-
Još jedna ekspresna beba
Mislim da ću ovaj put biti kratka. Kao i moj porod...
Cca 2.5 tjedna prije uzv termina.
Noć. Tek sutradan skužila sam da su to bili trudovi. Neke sam čak i prodisavala. Ali sve u krevetu. MM spava, ja se trudim. Heh.
Jutro i prije podne. Kad me zgrabi mislim si, moram nazvati Merkur i pitati jel da dolazim ili ne (ono, ne mogu napraviti ni koraka). Kad me pusti, zaljevam cvijeće, pobirem rublje... i mislim da to ipak nisu TI trudivo. Šipak.
Podne. Sveki već šizi, veli, idemo! Hm. Ovaj put sam joj bila zahvalna na panici. Dolazimo u Merkur (srećom treba nam 10tak min autom), dr me prima na stol u ambulanti, pregled i ctg istovremeno. Veli dr: 8-9cm, trudovi pristuni, odmah u rađaonu. Jupiiiiii!!!!! Ja sva sretna, sveki u komi. Tko pozna Merkur zna da imamo za proći hodnik (podugačak), i popeti se na 1. kat. Zbavili smo ovo potonje također na nogama, velim svekiju (draga moja Maca, moram joj ovdje spomenuti ime), brže ću roditi, ona sva u brigama hoda iza mene, da se kao ne bih skotrljala po stubama! 
Pozvonim i velim sestri (Natalija, čini mi se), evo papira, došla sam roditi. Ona veli: odite i rodite. Dobra fora, mislim se, pravi trenutak za šalu.
Uglavnom, brijanje da, za klistir nisu imali vremena, pravac u box. Dr. Roki veli, 8 kapi dripa, mislim se, ma dobro je, ići će brže. I zbilja, sinek je isprhnuo za čas. Od ulaska u box do poroda 35 min. Ipak je Marta bila brža (25min). Nema veze, ja sva sretna, i dan danas, a za tjedan dana mu je 4 mjeseca. Divan je, predivan, ima gumbe za smijanje (prsni koš), pa se onako grleno smije, srce malo naše.
Rodila u četvrtak, ošla doma već u subotu. Ma sve ko po loju.
Samo da pohvalim ovaj put sestru Nadu. Divna ženica!
Eto, želim vam svima trudnicama ovak brzi porod, a bome i sebi još koji takav.
Pusa (i puno plusa)!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma