Citiraj ivarica prvotno napisa
ja sam prvo forumasica pa tek onda moderatorica ili adminica, nisam i ne mogu niti zelim biti bolja od vas
Hajde, hajde, samo bez demagogije i jeftinih fora. Mislim ovo "nisam i ne mogu bit" kanu suza iza oka na tastaturu... :/

Nego, ajmo se uozbiljiti... Ti si itekako prvo moderatorica, a tek onda forumašica. Šteta da nema tog gđa K. topica da se vidi da si svima koji smo pokazali KRITIČKO MIŠLJENJE na onom topicu 1. prijetila i 2. vrijeđala nas. Plus, naređivala kako i što trebamo pisati na toj temi. Apsolutno si nastupila dominantno i počela postrojavati ljude kao da smo dječica. Sad ćeš ti uvesti reda ili nas neće biti!! Od hrpe foruma s razno-raznim temama i stažom od 15 godina na Netu, moram priznati da se ne sjećam *takvog* stila moderiranja rasprave. Napiši to-i-to, ako nećeš - van s teme. Zašto? Jer ja tako kažem. Pa to je stvarno kao da sam u ženskom kolhozu.

Kako ti nije neugodno reći mi da lešinarim ili podrugljivo dobaciti da idem gledati Gotovčeve na televiziji umjesto što pišem na forumu? Šta sam ja zla + retardinjos samo zato što ne razmišljam kao ti? Kakav je to moderator? Pa moderatori su ti koji ću ukoriti one s takvom spikom, a ne je sami potencirati. Baš bed. Zbog toga si u mojim očima izgubila kredibilitet. Iako, sumnjam da ti to išta znači.

I sad najbolje i ovaj topic zatvori (umjesto da ga prebaciš tamo gdje misliš da bi trebao biti). Mogu misliti kako se tek nosiš s kritikom, kad si tako ultra netolerantna na drukčija mišljenja.

Meni je jasno da moderatori moraju održavati red na forumima, ali mislim da je ovdje pređena linija. Da su se neki moderatori tu pogubili. Netolerancija na drukčije mišljenje. Plus vrijeđanje od strane moderatorice/administratorice. Valjda je OBJEKTIVNOST prvi kriterij koji voditelji foruma moraju imati, šta ne? Osobno, stvarno me uvrijedilo tvoje ponašanje.

Konačno, da ne pišem novi post, molim Maja/Leon osobu da prestane više tjerati ljude s foruma s agresivnim deranjem "idi odavde, ako ti ne valja". Ne da mi se sad to citirati. "Draga moja", forum Rode nisi ti niti je Ivarica niti su svi moderatori skupa. Forum Roda je puno više od toga. Forum čine svi ostali forumaši s korisnim temama i komentarima. Tu sam zbog njih, ne zbog tebe. Pa se malo skuliraj. Ponavljam, ako je tvoj stil komunikacije s neistomišljenicima u tvojoj kući da ih tjeraš van kad vidiš da ne reagiraju na tvoje nasrtanje, na forumima će ti to ići malo teže. Osim ako ne dobiješ administratorske ovlasti.

P.S. Ispričavam se svim ostalima na ovim oštrim riječima, ali posebno sam osjetljiva na bilo kakve ne-demokratske-metode vladanja. Pripišite to sad već mojoj visokoj trudnoći + činjenici da sam odrastala u SFRJ-otu gdje je bilo zabranjeno iznositi ne-partijska-razmišljanja. Kompleksi iz djetinjstva.