-
Nakon punkcije
Prošli petak sam bila na punkciji jednog folikula (bio je prazan) i za pol minute sam jako prokrvarila (bila dva jaka mlaza, sorry ako je predetaljno), ostala sam ležati oko pola sata i kad se krvarenje smirilo otišla sam doma. Međutim, meni još dan danas ide krv, slabo ali ipak još ide! Što mislite da li je to normalno?
-
Ne znam, riki
. Nikad nisam krvarila nakon punkcija. Vjerojatno nije ništa dramatično, ali možda ne bi bilo loše javit se svom MPO-ovcu.
-
Ja sam krvarila i nakon punkcije u onom stimuliranom postupku, ali mi je taj dan prošlo, a ovaj put već 4 dana.. onako kao jako slaba menga.
-
rikikiki, neznam, nisam uopce krvarila nakon pukcija. 4 dana mi se cini predugo, nazovi doca. nadam se da ce uskoro biti u redu
-
Ja sam jednom nakon punkcije folikularne ciste dobila M (nakon 12 dana od prethodne). Isto mi je krvarenje trajalo 3-4 dana.
-
Upute koje dobivamo da VV nakon punkcije glase: ukoliko je krvarenje jače i traje dulje javiti se u bolnicu, ako je radno vrijeme možeš je javiti i svom liječniku.
U svakom slučaju ja to ne bih zanemarila.
-
dada riki, javi se doktoru.
-
doktoru riki, nije za zezat se
-
rikikiki obvezno se javi doktoru
-
I ja sam bila prosli petak na punkciji na VV, a krvarila sam samo malo taj dan i to je sve, ali svaki dan me boli kao da cu dobit menzes onako kao blagi grč. A meni je to prva punkcija. Bolje kontaktiraj lijecnika da budes mirnija.
-
i ja savjetujem da se javiš dr ako već nisi
-
ja bih malo podigla ovu temu jer uvijek nakon punkcije, uguraju mi metar nekog zavoja i nekih tampona i to uvijek,dok izvadim kao u mađioničarskim trikovima(jer je predugačko), bude krvavo.Jučer sam se iznenadila na transferu,jer dvije cure nakon punkcije nisu ništa imale.Inače kad vadim zub imam problema sa zaustavljanjem krvarenja ili kad se porežem,a kad pijem andol,pucaju mi kapilari.Mislite li da uopće ne bi smjela andol nakon transfera?Tu informaciju sam zaboravila reći dr.
-
Pcelice, ja isto nakon punkcije vadim taj zavoj iz sebe, sjecam se soka 1. put jer sam mislila da nema kraja.Andol sam pila samo zadnji put 10ak dana ali nisam primjetila pucanje kapilara mada isto imam malo teze zaustavljanje krvarenja.Znam samo da su mi trombociti nesto ispod granice ali dr na to nije reagirao.
-
pčelica,dugo sam bila sportašica i tjekom menzisa nikako nismo smjele uzimati andol (koji smo koristile protiv upale mišiča)jer se od andola pospješuje bolja cirkulacija a time i veči protok krvi,pa je možda zbog toga.
meni je punkcija bila stravična,pa sam sestru pitala da li je dobro popiti kasnije tabletu protiv bolova a ona je rekla ni slučajno jer da se tom jednom tabletom mogu dobiti još neke gore posljedice,bolilo me i poslje da sam jedva izvadila zavoj od muke i bolova.da li ti još krvariš ?ako da trebala bi se javiti dr.
-
meni su stavili samo neki tampon i znam da sam ga jedva iščupala bio je malo smeđ, tj. nije bilo svježe krvi, ja i mm smo ga zajedno čupali dok ga nismo uspili izvaditi, užas. doktor mi je napisao neke tablete ako me bude jako bolilo da ih uzmem , ali se sad ne mogu sjetiti, neke njemačke. nisam krvarila nakon punkcije , niti me bolilo dole gdje su jajnici, iako sam imala hiperstimulaciju(18js), već me bolilo visoko kao rebra , prsa, plitko sam disala i udahnit normalno nisam mogla, misal sam da ću na hitnu završit, ali to je u roku 3, 4 dana prestalo tako da sam 5 dan mogla po svoje blastociste, to je bilo u grazu dok ovdje u splitu, nakon punkcije , isto hiperstimulacija(32js) bilo mi je puno bolje i nisu mi stavljali ni gazu, ni tampon, doduše zbog toliko js nisam mogla odmah taj mjesec na et.
-
Ne,ne krvarim.Samo na dan punkcije taj kilometarski zavoj bude natopljen.Mislim da neću uzimati andol.
-
koliko znam 'krverenje neposredno nakon punkcije' nije ništa neuobičajeno... moje 'cimerice' su isto znale krvariti i lječnik bih ih samo vratio na gin.stol i 'očistio' - to je normalno zbog sonde i igle koja prodire u rodnicu....
... ovaj put sam malo krvarila ali me je doktor odmah 'očistio' - bljak
-
koliko dugo je normalno krvariti nakon punkcije?
bila je danas u podne i jos uvijek poprilicno krvarim...
-
ok, lazna panika, vec se smiruje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma