo malo rasula - jer se djeca i predomisle i piški im se... svašta.
    Hoću reći - tako je to s malom djecom, ali i dalje - bilo je izvrsno!

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jeee, jedva čekamo!!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dragonfly, znaš nešto što mi ne znamo?
    kad je ovo ove godine?

Pravila pisanja postova