Cure, trebam hitno preporuku za dobrog dobrog zubara u Zagrebu, bilo bi idealno da je na području Kvatrić/Maksimir/Dubrava
hvala
Cure, trebam hitno preporuku za dobrog dobrog zubara u Zagrebu, bilo bi idealno da je na području Kvatrić/Maksimir/Dubrava
hvala
tu kod ugla držićeve/vukovarske je jedna dobra zubarka. ne znam točno kako se zove, pa ako hoćeš broj pošaljem ti na private?
može, super, hvalaBamsic prvotno napisa
socijalna ili privatna?
socijalna (možda je i privatna, ali ja idem preko socijalnog) i žena je fakat super!
Hoces kontakt mojeg zubara na PP (privatnik s ugovorom HZZO)? U Kuslanovoj je. Jedino ne znam je li prebukiran.
kaae, misliš da je tvoj zubar bolji od mog?![]()
ajmeeee koja samouvjerenost i bahatost. čudim se čudim![]()
i ja bi i ja bi!! :D
i meni treba zubar na tom području a da je super!
Molim također kontakte na pp! Hvala lijepo![]()
Nisam napomenula da mi treba zubar preko hzzo.
i ja trebam zubara![]()
moja je otišla u mirovinu, naslijedio ju je jedan mladi (navodno radi odlično) - no nazvala sam da se naručim, i kažu mi: nazovite iza 6.1., do tad smo puni, a novi raspored ćemo tada raditi :shock: ...
plus - za to trebam ići u karlovac, a kaže mi sestra da je nju naručio u 22h (da, navečer, ne u 10 ujutro :? )...
tak da se ipak moram prebacit u zagreb...
zapadni dio grada mi je ok, a ova vukovarsko-držićevska bi mi bila super..
aj pliz nek mi neko javi na pp, ili javno... skršili mi se zubi... :/
ok, ne kopiram inu33, al sam malo dekoncentrirana![]()
![]()
čula sam za nekog dr. drakulića (indikativno prezime) u prilazu baruna filipovića... jel ima neko da zna kako radi??
ne znam za drakulića ali ja idem kod dr. Mraka (u DZ Črnomerec - Baruna Filipovića) i dobar mi je, ali ja do sada nisam imala nekih većih problema, pa ne znam da li bi ti odgovarao.
ma imam krhke zube, svak čas se nešto okrhne :?
a i trebat će mi novi zubi (godine)...
nitko mi nije poslao kontakt...
tražila sam i druge koji su preporučeni - al dr. čeko ne prima (čak se rješava pacijenata), dr ramljak radi samo privatno....
pa kaj stvarno nitko nema preporuku (za nekog ko je slobodan)????
ispada da ću dat bogatstvo nekom privatniku, startajući od pogleda (cca 100kn) pa na dalje...![]()
sorc, dr Alar na Krugama
jedino baš nije darežljiva na anesteziji
(ali uzmi u obzir da bi ja anesteziju prije nego što otvorim usta)
hvala
anestezija mi nije bitna... ja sam mazohist kad je zubar u pitanju XD... meni je moja na živo vadila umnjak koji još nije izrastao, sve mi je drilala po zubima bez anestezije... bolje se osjećam kad me pol sata nakon zubara neš bolucka, nego kad pol dana slinim jer mi je čeljust utrnuta od injekcije...