Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Čekanje - prvi pregled specijalista

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Čekanje - prvi pregled specijalista

Ortopedu smo naručeni tek za 3 mjeseca.
    Zar nije bilo ono nešto da se na prvi pregled mora naručiti u roku od mjesec dana?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jest, na poleđinu uputnice mora ti napisati da nije u mogućnosti naručiti te u tom roku i onda imaš pravo na refundaciju novca od HZZo-a za privatni pregled. Kad je moj tata u dva navrata inzistirao na tom postupku naglo su mu našli termin u traženom roku. Ne znam da li se nešto friško promijenilo?

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ništa se nije promijenilo. iz vlastitog iskustva - da bi dobila potvrdu na poleđini moraš se oboružati čeličnim živcima, a ni kopija pravilnika nije naodmet 8)
    i mene su uvjeravali da "sam si nekaj spobrkala" i dobila sam ovjeru nakon razgovora sa troje ljudi i jedno sat i pol izgubljenog vremena. baš me zanima kad će refundacija... :/

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Jest, na poleđinu uputnice mora ti napisati da nije u mogućnosti naručiti te u tom roku i onda imaš pravo na refundaciju novca od HZZo-a za privatni pregled. Kad je moj tata u dva navrata inzistirao na tom postupku naglo su mu našli termin u traženom roku. Ne znam da li se nešto friško promijenilo?
    Odnosi li se ovo samo na prvi pregled ili i na kontrole?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo je bio prvi pregled, kad jednom uđeš u sustav onda kontrole idu onako kako specijalist kaže (u tatinom slučaju).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •