-
rena7 da ti nisi alter ego sorciere?!? da nije smješno bilo bi otužno ovako se bahatiti vlastitom glupošću...
pa dobro jel ti čitaš moje postove?!? objasnio sam detaljno dotičnoj sorciere o mom slučaju na koji aludiraš, jednakom imaginarnošću kao i ona! molim te angažiraj osoblje foruma da ti dostave citirane postove, jer meni NEDAJU! tebi sigurno hoće obzirom na politiku kojom im odgovaraš...
MENE SE SPAŠAVALO?!? MOJ PRLJAVI VEŠ??? O ČEMU TI TO?!? zar te nije sramota iz ničega stvarati nadnaravnu famu?!?
MOLIM Administraciju kojoj sam se jasno obratio s pitanjima zašto je dotična tema zabranjena, da razjasne zabluđenoj forumašici jednom za svagda, OVDJE JAVNO, zašto je tema zatvorena i čime sam JA to imao udjela u tome i da li je to ičime bilo spašavanje moje guzice i zašto kvragu ako ja to ničime nisam tražio?!?
isto tako Rena molim te citiraj mi gdje sam ja to stavio LINK na Očev blog?!? jer ako mi ne citiraš mislit ću o tebi svašta!!! a prvenstveno da si obična raspirivačica LAŽI i ZABLUDA!!! doduše, ja to znam, ali evo otvoreno dajem tebi priliku da se opravdaš sad i ostatku javnosti...
Ne boj se rena ne pada mi na pamet secirat tvoje postove, jer mi je tvoja intencija sasvim jasna, da se ne spuštam na taj nivo... a po stoti put ponavljati ovdje odgovore na pitanja, na koja sam sto puta već dao svoje jasne izjave, čini mi se baš kao ponavljanje prvašiću koji nije ni otvorio doma bilježnicu nakon predavanja... jedino ako se ne radi o "prvašiću" s otežanim poremećajem u percepciji i koncentraciji... a ne onom koji namjerno zaobilazi da bi eto poslije imao materijala provocirat!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma