Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: cuvanje tesko bolesnog djeteta

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno cuvanje tesko bolesnog djeteta

ovako, imam decka od dvije godine koji je ostao bez kisika na porodu sta je ostavilo velike posljedice po njega. on ne govori ne sjedi, ne hoda .... jedino sto obozava je naravno biti na rukama i da ga netko zabavlja tipa vrti po krevetu, ceska, seta s njim vani ... problem je sljedeci posto ga niti jedan vrtic ne zeli primiti jedino moze u bistru ,a to mi se ne dopada pa stoga trebam osobu koja bi ga od 12tog mjeseca cuvala kod moje mame 4 sata dnevno. ne treba ga hraniti niti nista osim presvuc pelenu i s njim se zabavljat i puno nosakat. moje pitanje jer znate li mozda nekog tko bi ga pristao cuvati te koliko bi to uopce kostalo??

puno hvala
    zabrinuta mama malog andela

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: cuvanje tesko bolesnog djeteta

Citiraj Just Me prvotno napisa
    ovako, imam decka od dvije godine koji je ostao bez kisika na porodu sta je ostavilo velike posljedice po njega. on ne govori ne sjedi, ne hoda .... jedino sto obozava je naravno biti na rukama i da ga netko zabavlja tipa vrti po krevetu, ceska, seta s njim vani ... problem je sljedeci posto ga niti jedan vrtic ne zeli primiti jedino moze u bistru ,a to mi se ne dopada pa stoga trebam osobu koja bi ga od 12tog mjeseca cuvala kod moje mame 4 sata dnevno. ne treba ga hraniti niti nista osim presvuc pelenu i s njim se zabavljat i puno nosakat. moje pitanje jer znate li mozda nekog tko bi ga pristao cuvati te koliko bi to uopce kostalo??

puno hvala
    zabrinuta mama malog andela
    jos jedna napomena: djete bi trebalo cuvati kod moje mame jer mu ona moze dati vode, soka ... jer se hrani na sondu, a sama ga ne moze cuvati jer ima problema s kicmom pa ga ne moze nositi

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja imam curicu od 5 godina kojoj je srce stalo poslje poroda reanimirana je 60 minuta ima teška oštečenja mozga, ne sjedi, ne drzi glavu ne vidi itd.
    zanima me jesi li nasla nekoga za cuvanje sinčića i koliko plačas?
    puno sreće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •