Unaprijed se ispričavam ako postoji slična tema...

Drage mame, molim vas za savjet, iskustva...

Moja beba ima 5 mjeseci i zadnjih 10-tak dana je nervoznija po noći, budi se 2-3 puta, nakon 3-4 sata sna. Od 2. mjeseca počeo je spavati 6-7 sati u komadu, probudio bi se na 15 minuta samo da posisa i nastavio spavati još 3-4 sata. Od rođenja je izrazito miran, spava, jede,igra se.Ja to dijete nisam čula da plače osim kad su ga malo mučili grčevi...Napominjem da samo sisa, nikakvu vodu ili čajeve mu ne dajem.Sa 4 mjeseca je imao 6 kg i bio dug 64 cm dug(rođen sa 3460 gr i 51 cm).Pedijatrica je rekla da super napreduje(manje,ali napreduje)i da je zdrav što je najbitnije...Sutra idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti kako je ovaj mjesec napredovao i što će dr. reći.
Zadnjih dana trpa sve u usta(znam da je to normalna faza za ovu dob),slini i malo rasteže ciku kad ga uhvati malo mu se bijele desni, pa će mu vjerojatno ubrzo rasti zubići, ali isto me kopka da li je možda gladan kad se tako budi i malo bude nervozan, malo plače...Inače, po danu je skroz dobar.Isto tako, moram reći da sam ja izrazito mirna i staložena osoba pa nervozu ne bih mogla povezati s tim(mislim na to da mu je prenosim)...

Eto, toliko zasad,

unaprijed hvala na odgovorima