Citiraj Dijana prvotno napisa
Citiraj tweety prvotno napisa
Citiraj pomikaki prvotno napisa
Ako mislite da joj možete pomoći, javite se toj osobi, odite s njom na kavu, procjenite na licu mjesta o čemu je riječ, pomozite koliko možete. Rasprava na forumu tko je kriv a tko nije i tko je kome slomio ključnu kost a tko koga premlatio može biti samo štetna. O tome odlučuje naše pravosuđe, takvo kakvo jest. Ako mislite da je loše, ne mislite valjda da mi na forumu možemo bolje.
Pomakiki, baš si lijepo sažela stvar.
Pa to je bilo sasvim očigledno da se misli da mi na forumu možemo bolje. I ne samo to, već, da ako mislim da pravosuđe ipak može bolje od nas, odnosno da nije ta kaznena prijava bezveze, nek se lijepo pokupimo, ne?
Nije li to totalno uskakanje sebi u usta, potpisati ovako nešto, a postupati sasvim drugačije?
ma Dijana (i ostali) što mislite da je najbolja opcija: da se nastavi rasprava na temi tko je kriv od njih dvoje, i da se tu preispituju njihovi postupci da se dokaže, ma što točno?

Zašto mislite da imate pravo znati što se dogodilo s tim djetetom? Hoćete li mu time pomoći ako doznate? Sorci i cure koje su se išle s njom upoznati privatno su napravile preavu stvar. Što su od nje doznale i što će prema tome dalje učitini to je njihova stvar, prema osobnoj procjeni. A naše surfanje i mudrijanje ne koristi nikome.

Uostalom, najbolje da tema tu stoji još par godina, dok mala bude dovoljno stara da se služi internetom da može i sama sve pročitati.
Pa što bi vi drugo nego obrisali temu! I onu na cicama i koje još postoje trebalo bi isto tako obrisati. Sve me to podsjeća na žutu štampu.