Priznajem, glupa sam. Jesam. Fuj me bilo.

Glupost lezi u geliranim noktima, koje sam odlucila napraviti za vjencanje. Postavljeni su 27.08., a negdje 29.08. su se poceli raspadati. Danas su odurni. Fuj.

Dva su ispala, tj, odlijepila su se - od korijena prema gore, a kad se ostala drzati samo jedna mala tockica pri vrhu, morala sam ih pocupati (savjet da ih probam otopiti u acetonu nije pomogao; nista se tako nije dogadjalo). Naravno, moji nokti su skroz osteceni, otpala im je caklina i na par mjesta me bole - pretpostavljam da su toliko tanki da ranjavam povrsinu ispod nokta kad, recimo, perem sudje ili radim bilo sto s prstima. I inace imam problema s tankim noktima koji pucaju i listaju se, ali ovo....

Ima li pomoci? Nekako mi se cini da ne bih trebala skidati ove ostale jer ce biti jos gore. Trenutno mogu prezivjeti s odurnim pola-gel-pola-nokat noktima, ali htjela bi nekako spasiti sto se spasiti da.

Sto da stavljam na ove ogoljele batrljke dok ne izrastu novi nokti (na srecu, rastu relativno brzo)? Ova dva sirota bez gela ne mogu niti uzgojiti.. kako narastu malo preko prsta, tako se razlistaju jer je povrsina vise nego ostecena.

Fuj nokti.... Na ovoj zadnjoj fotki se vidi.. skoro pa nista, ali ta dva nokta bez gela su puna bijelih fleka i crtica i kao da su od gume.

Nikadvisenikadvisenikadvise...