Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: iskustva MAX adsl ili OPTIMA ??????

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno iskustva MAX adsl ili OPTIMA ??????

do sad smo imali Vipnet skroz slucajno smo ga uzeli ali bili smo vezani 2 god.veza nista posebno-dosta slaba,na poslu imam adsl i radi super,ali vidim ja i njegov racun! :shock:
    pa vi meni drage moje recite sta vi imate i kako placate????nije mi bas da se sad rasipam novcima i netom!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Imam MAXadsl, 115 kn, 10 giga.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo sa HT-a prešli na H1 i računi su nam se prepolovili, a korištenje ostalo isto. Kod HTa smo imali naknada više nego sada cijeli račun.

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi imamo Max adsl. Skupo itd. ali nedavno sam potpuno slučajno čitala neki forum o ovoj temi (pa i nije slučajno, prešli smo na Optimu za razgovore pa me zanimalo što drugi misle), i ljudi su jako jako pljuvali ostale operatere zato što sunavodno jako spore veze i još uz to stalno pucaju. Meni je ht za to ok, ali se na cijenu jednostavno moraš priviknuti. Ako ništa drugo nije varijabilna dok se držiš svojeg paketa pa nemaš iznenađenja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nama je kod H1 ok veza. Do sada nismo imali nikakvih prigovora. Nema nikakve razlike u odnosu na brzinu i kvalitetu veze kod HT-a.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Priključila bih se pitanju... imamo iskon. Potpisan ugovor prije 2 godine, ne našom voljom, u početku dosta problema, sada nešto manje, no problem je što za 1giga + telefonska pretplata i pričanje plaćamo oko 230-250kn. Jako, jako puno. Rado bi to sad promijenili, a među raznovrsnom ponudom paketa....zbunj.zbunj. :?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da li se prelaskom sa max adsl-a na optimu automastski raskida i ugovor za max tv????

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa
    Priključila bih se pitanju... imamo iskon. Potpisan ugovor prije 2 godine, ne našom voljom, u početku dosta problema, sada nešto manje, no problem je što za 1giga + telefonska pretplata i pričanje plaćamo oko 230-250kn. Jako, jako puno. Rado bi to sad promijenili, a među raznovrsnom ponudom paketa....zbunj.zbunj. :?
    Pa u tu cijenu ti zapravo stane cijeli nas flat rate ADSL i MAXTV na HT-u. Jedino sto telefon tamo ne ide u tu cifru.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

160kn ti kod ht-a stane i ADSL i promet i telefon sa 60 besplatnih minuta prema fiksnoj t-com mrezi.
    A za nekih cca 180kn to isto, samo sa 150 min i sa brojem tko te zove (mi imamo taj paket)
    ne čini mi se da su drugi puno jeftiniji

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

račun za osmi mjesec 230 i koju kunu. od toga ispričano 9kn. 80kn bez PDV-a je net, a ostalo je.... prekoračenje paketa.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mi smo na B.netu
    sa carnetovom šifrom imamo paket tel+flat rate internet+tv za 190ak kn mjesečno
    realno dobijemo račun do 220 kn mjesečno (moji pozivi u inozemstvo uračunati)

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi imamo Metronet, dual flat rate paket, internet i pozivi prema fiksnim brojevima u cijeloj Hrvatskoj = 220 kn, znaci jedino ako zovemo prema mobitelima ili inozemno, cijena raste. Veza odlična, imali manjih problema sa bežičnim internetom, ali rješeno. UGovor je 2 god.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi za fiksni imamo Vip-ov Homebox na bonove i pre, pre zadovoljni smo! Potrošimo 50-tak kn mjesečno, nema iznenađenjaranih naknada i ostalih pljačkanja, koliko imaš kuna toliko potrošiš, uglavnom na pretplatu više nikada 8)

Za internet sam, na žalost, morala sklopiti ugovor sa T-comom za Web'n'walk stick jer na mojoj adresi nije dostupan nikakav ADSL jer su mi paricu podijelili na 4 dijela kada smo uvodili telefon prije puno godina i sada to ne žele riješiti . Uglavnom, veza mi je loša, stalno puca, neke stranice mi otvara po sat-dva i na kraju ja odustanem, 3G plaćam 300 kn, a da ne pričam o računu od 600,00 kn koji sam dobila prošli mjesec

A takvo sam iskustvo imala s T-comom i za telefon i moja je preporuka od njih što dalje - naravno, ako možete, ako vam nisu napravili što i meni, pa sada moram biti njihov pretplatnik jer zbog te parice druge solucije nemam.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

HMMMMhmhmhm :? a jludi OPTIMA?????sad ste me tek zbunili......a i sto vidim t com je najskuplji,a i ne dobije se bas nesto sto ne nude i drugi!!NE,?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

oni tebi mogu rjesiti to s paricom...tako je bilo i meni...dok mi nisu dosli to rijesiti nisam mogla dobiti adsl....bila sam im malkice predosadna s pozivima i emailovima....

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj nev@ prvotno napisa
    da li se prelaskom sa max adsl-a na optimu automastski raskida i ugovor za max tv????

cim prijeđeš na drugog operatera prekida ti se maxtv,i placas im penale ako imas ugovor......

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    oni tebi mogu rjesiti to s paricom...tako je bilo i meni...dok mi nisu dosli to rijesiti nisam mogla dobiti adsl....bila sam im malkice predosadna s pozivima i emailovima....
    ma zovem i ja, ali do sada nisam ništa uspjela napraviti...izgleda da moram biti još dosadnija

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj skitnica prvotno napisa
    ...na mojoj adresi nije dostupan nikakav ADSL jer su mi paricu podijelili na 4 dijela kada smo uvodili telefon prije puno godina i sada to ne žele riješiti ...
    To se zove PCM/PGS i zapravo to žele riješiti. Malecki problem kod prekapčanja su "alternativni" operatori koji sav broadband voze po HT-ovim žicama, a Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije ne dopušta promjene ako se istovremeno ne omogući pristup "alternativcima".
    Probaj im dosađivati.

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj skitnica prvotno napisa
    Citiraj filip prvotno napisa
    ma zovem i ja, ali do sada nisam ništa uspjela napraviti...izgleda da moram biti još dosadnija
    šalji pisane zahtjeve, od zvanja obično ništa a na pisane zahtjeve moraju i odgovoriti

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

o.k. hvala ...već sam slala i pisani zahtjev i odgovorili su mi da čekaju proširenje mreže...probat ću opet 8)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nema meni do mog AMISA! zaljubljena sam u njega i preporodila sam se odkad ga imam... 168 kn plaćam neograničen promet, brzinu od 4 mbps (iako imam i više, nemam pojma kako), a razgovori su više manje đabe (plaća se samo uspostava poziva)

Sad imaju u ponudi i AMIS TV, pa sam se već predbilježila... do kraja godine će nam ga dati besplatno... :D :D :D
    Inače, najjači paket s tv-om je 300 kn, a za to dobijete 70 programa, neograničen internet, maksimalnu brzinu na netu koju možete povući, snimalicu i 'odgađalicu', besplatne telefonske razgovore, 50% popusta na međunarodne pozive... ma uglavnom, topla preporuka jer s njima nikad nikakvih problema...

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam do sad cula za taj AMIS, o cemu se radi?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Scandalous, i mene si zainteresirala!Može više detalja?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pronašla sam http://www.amis.hr/.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpis za Amis. Jako zadovoljni. Ako i ima nekih problema, brzo rješavaju, uslužni i ljubazni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •