Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 159

Tema: Tata! vs Administracija

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Nitko od nas ne umanjuje rad udruge RODA i ogromni angažman pojedinaca bez kojih to sve ne bi uspjelo. Za to svima skidam kapu, ali ovdje se ne radi o tome.
    ni meni nije jasno zašto se na ovakvim topicima redovito pojavljuju ovakvi postovi, kad nitko nije ništa slično rekao.
    ovo je kritika na nešto što se dešava na forumu, kakve to veze ima sa radom udruge :?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma zapravo je daddy napisao isto što i maya, samo malo finije. Ona nam je ponudila internetska bespuća, a on nudi fizikalu. Eto rješenja. :/

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kužim frustraciju, ali ovo nije pošteno.

ne nudi daddy fizikalu, nego kad je već tata! izjavio da ga tweety inspirira pomicanjem planina, daddy mu objašnjava da pri tom nije mislila na cjepidlačenje po forumu nego aktivizam u udruzi (a i ja znam da je na to mislila).

ne ulazim u temu spolne diskriminacije (i meni se čini da je ima), ali tatin! stil pisanja i u meni budi želju da ga diskriminiram, to nema veze s time što je on muško (ali FAKAT nema veze)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    kužim frustraciju, ali ovo nije pošteno.

ne nudi daddy fizikalu, nego kad je već tata! izjavio da ga tweety inspirira pomicanjem planina, daddy mu objašnjava da pri tom nije mislila na cjepidlačenje po forumu nego aktivizam u udruzi (a i ja znam da je na to mislila).
    I ja sam to tako shvatila.

Što se tiče Tatinog! stila, stvarno je malo preepski i rijetko kad imam strpljenja pročitati svaku riječ. Iako sam se više nego jednom itekako složila s njegovim pointom. Drugi put, pak, nisam. Kao i sa većinom na forumu, i što sad.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

daddy osim fizikale nudi i ugodno druženje!!
    ja bi npr. vrlo rado na nekoj od rodinih aktivnosti upoznala i Tatu! i Moovera i Anemonu i hrpu cura koje više ili manje redovito pišu na forumu!što više, to bolje!
    i meni osobno žao mi zbog Kaeinog topica, i ne slažem se sa nekim potezima administratora/moderatora, i u nekim stvarima se u potpunosti slažem sa Tatom, a u nekim baš i ne...
    pa i sa daddy-em se u nekim stvarima totalno razilazimo, ali to je tako i idemo dalje...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

povremeno se otvaraju ovakvi ili slični topici, i u svakome od njih se pojavi pitanje: postoji li ovaj Forum radi vas/nas ili radi nas/vas.

rekla bih kako postoji radi svih nas, ali ne zbog svakoga pojedinačno, već kao cjeline.
    čitajući ove prethodne postove, ispada da baš ništa ne valja, da smo svi grozni, da se zaključava svaka tema, da se ni u čemu ne slažemo...

moje pamćenje je poprilično kratko, ne pamtim ni nickove niti teme... ali vjerujem kako ima tema na kojima se slažu oni koji se sada ne slažu.
    i obrnuto.
    teško je svima ugoditi.

i teško je komunikaciju držati na nivou koji bi svima bio prihvatljiv.
    da bismo to "dokazali", morali bismo se početi "hvaliti" pp-ovima podrške koje dobivamo.

ali, to nema smisla.

meni je samo žao što mnogi nisu shvatilil zašto je onaj topic zaključan.
    a to doista nema veze sa potpisivanjem osoblja.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Potpisujem Joe vezano za tweety i daddy-ja.
    Ali isto tako se slažem i sa Tash kad kaže da ovo nema veze s Udrugom, nego s forumom.
    A vezano za Tatu!-stil je epski, ali sadržaj je meni osobno vrlo prihvatljiv, uglavnom se s njim slažem. Iako o diskriminaciji po spolu na forumu uopće nisam razmišljala niti je zamijetila-osim one pozitivne, kad se muškim članovima foruma dozvoljava mrvicu više

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    povremeno se otvaraju ovakvi ili slični topici, i u svakome od njih se pojavi pitanje: postoji li ovaj Forum radi vas/nas ili radi nas/vas.

rekla bih kako postoji radi svih nas, ali ne zbog svakoga pojedinačno, već kao cjeline.
    čitajući ove prethodne postove, ispada da baš ništa ne valja, da smo svi grozni, da se zaključava svaka tema, da se ni u čemu ne slažemo...

moje pamćenje je poprilično kratko, ne pamtim ni nickove niti teme... ali vjerujem kako ima tema na kojima se slažu oni koji se sada ne slažu.
    i obrnuto.
    teško je svima ugoditi.

i teško je komunikaciju držati na nivou koji bi svima bio prihvatljiv.
    da bismo to "dokazali", morali bismo se početi "hvaliti" pp-ovima podrške koje dobivamo.

ali, to nema smisla.

Da, sve je to relativno, sad je ovako, sutra je onako, ovdje se ne slažemo, drugdje se slažemo..život ide dalje.
    Ajmo sve to lijepo pomest pod tepih i pojeo vuk magare..do sljedećeg topica nezadovoljstva :/ , jer se u moderiranju ništa ne mijenja.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ako je ovo kvotano išlo mene, samo ću reći OMG
    Molim da me se ne drži za blago, kako bi rekla moja mama, valjda je svima jasno da ovdje nitko, pa ni ja, niti je to rekao niti pomislio.
    Jasno mi je zašto je topic ključan i obrisan, samo su mi, eto, sumnjivi motivi i način obzirom na trenutak kad se to desilo!
    Sad mi je već dosta, idem s ove teme ća

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajme, dijana, pa ovdje stvarno kao da su ljudi po kazni na forumu :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Slažem se sa Svimbalo. Mislim da nam je većini jasno zašto je topic zaključan, samo je problem u trenutku kad se to desilo. Kad su forumašice počele gdju K. oslovljavati sa osobnim imenom iako ga sama na forumu nije spomenula, nitko nije reagirao, ni kad je ona sama napisala ime djeteta i stavila sliku, iako se radi o osjetljivom slučaju koji se vodi na sudu, nije bilo govora o zaštiti djeteta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Ogorčena sam i zbog mnogih zaključanih tema, ponajprije one Kaae-ine .........

ja tugujem već danima
    zar nije bilo baš nikakve mogućnosti premjestiti ju negdje?
    potpis.
    Tata! imaš podršku!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Slažem se sa Svimbalo. Mislim da nam je većini jasno zašto je topic zaključan, samo je problem u trenutku kad se to desilo. Kad su forumašice počele gdju K. oslovljavati sa osobnim imenom iako ga sama na forumu nije spomenula, nitko nije reagirao, ni kad je ona sama napisala ime djeteta i stavila sliku, iako se radi o osjetljivom slučaju koji se vodi na sudu, nije bilo govora o zaštiti djeteta.
    sa ovim se slažem.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne bih nikad poželjela biti moderatorica... pa takva bih trebala biti stooka, stouha, storuka... stonoga

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sa ovim se slažem.
    X

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim da je zaključan u trenutku u kojem su se citirale rečenice (jedna po jedna) iz topica dugačkog ne-znam-koliko stranica.
    vjerujem da je netko vidio svrhu tog trančiranja ("čerečenje" je riječ koja je tamo mnogima zasmetala), ali osoblje nije. možda bi adminice drugačije objasnile, ali ovo je moj doživljaj.
    i zato podržavam odluku u potpunosti.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sa ovim se slažem.
    ovo je bio moj point, ako netko nije shvatio

nisam se mogla ne začuditi i mami koja je tako nešto stavila da široke mase mogu pročitati, a bome i moderatorima koji ju nisu upozorili.
    od tog trenutka taj topic je postao nešto sasvim drugo za mene, opet ću ponoviti osjećala sam se nasanjkano/nasukano/kako god hoćete.

nitko nije rekao da se ne cijeni rad udruge, nitko nije omalovažavao trud moderatora, ali hebemu valjda možemo ako uočimo nešto što nije u redu to i reći.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    sa ovim se slažem.
    ovo je bio moj point, ako netko nije shvatio

nisam se mogla ne začuditi i mami koja je tako nešto stavila da široke mase mogu pročitati, a bome i moderatorima koji ju nisu upozorili.
    od tog trenutka taj topic je postao nešto sasvim drugo za mene, opet ću ponoviti osjećala sam se nasanjkano/nasukano/kako god hoćete.

nitko nije rekao da se ne cijeni rad udruge, nitko nije omalovažavao trud moderatora, ali hebemu valjda možemo ako uočimo nešto što nije u redu to i reći.
    X

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

želio bih pojasniti samo jedno tehničko pitanje
    konkretan topic mogle su zaključati samo 4 osobe, tako je sa većinom topica na ovom forumu
    nema tu neke velike misterije oko trenutka zaključavanja. stvar funkcionira tako da netko prvo mora primijetiti problem, onda se često treba i konzultirati što napraviti u vezi tog problema, a onda treba doći online netko od osoba koje mogu reagirati. to sve skupa traje. moderatori i administratori imaju uglavnom i svoje RL poslove zbog kojih su plaćeni pa je logično da se forumsko vrijeme ugurava negdje između.

isti je razlog zašto neki topici duže žive a neki su odmah srezani.
    chat, blog i slične forme na ovom forumu nisu dozvoljene i biti će zaključavane i u budućnosti (mislim na topic sa Čestitanja) čim ih osoblje foruma uoči ili im netko na to ukaže.

znate li koja je alternativa ovakvom načinu rada? pogledajte npr. kako radi forum na poslovni.hr. svaki post je sakriven dok ga moderator ne odobri. zamislite kako bi izgledao ovaj naš zajednički forum da radi na taj način?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Navlakuše za kupnju dionica se teško mogu usporediti s roditeljskim forumom. Namjerno objavljivanje netočnih informacija po forumima je često imalo za posljedicu nerealan rast cijena na tržištu, pa je s te strane to razumljivo za takve forume. Ovo s tim nema nikakve veze.

Razumljivo je da ljudi imaju RL i da ne vise cijeli dan na forumu, ali onda mogu to tak i napisati ako vide da je neka tema već davno prije trebala biti zaključana ili sudionici upozoreni, i nitko im to ne bi zamjerio

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potpis dadycool, fegusti i Joe

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Pomikaki, moram ti priznati da meni cijela priča nimalo nije sličila na žutu štampu, priča je bila tragično živa i još jest.
    Žuta štampa je također tragično živa. Na primjer, dijete Gotovčevih je također stvarno dijete, koje se povlači po takvim stranicama zajedno s roditeljima, i tko zna kakve će tu biti posljedice, oko toga se čak aktivirala i pravobraniteljica za djecu. U žutoj štampi iznose se predimenzionirane i napuhane poluistine o stvarnim ljudima, izvlači se na površinu njihovo prljavo rublje, neki od njih u tome uživaju i od toga žive, a drugi zbog toga proživljavaju velike traume. Spomenut topic po svim ovim parametrima odgovara definiciji žute štampe.

Što se tiče vikanja s Učke , i meni su ponekad brisani postovi ili su zaključane teme koje su mi možda bile zanimljive. Ako me to možda štrecnulo na čas, nisam ipak, nakon realnog sagledavanja stvari, osjećala potrebu pokrenuti topic o radu forumskog osoblja. U tom smjeru ide moja opaska o ležernijem shvaćanju sebe. Nisam Jesenjin da bi moje riječi morale biti sačuvane za generacije koje dolaze. Ako mi je baš do mojih postova, sama ih mogu sačuvati, a ne očekivati od osoblja foruma da ih arhivira.

Istina, trebalo je već tada reagirati, i meni je već padalo na pamet da napišem nešto u tom smjeru, premda nisam moderatorica, ali eto nisam. Neki od vas su zaključili da u cijeloj priči nešto ne štima. U redu je na to upozoriti, ali na drugi način. Ja bih, da sam našla linkove na te druge teme, radije kontaktirala pp-om moderatore ili možda ostale sudionike u raspravi. Forum ne bi trebao biti mjesto gdje se takve stvari izvlače na vidjelo. Pogotovo ne ovaj forum. I u tom svjetlu mi je prilično razumljiv ton u kojem je topic zaključen. Na mjestu moderatora, i ja bih vjerojatno nešto slično bar pomislila.

Postoji li Rodin forum zbog nas ili mi zbog Rode? Naravno, ovo prvo. Postoji zbog nas, ali ne zato da bi mi mogli pisati što je nama ćeif. Nego zbog - vratiti se na post by daddycool (onaj prije).

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    konkretan topic mogle su zaključati samo 4 osobe, tako je sa većinom topica na ovom forumu
    nema tu neke velike misterije oko trenutka zaključavanja. stvar funkcionira tako da netko prvo mora primijetiti problem, onda se često treba i konzultirati što napraviti u vezi tog problema, a onda treba doći online netko od osoba koje mogu reagirati. to sve skupa traje. moderatori i administratori imaju uglavnom i svoje RL poslove zbog kojih su plaćeni pa je logično da se forumsko vrijeme ugurava negdje između.
    meni se više ne da objašnjavati, ako nekoga zanima može pročitati moje prijašnje postove.
    ovdje bi mogli primijeniti onu o šumi i drumu.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni najvise fali topik o homoseksualcima i posvajanju, a njega nitko nije spomenuo

taman sam htjela odgovoriti Dijani a kad ono--zakljucano.

ni ja se ne slazem uvijek s moderatorskim odlukama, ali oni su moderatori, a ne ja.

i cini mi se da se moj post da ivarica vise nije moderator izgubio u masi, pa ponavljam, jer mi se cini da ju ne mozete 'optuzivati' kao moderatoricu kad ona to nije :/

meni je bez obzira na sve rodin forum i dalje najbolji i jedini koji posjecujem, tj. jedini koji ima (uglavnom) obrazovane i inteligentne 'sugovornike' i na kojem se da puno toga nauciti.

aha, jos nesto--nikad nisam kuzila tko spada u forumsku 'elitu' i kome se to tocno uvlaci u guzicu :/

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

[quote="Tashunica"]
    Citiraj daddycool prvotno napisa
    Jedna od te četiri osobe je zacijelo i adminica ovog foruma, anchie76, koja nam je izrijekom naredila, da brišemo sa teme ako ne želimo dati podršku. Prema tome ne stoji da nitko od ovlaštenih nije mogao zaključati topic. Naprotiv, lijepo su nas uputili u kojem smjeru neka pišemo..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    meni najvise fali topik o homoseksualcima i posvajanju, a njega nitko nije spomenuo
    a ja sam izvela indijanski ples zahvalnosti kad je konačno pao

Citiraj mikka prvotno napisa
    meni je bez obzira na sve rodin forum i dalje najbolji i jedini koji posjecujem, tj. jedini koji ima (uglavnom) obrazovane i inteligentne 'sugovornike' i na kojem se da puno toga nauciti.

aha, jos nesto--nikad nisam kuzila tko spada u forumsku 'elitu' i kome se to tocno uvlaci u guzicu :/
    same here

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dijana, a zašto misliš da je o tome trebalo pisati javno na temi, a ne na pp?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Dijana, a zašto misliš da je o tome trebalo pisati javno na temi, a ne na pp?
    Ajme pomikaki, pa otkud ti da ja to mislim? Da se bar ta nesretna tema nije ni otvorila, iako je vjerojatno na kraju gđi K. ipak bila eyeopener.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

objektivnost je pojam koji ne postoji. zapravo ideal.
    postoje činjenice i naš doživljaj istih.
    zašto istu knjigu, film, glazbu, umjetničku sliku, hranu... ne doživljavamo isto? nekome se nešto sviđa i paše mu, a drugome se upravo to ne sviđa.
    razlikuje nas doživljaj stvarnosti... što i nije loše.
    zato... ja ne kužim smisao ovakve prepiske.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da, sve je to relativno, sad je ovako, sutra je onako, ovdje se ne slažemo, drugdje se slažemo..život ide dalje.
    Ajmo sve to lijepo pomest pod tepih i pojeo vuk magare..do sljedećeg topica nezadovoljstva :/ , jer se u moderiranju ništa ne mijenja.
    Ne mijenjaju se niti stavovi udruge, pa zašto bi se mijenjalo moderiranje? Moderatori rade posao kako najbolje znaju. Da, nismo savršeni i imamo loših dana. Ja tu ne vidim nikakvo pometanje pod tepih. Apricot je to lijepo objasnila. Ne možemo svima udovoljiti.
    Inače, potpisujem daddyja i Joe.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anchi prvotno napisa
    Ne mijenjaju se niti stavovi udruge, pa zašto bi se mijenjalo moderiranje? Moderatori rade posao kako najbolje znaju. Da, nismo savršeni i imamo loših dana. Ja tu ne vidim nikakvo pometanje pod tepih. Apricot je to lijepo objasnila. Ne možemo svima udovoljiti.
    Ne znam što to znači za moderatora "imati loš dan" na forumu? Jel to znači vrijeđati druge i tjerati ih s teme?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne znam što to znači za moderatora "imati loš dan" na forumu? Jel to znači vrijeđati druge i tjerati ih s teme?
    Ne, ja sam mislila na 'trenutnu nemogućnost pronalaženja adekvatnih riječi' koje bi svi korisnici foruma razumjeli i nitko se ne bi uvrijedio. Zapravo je moderatorstvo umjetnost kada tako gledaš.
    Recimo, tebe je Ivaričin post uvrijedio, mene ne bi. Ti tvrdiš da si tjerana s teme, ja to ne vidim. Pa ti sad nađi mjeru... Uostalom rekla si svoje, čemu dalje tolike litanije? Fegusti je nekoliko postova prije jako lijepo rekla ono što nadopunjuje apricotin post, a i ovaj.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Recimo, tebe je Ivaričin post uvrijedio, mene ne bi.
    Ne znam, možda ti voliš da te nazivaju lešinarkom ako imaš drugačije mišljenje i pritom ne vrijeđaš nikoga, ja ne volim.

Ti tvrdiš da si tjerana s teme, ja to ne vidim.
    Pa to je samo verzija postulata "zato što ja tako kažem." Nisam to samo ja tvrdila.
    Uostalom rekla si svoje, čemu dalje tolike litanije?
    Smetam? Ja pišem litanije? Možeš misliti što hoćeš o tome što ja pišem, druga stvar je procjene što je u redu i napisati o tome. No, da, moderatorstvo je i umjetnost.
    Inače, nisam primijetila da je ijedan član osoblja našao išta sporno u vezi s dotičnim topicom. Eto, čemu dalje...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tweety uklonila dupli post

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

1. Nitko nije bio osobno prozvan lešinarom već su dane smjernice kuda je topic trebao ići. Dakle, ja se na rečenicu 'dosta je lešinarenja' ili kako već (ne da mi se tražiti) ne bih uvrijedila.
    2. Što se tiče toga 'zato što ja to kažem', pravo i obveza osoblja foruma je usmjeravati topice koji krenu krivim drinama. Ponekad to spadne i na osobnu procjenu moderatora (koji se najčešće posavjetuje sa ostatkom osoblja te se kreira nekakav 'zajednički stav'). Prema tome, nismo tu diktarori, nego više održavatelji reda. Oprosti ako ti to smeta.
    3. Da topic nije bio sporan ne bi bio zaključan i maknut.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

anchi, oprosti što te pitam, ali ipak te moram pitati, jer mi je potpuno nevjerojatno što pišeš, jesi li ti uopće čitala taj topic? :/

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...............
    Inače, nisam primijetila da je ijedan član osoblja našao išta sporno u vezi s dotičnim topicom. Eto, čemu dalje...

od kud ti to znaš?
    ako nešto ne piše, ne znači da netko o tome nema stav. Možda znači samo da netko o tome ne treba ništa reći, jer je sve rečeno; nema potrebe išta reći; ne treba reći, jer je to već rekao član osoblja pod čijom nadležnosti je neki pdf; ima suprotan stav, ali ostatak osoblja ima drugi stav; nije vidio iz bilo koje razloga; ne da mu se pisati, jer vidi da ionako što god napiše dođe netko ko jedva čeka da netko nešto napiše pa da ga rastrgne citatima na 3 strane...itd itd itd...jako puno je mogućnosti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Maknite temu iz jednoroditeljskih da i ja napišem koju prije ključanja/brisanja...

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

[quote"daddycool"]to ti tvrdim ja kao muški administrator. [/quote]

Joe osim što ću te izvjestit da je dadycool ipak muško, podijelio bih svoje mišljenje kako si baš krasno to zamislila, nažalost iz nepromišljenosti i tvoje idilične perspektive... naime aktivizam u udruzi ima smisla samo ako osoblje u tebi gleda kvalitetnu osobu i prihvaća te u ugodnoj atmosferi bez potcjenjivanja, i na kraju krajeva ako "pomičete planine" jednakim interesom, ali ovdje nažalost nema zdrave podloge za ništa spomenuto... ako imaš demokratski socijal-liberalni stav sigurno se ne ideš učlanit u HDZ, jel tak?!. Pa te pitam kako bi se ti osjećala u okruženju u kojem su sve osobe redom one najžešće kritičarke tvojeg mišljenja i stavova??? bilo bi ti baš krasno??? jel bi te taj plemeniti osjećaj "pokretanja planina" mogao uopće izdignut iznad potcjenjivačkog podsmjeha suradnika???

Svatko u životu radi onako kako misli da je naefikasniji, stoga nemoj mi daddycool govorit s tvoje pozicije jesam li ja na krivom mjestu ili nisam - to ću ja procijenit! osobno ne mislim da su rasprodaje neki aktivistički rad koji pokreće planine, uz dužno priznanje onima koji ulažu svoj trud i vrijeme, jer i to netko mora organizirat! Uglavnom, raspalo mi se srce od tvog aludiranja na "pokretanje planina" prebacivanjem kutija, neznam što bih ti pametno rekao, evo skroz si me zetekao time! no dobro, dobro evo dajem ti priznanje da si i ti u tome, što si više sjedalica pregledao i kutija premjestio to si više "pokrenuo planinu"... pitaj tweety što to točno znači, pa ako ti fizikaliju prizna pod to, priznat ću ti i ja bezrezervno... tweety ipak ovdje cijenim kao vrlo pristojnu i odmjerenu administratoricu, za koju niti jednom nisam primjetio da je ikoga uvrijedila riječju ili bahatošću u nastupu kao administrator, pa ni kao forumašica! što se za neke druge uzdanice ne bi baš reklo, pa neka im tweety posluži za edukativni primjer!

No neka se nitko ne uvredi, ali rasprodaja dječjih stvari, pa to se svakodnevno događa i na jakuševcu nedjeljom pa niko od toga ne radi nadnaravnu famu... pretovar s kamiona na kamion, ok falabogu ima me, pa ne vidim razloga zašto ne bih mogao pomoći u tome, ali ne u onakvoj atmosferi ostatka ekipe...

ali ok, budimo realni, pretovari kamiona, akcije rasprodaje, pregledavanja sjedalica... vjerujem da su te vaše akcije mnogima doista zlata vrijedne, ali potcjenjujete sami sebe ako je izdavanje linije pelena ili preprodaje rabljenih stvari vrhunac vašeg djelovanja! zadaća vas kao MEDIJA je puno šira, a zagovaranjem pristrane politike muško ženskih roditeljstava meni svaki vaš ostali trud pada u vodu, jer samim time korijenske stvari civiliziranog društva (pravo jednakosti) postavljate na krivu nogu! čudi me da to još niko nije shvatio, a ponavljam ko papiga već više od godinu dana i uporno me radi toga doživljavaju indijancem! i uvijek će se lakše nać neko s nekim prozaičnim objašnjenjem, kao daddycool kako je administracija spora zato jer se mora konzultirati, vijećati... bla bla, kao daddycool, al je daddycool zaboravio kak je to vijećanje trajalo 50-60 dana!

što više gledam avatare ovdje sve više sam dojma da su si ih neki forumaši baš savršeno odabrali! pomikaki ja opće ne kužim tvoje pojavljivanje ovdje, ti bi silno nešto važno htjela reć, a opće neznaš što, pa iznosiš takve nebuloze da se svaki put zapanjim kaj je pjesnik time htio reć... mene smislenost tvojih postova zbunjuje više nego ijednih drugih!

post editiran

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tata!, planina ima velikih i malih. Možda je rasprodaja za tebe samo premetanje kutija, ali pitaj većinu roditelja koliko vrijedi, pogotovo u ovim trenucima 'krize'. O ekološkoj strani niti neću govoriti...
    Evo ti i nekih velikih planina: borba protiv novog zakona o MPO (ili ti je i to bezveze :? ), promocija humanijeg rađanja, promocija dojenja... Meni su to Mt. Everesti.
    Dijana, da, pročitala sam topic.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

predlažem ti da osnuješ svoju udrugu...

gledaj, s vremena na vrijeme rode budu napadane kao militaristice s tvrdim stavom o dojenju za koje su sve majke koje ne doje nedostojne te uloge.
    sada ih se optužuje za seksizam.
    što je sljedeće...
    lako je sjediti za tipkovnicom i prosipati žuč.
    ajde u akciju!

sorry, ali ti kao da se nemaš gdje istresati.
    mi smo, valjda, jedini koji nasjedaju.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tata, htjela bi reći samo nekoliko riječi o diskriminaciji na ovom forumu.

Za početak, administratori nisu dopustili Mami da izloži svoj dio priče u temi vezanoj za za vas dvoje. Bio si suglasan da tako i ostane. Nisi želio svoju obitelj, odnosno svoju intimu staviti svima nama na izvolte. I ok, uredu. Poštujem.

No tata, nigdje nisam pročitala da si otvorio temu i napisao: "Dragi moji admini, moderatori ili kako već hoćeš, zahvaljujem Vam što niste dopustili da se "moj prljavi veš" širi po forumu. Ili barem- hvala Vam što ste mislili na interese mog maloljetnog djeteta. Dakle, tada su ti oni svi odgovarali, a danas su ti crni.

Ne kažem da je osoblje ovog foruma savršeno. Hm... a tko od nas forumaša je??? Ja prva nisam. Ne sviđa mi se slanje na kojekakve emisije, ne sviđa mi se - ja sam rekla svoje, ti nemaš šta reći, ne slušam te, i hvala, doviđenja... no što sada? Da lupam glavom o zid? Da protestiram ovako ili onako. Čini mi se bezveze. Kao i u RL uzmem koliko mi odgovara, ako mogu prožvakati prilagodim se situaciji, a ako ne... a šta drugo nego odem. Mislim da ja najvažniji naš unutarnji mir. I meni osobno, ne može ga poremetiti slobodno vrijeme. Barem njega mogu koristiti kako hoću i gdje hoću. I kada čitam knjigu, ako mi se ne sviđa, ne podrapam je od muke. Odložim je i neka miruje. Tako bi isto primijenila na ovaj forum.

post editiran

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tata!, planina ima velikih i malih. Možda je rasprodaja za tebe samo premetanje kutija, ali pitaj većinu roditelja koliko vrijedi, pogotovo u ovim trenucima 'krize'. O ekološkoj strani niti neću govoriti...
    Evo ti i nekih velikih planina: borba protiv novog zakona o MPO (ili ti je i to bezveze :? ), promocija humanijeg rađanja, promocija dojenja... Meni su to Mt. Everesti.
    Dijana, da, pročitala sam topic.
    anchi, planina je samo metafora, a ja sam ovdje lijepo iznio što za mene znači "pomaknuta planina" - da se prema jednom jedinom roditelju institucije ili majka umjesto inatom postavi onako kako on to zaslužuje, a na račun toga što im je Tata! svojim prisustvom ovdje o tome negdje "otvorio oči"... Očev blog i slična mjesta jednako tako govore o toj nemaloj problematici i dižu svoj glas... nemojmo živjeti u jednoumlju, samo zato jer je na jedno mjestu puno više onih kojima tako paše...

Svak daje doprinos ondje gdje osjeća da najviše može, jer ga najviše inspirira, obzirom da ga najviše i osobno dotiče, naravno ne umanjujući pri tom sve one ostale doprinose drugih... tako ja uistinu ne umanjujem doprinos akcije rasprodaje robe, a pogotovo ne doprinos otvorene borbe za MPO... pa iako osobno nisam pogođen zakonom o MPO, pogođeni su time moji životni principi i samo ću ti reći da je sav moj intenzitet javljanja ovdje, tek "mala beba" prema PISMU koje sam u svom ogorčenju poslao i Milinoviću i Kosorici... a pokušaj zamisliti koliko je to onda!!!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tata! nevjerojatna mi je kolicina tvoje ogorcenosti prema svima.. prema zenama, a evo sad i prema Daddycoolu. Zalosno stvarno. Da barem tu energiju usmjeris u nesto pozitivno, umjesto pisanja kilometarskih postova na forumu koji su cesti preplavljeni ogorcenoscu...

I nikad nece svi biti zadovoljni moderiranjem.. dokle god to rade ljudi (a svi ljudi grijese), a pogotovo ako to radi 30-ak razlicitih ljudi. Tako jedan moderator nesto tolerira, drugi ne tolerira, ja ne toleriram, drugi admin tolerira itd. Pa je nekome tema ok, a drugima nije, i dok se usaglasimo.. nije uvijek jednostvno (recimo da je rijetko jednostavno )

Da cijeli ovaj forum moderira jedna osoba, da onda bi vjerojatno bilo sve ujednaceno i bez prevelikih oscilacija u nacinu moderiranja. No to je naravno nemoguce.

I nemojte misliti da to sto se cini da ignoriramo neke stvari, ne ignoriramo ih. Reagiramo na svaku dojavu bilo cega. Samo najcesce to bude obavljeno preko pp-a, tako da vi to niti znate niti vidite. Pretpostavljate da smo odignorirali. No ako cete pratiti neke stvari, primjetiti cete da se vise ne ponavljaju. itd itd. Dakle, nemojte u startu negativno. Nekim stvarima vas ne opterecujemo, uspjesno ih rjesavamo a da vi to ne znate

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne mijenjaju se niti stavovi udruge, pa zašto bi se mijenjalo moderiranje? .
    da svi ovako razmišljamo, ovaj forum ne bi imao niti jednog jedinog člana.

ovdje nam je većini cilj u stvari naša promjena na bolje, da promijenimo svoje postupke, razmišljanja, potaknuti objektivnim i nepristranim razmišljanjima. da kritike razmotrimo, shvatimo, prihvatimo, ili ih u krajnjoj liniji odbacimo kao neutemeljene.
    ako se mi ovdje svi zajedno trudimo biti što bolji roditelji, što bolji ljudi, nekako bezveze zvuči i sama pomisao da je moderiranje takvo kakvo je zacementirano, i bez obzira na priznatu nasavršenost, bez ikakve želje da bude bolje. :/

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

neko mi postalo žao milinovića

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vidim da ste počeli brisati neke postove. Sad ste odjednom jako revne.

Nakon svega, meni je apsolutno jasna ona anchiena rečenica "zašto bi se moderiranje mijenjalo", nijedan moderator (koji se ovdje javio, mamma san) nema potrebu niti jednu kritiku uputiti sebi na račun.
    Evo, anchie, moja "litanija" se istrošila, i ja sam se trudila ukazati na neke stvari, iz nepristrane perspektive, ali ne ide..niti malo!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

rena7 da ti nisi alter ego sorciere?!? da nije smješno bilo bi otužno ovako se bahatiti vlastitom glupošću...

pa dobro jel ti čitaš moje postove?!? objasnio sam detaljno dotičnoj sorciere o mom slučaju na koji aludiraš, jednakom imaginarnošću kao i ona! molim te angažiraj osoblje foruma da ti dostave citirane postove, jer meni NEDAJU! tebi sigurno hoće obzirom na politiku kojom im odgovaraš...

MENE SE SPAŠAVALO?!? MOJ PRLJAVI VEŠ??? O ČEMU TI TO?!? zar te nije sramota iz ničega stvarati nadnaravnu famu?!?

MOLIM Administraciju kojoj sam se jasno obratio s pitanjima zašto je dotična tema zabranjena, da razjasne zabluđenoj forumašici jednom za svagda, OVDJE JAVNO, zašto je tema zatvorena i čime sam JA to imao udjela u tome i da li je to ičime bilo spašavanje moje guzice i zašto kvragu ako ja to ničime nisam tražio?!?

isto tako Rena molim te citiraj mi gdje sam ja to stavio LINK na Očev blog?!? jer ako mi ne citiraš mislit ću o tebi svašta!!! a prvenstveno da si obična raspirivačica LAŽI i ZABLUDA!!! doduše, ja to znam, ali evo otvoreno dajem tebi priliku da se opravdaš sad i ostatku javnosti...

Ne boj se rena ne pada mi na pamet secirat tvoje postove, jer mi je tvoja intencija sasvim jasna, da se ne spuštam na taj nivo... a po stoti put ponavljati ovdje odgovore na pitanja, na koja sam sto puta već dao svoje jasne izjave, čini mi se baš kao ponavljanje prvašiću koji nije ni otvorio doma bilježnicu nakon predavanja... jedino ako se ne radi o "prvašiću" s otežanim poremećajem u percepciji i koncentraciji... a ne onom koji namjerno zaobilazi da bi eto poslije imao materijala provocirat!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Ne mijenjaju se niti stavovi udruge, pa zašto bi se mijenjalo moderiranje? .
    da svi ovako razmišljamo, ovaj forum ne bi imao niti jednog jedinog člana.

ovdje nam je većini cilj u stvari naša promjena na bolje, da promijenimo svoje postupke, razmišljanja, potaknuti objektivnim i nepristranim razmišljanjima. da kritike razmotrimo, shvatimo, prihvatimo, ili ih u krajnjoj liniji odbacimo kao neutemeljene.
    ako se mi ovdje svi zajedno trudimo biti što bolji roditelji, što bolji ljudi, nekako bezveze zvuči i sama pomisao da je moderiranje takvo kakvo je zacementirano, i bez obzira na priznatu nasavršenost, bez ikakve želje da bude bolje. :/
    BRAVO!!! nemoram ni izjavit da potpisujem od riječi do riječi!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potpis na renu7, uz odgovor Tati! da ne znam kako da mu pojasnim što želim reći da da nepotrebno ne razvlačim. Tko razumije, dobro, a tko ne razumije razumjet će valjda neki drugi post.

rena7 je dobro rekla da si i ti istresao puno osobnih podataka i svakakvih optužbi na račun svoje bž, istina je da su te tada napale neke forumašice (dok su te druge srdačno pozdravile), ako se sjećaš, ja sam tada napisala kako bi sigurno bile tolerantnije prema osobi ženskog spola koja bi napisala slično premda sam bila svjesna da ne znam drugu stranu medalje, i premda mi se činilo ne baš pametno što to iznosiš u javnost (premda bez imena, mnogi koji te znaju mogu te prepoznati), zalagala sam se za teoriju da je možda i točno to što govoriš, pa nema smisla da te se napada dok se ne zna suprotno. Ma vjerojatno sam i tu bila previše naivna, ali dobro sad. Kad se javila tvoja žena, osoblje je jako brzo reagiralo, i po meni je dobro učinjeno, jer se bojim pomisliti kamo bi to sve skupa dovelo, ali bi možda bilo fer i da se tvoja tema izbriše (ne želiš valjda da je jednom tvoje dijete čita).

Isto vrijedi i za forumašicu o kojoj je riječ. Ne znamo što se dogodilo, i ne trebamo znati. Imaš pravo da je trebalo reagirati već i prije, sugerirati da se imena i slike djeteta ne objavljuju obzirom na tako tešku temu. Ja je nisam baš redovito pratila, moram reći. I već sam rekla da bi bilo bolje da sam reagirala i rekla da se stane s iznošenjem tih podataka. Ili da je bilo tko regirao. Mogao si i ti to učiniti, kad već mene pitaš zašto nisam. Umjesto toga ti si nam izguglao još srodnih tema!

Srećom tema je izbrisana, a ti bi htio da ipak bude dostupna javnosti. To zbilja ne razumijem.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Isto vrijedi i za forumašicu o kojoj je riječ. Ne znamo što se dogodilo, i ne trebamo znati. Imaš pravo da je trebalo reagirati već i prije, sugerirati da se imena i slike djeteta ne objavljuju obzirom na tako tešku temu.
    pa pomi ovo je point, umjesto da se reagiralo nakon što su iznesene neke stvari (i slika) i dalje je imala punu podršku.
    ma što god netko rekao o tome, nije bilo u redu, čisto zbog djeteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •