Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: tortelini

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno tortelini

ej društvo imam dvojbu oko ručka današnjeg kupila sam cekin pileće pohane prutiće,nisam znala sta bi uz njih kad sam se sjetila da imam torteline punjene mesom veliko pakovanje koje jos nismo probali i sad bi ja molila neki recept i savjet kako vi torteline radite mislim čime ih prelijete preko ne bi samo maslo nekako mi je to bez okusa...hvala nadam se da će neko pomoć jer ručak radim za koji sat

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kad kupujem gotove torteline (rijetko, stvarno) onda obično uzmem i neki gotovi umak. Ali to mi je kombinacija za krajnju nuždu, kad mi se ništa neda ili nemam vremena. S druge strane MM bi to jeo stalno, njemu je to mrak

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa
    Kad kupujem gotove torteline (rijetko, stvarno) onda obično uzmem i neki gotovi umak. Ali to mi je kombinacija za krajnju nuždu, kad mi se ništa neda ili nemam vremena. S druge strane MM bi to jeo stalno, njemu je to mrak

blago tebi kad ti MM to rado jede,moj neće ovako mu prisilno skuham jednom u par mjeseci kad više neznam sta bi skuhala pa pojede ali obavezno mora bit neko meso uz to inače to nije ručak :shock: ,

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja tortelline radim sa domacom salsom, pestom ili umakom na bazi vrhnja (ovisi sa cime su punjeni).

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja ih obično prokuham u vrhnju za kuhanje, nekad odam sir, nekad šampinjone, ovisi s čime su punjeni. Ni moj MM ih ne voli baš često na tanjuru .

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a jeste radili domaće torteline?
    Ja se nikako nemogu odvažit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •