Drage moje mame...
Nasla sam se u velikim problemima,dilemama i ne znam ni sama sto da radim.Moj malisan je krenio u vrtic ili bolje receno trebao je kreniti u vrtic.
Prosli tjedan je bio prvi tjedan i prva cetiri dana su prosla i vise nego zadovoljavajuca...peti dan je usljedio sok!Na putu do vrtica cilo vrime je plakao i trazio da ga grlim...isto tako i u vrticu...Poceo je histericno i panicno plakat da je kad sam izasla kroz vrata povratio cijeli rucak!Cak mi je i teta rekla da jos nije vidila bas ovakvu reakciju i da je bolje da ga odvedem doma.Strasno nesto...danas sam ga opet probala odvest u vrtic,prije toga pricala sa njim.Kako ce ic u vrtic dok ja odem do doktora...da ce ga cuvat njegova teta,kako ce gradit cestu,igrat se sa igrackama i djecom...i da cu brzo doc po njega i da ce dobit nagradu.Kad smo trebali krenut poceo je tako histericno ne mogu rec plakat nego vristat,ispovracao se...poceo se trest,molio me da ostane kuci...da nece ic u vrtic,da ce biti dobar.Kao da vrtic shvaca kao nekakvu kaznu!Urlanje,plakanje,vristanje...grli me,cili se oznojio.Ne znam sto da radim...dali da odustanem?Inace je jako vezan za mene,tvrdoglav i jako ziv.Problem je jos u tome sto ja trebam rodit za mjesec dana i ne bi htjela mu stvorit dodatne sokove i traume sad jos kad stize beba da se ne osjeti odbacenim...a doma smo sami nas dvoje...muz mi je na brodu,nemam nikakvu pomoc i ne vidim rijesenja...hormoni me operu,emocije,nemam srca ga silit a nisam bas ni u stanju...
![]()