-
Sobni bicikl- iskustva?
Intezivno razmišljam o kupnji sobnog bicikla, pa vas molim za iskustva, vas koji ga imate? Vozite li ga uopće?
Ja sam trudna, dosta sam se udebljala u dvije trudnoće. Sad mi je pun kufer. Ne bih naravno počela sada, ali planiram nakon poroda jer više jednostavno nemam živaca za višak kg a bome ni moja kičma.
Jel se isplati kupovati to čudo? Imam pravi bicikl, ali tko će čekati proljeće...
-
Moj stoji doma i ne koristim ga već par godina. Prve godine kako sam ga kupila sam ga i vozila, ali onda sam nekako izgubila volju, nije to to. Radije sam otišla na aerobik ili vježbala uz DVD kod kuće...
Općenito, mislim da je najbolje upisati aerobik, pilates ili tako nešto slično, to platiš i primoraš se da odeš redovno 2-3 puta tjedno. Ovako doma uvijek imaš nekakav argument da ne voziš taj bicikl. Ja ga osobno nisam imala u dnevnoj sobi, jer ako ga voziš uz TV, bez obzira što sam kupila kvalitetniji bicikl neke srednje cijene, on ipak proizvodi malu buku od okretanja tih pedala, a i konstrukcija proizvodi vibracije, pa mi je to znalo ići na živce uz TV. Uglavnom bi onda vozeći čitala knjigu.
-
Moje iskustvo je baš jako pozitivno...
Ja sam ga kupila prije jedno godinu dana, a mislim i više čak - ne znam tačno. Počela sam ga voziti nakon jedno 1-2 mjeseca nakon kupovine i sada ga još uvijek vozim.
Meni je super! Preporodio me je...
Noge su mi ojačale, ruke, puno bolje sam se počela osjećati, kretati.
Smršala jesam, ali samo uz regulaciju prehrane... bez toga nije se ništa dešavalo.
Sada vozim biciklo i vježbam uz DVD... i još bolje mi je!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma