Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nece kakati na tutu ili WC

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Nece kakati na tutu ili WC

Ovako kao sto naslov kaze, meni Luka nece kakati na tutu niti na wc.
    Sa piskenjem nema problema i trazi sam, i ide na wc ne na tutu.
    ALi kakanje nikako.uvijek se skriva, i ja mu kazem evo ko sad ajde na tutu, ali nista ne napravi.Doslo je do toga da ceka popodnevnu pelenu pa onda, to jos nismo izbacili.
    Vec sa sve pokusali i na fini nacin i vikati ali nista.Cak smo i bacali zajedno u wc, i prali gacice zajedno,kao to je bljak ali nece i nece.

U cemu je stvar, dali da to tak ostavim, jel to neki problem u pitanju???
    Da pustim da ide svoim tokom ili sta?Inace smo se odvikli pelena jos prije 3mjeseca.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moje je skromno mišljenje da nema problema, jer je i moj N to radio. Svi su se iščuđavali, pa kako to , pa kad će, pa kakva je to mama 8) ...
    A ja totalno cool, mislim si do škole će naučiti. I samo je odjednom došlo samo,kaže on meni:" daj tutu". Nemoj da dijete primijeti kako se uzrujavaš oko toga, davat će tome veću pažnju što može imati kontraefekt.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i moja je upravo tako radila i onda sam je poslije ručka počela stavljati na tutu i davati joj u ruku neku knjigicu da tako malo odsjedi 10-tak minuta, i par dana ništa nije bilo i onda je jedan dan samo počela kakati i sad uvijek traži sama.
    Mislim da je to sasvim normalno i da se ne trebaš brinuti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Več je bila ista tema nedavno. To je normalna pojava, nekoj djeci obično treba malo duže da savladaju kakanje. Tak je i moj, pa je zadržavao stolicu, ...
    Po meni je najbitnije uopće tome ne pridavati pažnju, mi smo sad došli do toga da kaka svaki dan, dakle veliki napredak. E sad čak i sam kaže da treba kakati, dakle počeo je i kakati na WC, :D , a ako se ne pokakata taj dan do kupanja, onda lijepo kad se okupa stane u kadu i pokaka se, pa izađe van. (Na sreću kakač je normalno formiran, pa nemamo "bljeksavu kakač situaciju" u kadi).
    Meni je zasad taj napredak ok, dakle nismo uopće oko toga dramili niti nagovarali (naravno dramila sam ja u sebi i na samo, ali ne pred djetetom). Svaki dan kad piša na WC - u barem mu jednom tokom dana predložim da i "stisne kakača", neke dane se odmah bez frke pokaka na WC.
    Bitno mi je da ne zadržava stolicu, i da je počeo tražiti na WC, i nadam se da će uskoro svako kakanje biti na WC - u.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo, možete ovdje nastaviti s istom temom (da se ne dupliraju)
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=68494
    ovo ključam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •