moj nosi nešto sitno za grickati. I ako to bude voće, gotovo sam sigurna da se s nekim promijeni za čips, smoki ili nešto slično.
Zato doručkuje doma, a i ponov ruča nakon boravka, pa kao ja tako "kontroliram" meni prihvatljivu hranu.
A vidim da i ja popuštam polako- dozvolila sam mu cedevitu jednom tjedno.

Odgovori s citatom
i da će umjesto toga nešto raditi sami. Vidjet ćemo... Nisam prigovarala na povremeno pojavljivanje čokoladica (npr. Životinjsko carstvo, možda 1xmjesečno) kad su već rekli da odustaju od toga i vidim da se smanjio udio toga.
.
).
, onda možda neće biti banana nego neko drugo voće...
, kruh s eurokremom...). sve u svemu, katastrofa - pogotovo nakon sto smo imali stvarno dobro iskustvo s vrtickom prehranom.
). Ili, neki dan su imali kruh s pastetom i mandarinu, on je htio preskociti ovo prvo i uzeti samo mandarinu, a kuharica mu je rekla da ne moze, da mora prvo pojesti kruh i pastetu da bi dobio mandarinu. I tako je J, umjesto da se sprijatelji s kuharicom kao sto mu je tata preporucio da bi mu bilo pametno
. Dakle, žali se konstantno i nikada ne pojede cijeli ručak jer ga počne boljeti trbuh. Ja ne stavljam u hranu začine i za doručak je još od vrtićkih dana naučio jesti žitarice. Ovo mu je sad šok jer dobiju krišku kruha sa sirom i čaj. On to ne može niti vidjeti a kamoli pojesti. Prisiljeni smo se ustajati pola sata ranije i pojesti doručak doma jer bi inače bio gladan. Na meniju uredno piše da imaju pored užine i jedan voćni obrok , što se naravno paralelno niikad ne dešava. Ili je jedno ili je drugo. A ako je na redu voće, tada dobije npr. jednu mandarinu. Danas, konkretno, imaju za ručak nekakvo meksičko varivo s mesom.