Ja mislim da postovi i Tate! i Moovera obogaćuju ovaj forum i bilo bi šteta da ti forumaši odu.
Što se rasprava na forumu tiče - fakat ima ulizivanja, osvetoljubivosti, klanova, hvatanja za riječ i dr. što sve administratori ne mogu pohvatati.
Trebalo mi je vremena da shvatim da su neke forumašice visoko uvažene kad sam po valjda stoti put vidjela da se neke druge nenormalno dive i padaju u trans na najbanalnije izjave tih visokopoštovanih.
Tata! ovaj forum je super za mnoge praktične stvari i savjetujem ti da ga tako i koristiš, a visokoumne rasprave su tu same sebi svrha tak da ti je to stvarno gubljenje vremena.
Možeš ti pisati na jednoroditeljima najmudrije misli, i što misliš da će ti na to odgovoriti forumašica koja je uspjela sj... bivšeg tako da je nezaposlena dobila dijete i alimentaciju? S druge strane, većina mama na jednoroditeljima su žene koje su prošle fakat komu s bivšima i ja ih potpuno razumijem da su sumnjičave i ne baš tolerantne. A ti ovdje vodiš jednu uzaludnu bitku, iako s plemenitim ciljem. Opusti se, uzmi što ti koristi, a drugo zanemari i bok.
I ja se slažem da bi bio zanimljiv ovdje jedan muški, kak se to već zove... topić.