31+5 tt 2260 g
31+5 tt 2260 g
34+5 tt---->3450 g![]()
Ajme Maco,netko ce biti veci od moga decka![]()
Dizem temu jer brigu brinem, ali nadjoh ovu temu i utjesih se jer nisam jedina sa "velikom" bebicom u busi...
34+1tt dr.rekla procjena 3kg
Moji troje su tezili vise od 4,5 kg.
Sve odlicni porodi. Sto te najvise brine kod kilaze?
U 37tt ptocjena je 3300g.
U cetvrtak mi je termin i pojma nemam kolika jevaljda ce mi uzv raditi taj dan.ako ga docekam a nadam se da necu
A sa sinom mi je 3dana prije termina procjena bila 3200g a rodio se sa 3730g.
iskreno, mene ko mene ne bi vjerovatno nist brinilo da dr.ne obrati toliko paznju na to kako je beba velika, koliko je puno dobila u mj dana i kak je po velicini naprednija za toliko i toliko... iako ona uvijek kaze da je to dobro, bolje nego da zaostaje, ali tako nekako se iscudi, jos je danas 2put sve mjerila da bude sigurna pa sam se i ja uznemirila da to nije "dobro"
glavica joj vec za 38tt, a trbuscic za 37tt a mi smo tek 34tt![]()
kolegice koje su 2-3tj vise od mene trudne su im bebe 3kg, a moja vec sad...
a naslusala sam se svakojakih prica i ne bi voljela na carski ili na inducirani raniji porod samo zato sto je beba velika... naravno ako nema neke opasnosti za nas... a i mpo dr.kad sam ostala trudna je reko da ocekujemo vecu bebu zbog terapije... Ali sad vidim i tu da je to sve ok i da zna bit dosta gresaka na procjenama...
U posljednjoj trudnoci su mi rekli oko 35 tt da ce beba biti oko 4,5 kg. Nije me cudilo jer su i brat i seka bili i dugi i bucmasti. Najveci sok sam dozivjela u prvoj trudnoci. Curka je imala procjenu oko 3,5 kg a rodena je sa 4,7 kg. Vaginalan porod. Nitko mi nikad nije spominjao indukciju ili carski zbog velicine bebe. S tim da sam ja 171 i imam 60 kg.
Sretno ivana!
Ajme 4,7jeste se namucili?
Super! Znaci ima nade da necu ni ja moratiako vjerujem da to sve ovisi o dr kod kojeg dodjes...
I meni je procijenjena sa 35+2 na blizu 3 kg.
Na zadnjih par pregleda je stalno procjena bila za dva tjedna više.
Ne mogu reći da se ne brinem, ali vjerujemo da će sve biti ok
U prvoj trudnoći sam konstantno imala visoki tlak i bebač je bio 2600 unatoč terapiji, u drugoj mi je tlak bio nizak do zadnja dva tjedna i bebač je bio 3400, dakle skoro kila razlike među njima. Danas su to frajeri skoro veći od mene
Ode post prije nego sam napisala sve što sam htjela...
U ovoj trudnoći tlak mi je super i curka odlično napreduje.
Ne brini toliko, koliki god bebači bili mi to možemo![]()
Sa 31+5tt ima 1884 g.
Sa 27+4tt imao je 1140g.
U tom sam periodu zavrsila u bolnici na strogom mirovanju i dijeti zbog gestacijskog dijabetesa.
Jel ovo ok kilaza? Koliki bi mogao biti do kraja?
14+1
90g
oprostite, znam da je vama s velikim bebama u terminu smiješno,
ali prvi put da nam je doktorica procijenila težinu.
kaže muž "kao mala milka bez jednog reda"![]()
Nije uopce smijesno, bas je divnoda tako malaaa bebica naraste na 3-4kg u nama, i onda jos izraste u covjeka od 50kg
![]()
ivana.sky
meni je čudesno ne samo da naraste nego sad već ima sve što treba,
ručice, nožice, mali želudac, srce, mozak, samo se to povećava do poroda.
Cudo zivota![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 26.06.2015. at 14:38
38-1 blizu 4 kg
Moja curica se rodila na 40+1tt
3920g
52cm
![]()
Alkemicar, a na koliko su je procjenili prije poroda?![]()
33+4tt ima 2350g
Gledam te vase precizne brojke. Mi danas bile na pregledu s 38+3 i rekla je dr ovim rjecima "ima 3 kg i mrvicu". Tako da pojma nemam sto njoj znaci mrvica![]()
24+4 - oko 670 g.
Još smo mali,ali zato dobro udaramo![]()
djevojka,več si tolko! Zbilja preletjelo..
Ma bit če nekako,van mora![]()
Djevojka,to ti nema nikakve veze sto si sitna. Glavno da imas ok zdjelicu jer neke zene visoke i krupnije imaju uske bokive,a samim time i uzu zdjelucu,pa se teze porode,dakle nema veze s kilazom. Svaki doktor ce sam procijeniti ako smatra da si "preuska" da rodis i u tom slucaju eaditi carski. A na koliko si sad kila?
35tt 3100g decko
Seka se rodila 38+6 s 4100g
Za mene nisu male bebe..![]()
17/3tt -210g (cura) dal to uredu??????
Posljednje uređivanje od ljube555 : 22.10.2015. at 19:33