Halo cure! Prvo pozdrav svima i našim trudnicama, mamama i vama koji kao i ja planirate što prije postati mamice. Dugo vas već onako iz prikrajka pratim i moram reći da ste mi onak enciklopedija za sve što me zanima.![]()
I sad ću napokon i ja postaviti jedno pitajnce u nadi da mi imate nešto lijepo za reći![]()
Dakle u zadnjih 6 mj. mi je ciklus bio onak baš neredovan, iako sam nekada po njemu mogla sat narihtati 8) iz tog razloga mi je moj ginić dao Dabroston kojeg sam pila od 16.-26. dana ciklusa u zadnja dva mjeseca. Prvi mjesec terapije je rezultirao ciklusom od 28 dana, s tim da sam imala sve moguće nuspojave za koje u prilogu piše da su rijetke :/ - grudi će mi eksplodirati, trbuh nabubren, nagle promijene raspoloženja, bolovi u zglobovima itd. Nakon 26. dana je uslijedio kratki pms - olakšanje a onda i tetka menga. Sad (dakle drugi mjesec korištenja) mi je 31. dan i u uvjerenju da mi je to sve od Dabrostona, pa onda od pms nisam se usudila pomisliti na nešto drugo (ćemu se jako nadam). Jutros napravila test za trudnoću i pojavila mi se skoro nevidljiva roza crtica u prozorčiću za trudnoćuSuper mislim si, sad znam isto što i prije. Moram još napomenuti da stalno imam simptome pms-a. I što ću ja sada :? Uz opis svog karaktera bih svakako napisala NESTRPLJIVA
Mislim napraviti još jedan testić. Imate kakvu preporuku? I da li je netko bio u sličnoj situaciji. Za sve informacije ću vam biti jaaaaaakooooooooooo zahvalna
:D
ps.
iscrpljeni muž pita ima li kakav jaki neurotik za lako preživljavanje opisanog stanjaunaprije zahvalan muž!