Evo i nas s bumbaricom :D
Rekao gin. debela i poslušna (jer se okrenula prema dolje)
29+4 tt 1500grama
Evo i nas s bumbaricom :D
Rekao gin. debela i poslušna (jer se okrenula prema dolje)
29+4 tt 1500grama
medeno,ja još 10 dana do uzv da vidim koliko je dobila moja bumbarica
A ja se nadala bude mrvica do kraja, čini se ništa od toga
Čim je krenula s uzv samo je rekla vidim ja ti nju dobro hraniš![]()
Moja mrvica je na 29+4 bila 1200 grTi svoju stvarno dobro hraniš, Ninunanu
![]()
ahhh znam....pa onda kad se ljudi cudom čude sto sam vegeterijanac![]()
ja se nadala mrvici al cini se nista od togaal ima još do kraja hehe
Ja evo bila na onaj 4d uzv, nisam mogla izdržat
al eto presretna sam jer kod moje gin neki prastari uzv pa se nista ni nevidi.
Gin prezadovoljan, dosadna trudnoca
I cini se da moja curica ima namjeru biti jako debela heehe i baš je bilo ljepo vidjeti kako se mršti i igra rucicama, igrali smo se skrivača dok me je masirala koljenima
30+5 1800 grama...reko do 4 ce to dogurati do kraja uffff
Mi smo 33 tt a ultrazvuk pokazuje 35 tt i. 2584 g debeljuca![]()
Došla sam proviriti, ali....
Da se i mi pohvalimo, na 34+3 po ZM, korigirano po prvim UZV 32+3
1.cura 2430 g
2.cura 2200 g
![]()
39+1 Bumbo procijenjen na 3880g
Rahela, ako nisu pogriješili, velik bi to momak mogao biti!
danas smo na kontroli u 18 i 30 pa vam javim!
Mi smo na 31+3 teški oko 1600 gramaprema vašim bebama u tim tjednima moja je minijatura!
![]()
Snupi, ti tvoji tjedni mi se cine tako daleko a zapravo ce proletit vrijeme do tad..andeo, bas me zanima kolika ce biti razlika na kraju izmedju nasih bebica
![]()
ne želim znatisigurno bu moja bumbarica od 4200 i baš nisam vesela
Procjena na 35 tt je bila 2500g. Na uzv prije poroda 3200g (40+2 tt), roden s 3100g
Posljednje uređivanje od Vrci : 22.02.2014. at 03:57
al opet gledam, beba od 4kg ako i izgubi 200-300grama nista strašno, a sad beba od 2800g hmmm...
Ma samo nek ona meni bude bucmasta i zdrava, a da ja ne završim sa miljon šavova XD
A nema pravila. Mene za mog rezali, kao i curu koja je rodila maloga od 2 kile (rani porod). Rekao mi dr da je tu najbitniji opseg glavice,kad ona izade,tijelo lako isklizne
Ja rodila dvojcu sinova sa po 4 i pol kile, curu malo manja od 4 kg ...nisam bila ni rezana niti popucala... dakle može se....
Posljednje uređivanje od AndrejaMa : 23.02.2014. at 22:37
ljepo je čuti :D
Ja sam evo s pregleda, 32+4tt malo više od 2300grama (dosljedni smo)
Danas poharala kucu čajeva i opremila se Vrkutom hehe, pa cemo mi laganini to za tjedan dva pocet piti
Biljka koja je inace odlicna za žene, recimo za gljivice i slicne bakterije koje mi žene cesto imamo, a i zene koje pokusavaju dobit djecu (hormonalni poremecaji)
Al u ovom slucaju je odlicna za grčeve i menstrualne bolove, tako da se preporuca da se pocme piti 20ak dana prije poroda za lakši porod. Fino si skuhaš 1-2 šalice dnevno , a svakom slucaju je bolja od bilo kojeg soka![]()
Sarasvati, meni je dosta ljudi preporučilo za porod, pa rekoh nemam sto za izgubit. Ako ne nista barem cu piti manje sokova hehe
Uglavnom ubrzo cemo vidit i rezultate pa javim![]()
Bila sam danas na pregledu, ali nismo radili uzv pa nemam friške mjere. Pretpostavlja se oko 3100g![]()
eto, cak su me i prvi put u trudnoci pocela boljeti leđa!
pa onda moja nit ne mora puno dobiti pred kraj to je možda samo sada bio malo veći skok s kilažom??
Kod mene situacija veeeeelika, 27tt (točnije 26+5) dečko ima 1130gDuge noge i velika glava na taticu pa mi i nije svejedno
![]()
Kaze doktor da ce biti oko 3500 g. Toliko mi je bila i prva i to je sasvim ok ali ne vise
Sent from my SM-T310 using Tapatalk