Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 159 od 159

Tema: Tata! vs Administracija

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Tata! nevjerojatna mi je kolicina tvoje ogorcenosti prema svima.. prema zenama, a evo sad i prema Daddycoolu. Zalosno stvarno. Da barem tu energiju usmjeris u nesto pozitivno, umjesto pisanja kilometarskih postova na forumu koji su cesti preplavljeni ogorcenoscu...
    GLUPOST!!!

odakle ti pravo ustvrdit da imam "nevjerojatnu količinu ogorčenosti prema ženama"?!?! kako se nickovi poput karmazonke, Dijane, renime, svimbala, cvijete73... , nisu nikad našle na mojoj tapeti ogorčenosti...

očito ustvrdit ćeš, iz svoje uskogrudnosti doživljaja, zato jer slijepo podržavaju moj stav?!? naravno - još jedna GLUPOST!!!

Al, pročitaj još jednom post Cvijete73, pa možda shvatiš ZAŠTO?!?

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

neko = nekako

dok ja reagiram tj. dok mi kilava veza to dozvoli, odoše postovi!

....a milinovića mi i dalje žao

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Isto vrijedi i za forumašicu o kojoj je riječ. Ne znamo što se dogodilo, i ne trebamo znati. Imaš pravo da je trebalo reagirati već i prije, sugerirati da se imena i slike djeteta ne objavljuju obzirom na tako tešku temu.
    pa pomi ovo je point, umjesto da se reagiralo nakon što su iznesene neke stvari (i slika) i dalje je imala punu podršku.
    ma što god netko rekao o tome, nije bilo u redu, čisto zbog djeteta.
    tu se slažem, ali reakcije nisu trebale biti linkanje ostalih tema i trančiranje slučaja nego obavjest moderatorima!

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    rena7 je dobro rekla da si i ti istresao puno osobnih podataka i svakakvih optužbi na račun svoje bž
    evo ga, još jedna GLUPOST!!!

dakle, jel ti uopće znaš što znači istresati OSOBNE PODATKE o nekome?!? ajmo sad ovako, ako mi dokažeš imenom i prezimenom tko je moja BŽ, ako itko ovdje naslućuje tko je ta žena i tko je moje dijete, nastavno naravno mojim izlaganjima, a ne vannastavnim istraživanjem (administracija upoznata) onda ću se pokriti ušima i sakit u mišju rupu!

u protivnom isti odgovor kao reni7, smatrat ću te otvorenom huškačicom LAŽI i ZABLUDA!

dakle imaš otvorenu šansu sprati ljagu sa svog imena, dokazivanjem ovoga što tako VAŽNO i zvanično tvrdiš!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sva sreća da danas besposličarim

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I dok sam ja pokusavala poslati svoj post forum mi pukao vise puta, tako da post nije otisao a milion novih postova doslo u medjuvremenu...

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj anchi prvotno napisa
    Ne mijenjaju se niti stavovi udruge, pa zašto bi se mijenjalo moderiranje? .
    da svi ovako razmišljamo, ovaj forum ne bi imao niti jednog jedinog člana.

ovdje nam je većini cilj u stvari naša promjena na bolje, da promijenimo svoje postupke, razmišljanja, potaknuti objektivnim i nepristranim razmišljanjima. da kritike razmotrimo, shvatimo, prihvatimo, ili ih u krajnjoj liniji odbacimo kao neutemeljene.
    ako se mi ovdje svi zajedno trudimo biti što bolji roditelji, što bolji ljudi, nekako bezveze zvuči i sama pomisao da je moderiranje takvo kakvo je zacementirano, i bez obzira na priznatu nasavršenost, bez ikakve želje da bude bolje. :/
    Evo bas primjera ne slaganja (univerzalnog oko svega) s ovim sto je Anchi rekla, jer ja sam misljenja i time se uvijek vodim, da se trebamo mijenjati na bolje, i to mi je bila nit vodilja sve ove godine mog vodjenja foruma. Nije lako bilo mijenjanje, ali se desavalo. No ipak, ogranicenja su na sve strane, tako da nije lako. No po mom i malo je bolje nego nista.

Druga stvar
    Svi postovi koji su se referirali na onu temu su obrisani ili edtirani. Ako se bude jos koji pojavio, ova tema ce zavrsiti zakljucana.

Treca stvar
    Tata! smiri se i duboko udahni. Nema potrebe za galamom (velika slova), radje se sam smiri neko da te mi saljemo na prisilno smirivanje. Ok

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nisam znala da i muškarci imaju PMS. konstantni.

još kad se sami sebi obraćaju u trećem licu, to je već ozbiljni hrmonalni disbalans.

bilo bi ok da se smiriš, Tata!, jer te na ovaj način nitko neće shvaćati ozbiljno.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tata!, sasvim mi je nebitno kakvom me smatraš, ali mislim da bi te po mnogim detaljima u tvojoj priči mogli prepoznati susjedi, kolege, prijatelji, rodbina, i to ne samo tvoji nego i tvoje bž, ako slučajno naiđu na tu temu. Ne bi vjerovao po kakvim sam ja detaljima prepoznala neke svoje prijateljice na forumu. Najgori scenarij koji ja mogu zamisliti je da je jednom slučajno otvori tvoje dijete, tako da bih na tvom mjestu odavno žicala admine da je brišu. Ne znam ime ni prezime tvoje žene ni tvoje, i ne pada mi na pamet da to istražujem. I to je sve što mogu odgovoriti na tvoje pitanje.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obzirom da je vrlo malo osoblja online jer je rasprodaja u jeku i imajuci u vidu da ovaj topic krece u generalno prepucavanje, cak sta vise - medjusobno vrijedjanje, ja ovu temu zakljucavam.

Kad se moderatorica podforuma vrati, prepustam joj da procjeni da li je zeli otkljucati ili ne

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •