meni su temperature prosle
sisa bez sesirica, ragada zarasta, slabo voli levu.
dajem mu sada kako stignem, malo levu malo desnu, nisam pametna..
jer sisa levu pa nece vise..onda se naklopa iz desne..pa svaki dan sve vise i vise uzme i iz leve..

bili smo kod pedijatra danas jer nam je blizu, da pogleda pupak. otpao je ali na pola, ostao je deo unutra pa da vide sta ce..
izgleda o.k. pa nisu dirali, cekaju jos 7 dana da otpadne i taj deo..prakticno mu je pupak pukao na pola a ne iz korena pupka..

inace, pogledali ga..osim ojedene guze, soor-a nema.

ja sam ginekoloski pregledana i grudi.. nema znakova soora na bradavicama, (ako to oni i prepoznaju uopste), ginekoloski nema sekreta, nema candide. lohije su mi vec stale, 20-ti dan od porodjaja danas (bar nesto bez problema i zatezanja da bude)

on klikce samo ponekad, zato sam i pitala sta to znaci jer sam procitala sve ovo sto ste pisale , da ima veze sa soor-m
on pocne da klikce, pa stane kad se udubi.. kao da je kliktanje u njegovom slucaju znak halapljivosti neke, znaci ima jos takvih a da nije soor.

eto drage moje, mnogo vam hvala sto mi brzo odgovarate na moje dileme, mnogo mi znacite

danas mu je 20-ti dan i dobio je od porodjajne tezine +640 gr. , ima dosta popisanih i pokakanih pelena, tako da valjda je mlekce i podoj u redu..
malo vise trazi sada, valjda ima rani skok u razvoju, nemam pojma sta bi drugo bilo..