Drage mame,

moj malac ima sad tri tjedna i braco ga je zarazio.. dobio je prehladu od njega, iscjedak iz nosica i nije imao temperaturu cijelo ovo vrijeme.. sad je nakon tjedan dana stolica postala vodenasta, sluzava (kao da ima slajma u njoj koji mu se cijedio iz nosica) i kaka stvarno svaki puta kada se napne, previse puta dnevno. Jucer smo bili u zaraznoj, ali su mu nalazi svi negativni na adeno i rota virus... temperaturu nema.. dajem mu rehidromix, ali sam jako zabrinuta za te proljeve... nikako da stane, sad je vec treci dan.... Guza mu je u komi, crvena, sve ga pece, ne mogu stici mijenjati pelene koliko kaka, svaki puta ga perem vodicom i mazem Sudocremom, ali vec je ispucala kozica i cak mu je krv curkala kako mu je kakica izgrizla kozicu... koma U zaraznoj mi je doktor rekao da nije za ostat u bolnici jer nema temperaturu niti povraca i da zbilja ne zna sto bi mogao biti uzrok i da ovo moze potrajati i do 14 dana prije nego se krene dalje sa istrazivanjima o uzroku... :shock:

Jesu mozda vase bebe imale kao posljedicu prehlade potkraj proljevaste sluzave stolice bez krvi i koliko je to trajalo ako jesu?