jel neko u zadnje vrijeme kupovao uloške vir 80, ja sam samo našla slične koji se zovu lola lady u DM.
jel neko u zadnje vrijeme kupovao uloške vir 80, ja sam samo našla slične koji se zovu lola lady u DM.
Vir 80 imaš u apotekama, a znaju imati i u Dioni
nigdje nisam našla vir 80 iako su baš te preporučili
u KOZMU prodavačica rekla da je sada zamjena lola lady od Ive Lole Ribara, ali nema onih podstavljenih platičnom folijom ispod kao što su bili baš vir 80
ako ih netko pronađe molim za info
imam ja jedno tri paketa tih vir 80, ako nekom treba nek se javi, poklanjam
ja sam u zg
kod nas ih ima u ljekarnama i DM-u i te sam uzala jer vidim da se preporučuju
Kao što je već rečeno, apoteka je siguran izbor....
ja ih trazila, i rekli su da su to sad ovi lola...
kupila sam lola lady u dm ,virovih nisam nigdje vidjela
betty blue hoću ih ja ako nisu već otišli, pošalji mi podatke na pp
ja sam kod nas kupla VIRO uloške u Intersparu, uvijek ih imaju.
ostala su mi 3 paketa vir 80 pa ako kome treba nek se javi na pp
meni su oni bili najbolji u rodilištu
iako su mi donesli i neke konzumove za koje ih je prodavačica uvjeravala kako su 100% isti ko vir80 pa na kraju ispalo da su živa plastika...
ja sam uzela u mercatoru prije 10 dana - online (ali nemaju u ponudi) pa kad vas nazovu onda ih zamolite da vam donesu, tako su meni napravili. paket je bio 10-ak kuna
ili probajte nazvati mercator u vukovarskoj i u zagrebačkoj pa provjerite da ne idete tamo bezveze.
ma da u DM tvrde da su sad ti lola lily zamjena za vir ali nisu, probati ću u apoteci ili interspar
ja sam kupila kod sebe u kvartu u jednoj manjoj trgovini
to su vjerovatno neke zalihe
pa eto da pogledate u manjim trgovinama
U Getrou imate Vir 80.....makar ja ne vidim razliku sa Lola lady osim 5 kn po pakiranju..al eto za one koje vide) hihi
vir 80 ima foliju u srednjem sloju, lola nema (vjerojatno je zbog te folije vir traženiji, jer ne "probije")
vir je bilo (mislim da još ima) u mercatoru
Moj muž ih kupio meni u DM-u kad sam rodila. Sjetio se samo naziva Lola Ribar i pitao tetu što radi tamo za partizanske uloške Lola RibarŽena umrla od smijeha
jer ih se ne može fulati.
I kod nas ih se može kupiti u DM-a te Getrou, a i pokojoj drugoj trgovini.
U apoteci su par kuna skuplje, tako da bolje kupovati po trgovinama.
Nia_Zg prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
al si me nasmijala...
apoteke...
ja kupila u mariboru u intersparu , po 1,4euro
ne znam koliko su u zg
Lola lady su naše , bivše veoplast
Vir su slovenske , tosamine
[ur=http://www.tosama.hr/l]vir[/url]
što se strukture tiče ne znam točno, no i vir 90 odgovaraju klasi vir-a 80, jer kod nas u bolnici ti daju 90argentina prvotno napisa
mislim da 90 imaju nekaj plastično, a 80 su kao gazasteargentina prvotno napisa
aha, tako... vidjela sam u mercatoru da imaju vir 90 al ne i 80.
dobro, imam jos vremena potraziti 8o![]()
hvala!
Našla sam ih u samoposluzi u King Crossu, a danas sam ih vidjela i u nekom malom dućanu preko puta Svetog Duha. Možda to znači da ih imaju i u blizini drugih rodilišta (nagađam). U mojim kvartovskim dućanima, uključujući i DM ih odavno nema.
Ja sam za rodilište uzela Lola Lady, baš zbog toga jer nemaju tog plastičnog sloja, čine mi se ugodnije.
Uskoro provjerim svoju teoriju na licu mjesta![]()
Betty blue hvala, a tvoj mišek je pravi slatkiš![]()
plodine
našla tamo vir 80
U Tommy-ju imaju vir 80, ja kupila neki dan (u Novom vinodolskom)
i ja sam ih kupovala u plodinama
Pa šta nisu prije bili po 3-4 kn!?! :shock:jurisnik prvotno napisa
Nisu, Elinor. Barem ne prije 18 mj. (kad sam rodila svoje prvo čedo). Tada su isto bili 10kn, ali meni su iskreno bili puno bolji Veo ulošci pa sam njih kupovala. Veo su tada bili cca 6kn, tako da ni oni nisu bili 3-4 kn
Postoje li još uvijek Veo ulošci? Njih je mislim isto proizvodio ILR, tako da moguće da su ovi gore od istog proizvođača zamjena i za njih :/
I ja bih voljela da se javi netko tko je isprobao te Lola lady; da li se zaista samo ime promijenilo ili i kvaliteta. Buni me to što na policama ima brdo Veo uložaka sa krilcima, vakih-nakih, samo ovih "običnih" više ne. zašto su im uopće išli mijenjati ime?!? Meni su bili daleko najbolji od svih i htjela bih ih koristiti i sada. Inače, prije dvije godine MM ih je našao u apoteci za svega par kuna.
ja sam koristila neke roze od lola ribar, ne znam tocno naziv, i sasvim su ok
ponavljam se![]()
poklanjam:
Lucas prvotno napisa
lola su oko 6 kn u DM,Ninči prvotno napisa
a vir 80 od 10 do 13kn variraju...
Lola lady specijal su bivši Veo specijal. Evo što piše na njihovoj stranici:
Higijenski ulošci od najkvalitetnijeg pamuka omotanog viskoznom mrežicom primjereni su za najosjetljiviju kožu. Mekani, ugodni te s velikom moći upijanja pogodni su za zaštitu kod jačih menstrualnih krvarenja te za zaštitu tijekom noći. Ovaj hipoalergeni proizvod posebno preporučamo rodiljama.
ovo kako ih reklamiraju neka obise mačku o rep.Elinor prvotno napisa
![]()
ja sam ih kupila nakon poroda i morala stavljat po 3 komada odjednom da mi ne propuste u slijedećih sat vremena. nisu ni do kolina onima vir.
a tek kad se počne ona mrežica lijepit za "gospojicu".....![]()
i mogli su makar malo kraće završetke mrežice stavljat jer ovako visi s uloška ko crijevo.
vir su deset kopalja bolje od ovih e no beovskih.![]()
koliko paketa vira mi treba? oce li 4 biti dosta?
planiram mozda ispod drzati jedan veliki librese da mi ipak ne procuri...
Ja sam u bolnici potrošila 2.5-3 paketa (ako se dobro sjećam). Ali, nisam puno krvarila niti tad niti kad sam stigla kući. Nisam imala ništ ispod te "vtargentina prvotno napisa
Ja sam u bolnici potrošila 2.5-3 paketa (ako se dobro sjećam). Svako malo sam ih mijenjala. Ali, nisam puno krvarila niti tad niti kad sam stigla kući. Nisam imala ništ ispod te "vate" i nije mi procurilo ništa. Ali, to je tako individualno. :/argentina prvotno napisa
Tko zna kako će biti ovaj put?
U Mercatoru prodaju Vir 80 uloške
meni je MM kupovao vir 80 u kerumu. ali mi je jednom donio veo i bolji su mi bili, mekši, ugodniji. a i jeftiniji za par kuna. 3-4 paketa meni nije bilo dovoljno, u bolnici sam ih potrošila 3 sigurno, s tim da sam prvi dan stavljala po dva i mijenjala ih prilikom svakog odlaska na wc. i još doma koliko mi ih je trebalo - sveukupno sam barem 10 paketa potrošila.