Dakle dijete mi ide u državni vrtić u Zg, s obzirom da je riječ o jezičnoj grupi sa svakodnevnim programom na stranom jeziku plaćali smo ga 800
kn. Od toga 400 kn gradu, a 400 vrtiću za jezični program.
Ove godine normalno je krenuo 1.9., o promjeni cijene ni riječi, da bi danas, dakle 22 dana nakon što je krenuo, dobila uplatnicu na 500 kn umjesto na 400 kao i dosadašnjih godina. Niti smo obaviješteni da će se cijena mijenjati niti nas je netko na to upozorio prije nego smo počeli koristiti uslugu (dakle 1.9.). Teta navodno ništa nije znala.
Napominjem da se kvaliteta usluge nije mijenjala, tete su iste kao i prošle godine, vrtić dakle nije nićim najavio niti opravdao dizanje cijena.
Sad nam ostaje - plati ili prebaci dijete u drugu grupu što ne vjerujem da ću napraviti.
Zanima me da li se po tom pitanju može nešto napraviti. Da li mogu odbiti platiti tih 100 kn više temeljem toga što sam počela koristiti uslugu a da me nitko nije obavijestio o višoj cijeni?
Ima li smisla pisati žalbu? Može li se vrtić tako samovoljno postaviti u određivanju cijena ili ipak postoje neki kriteriji tj. standardi, zna li se koliko jezični program zapravo košta? Riječ je o državnom vrtiću.
Problem je time veći što mi drugo dijete ove godine nisu primili u taj vrtić nego ide u skroz drugi, dakle za nju ne ostvarujem onaj popust koji se ostvaruje za drugo dijete.