zanima me čiji muž je imao upravo ovu dg i dal je uspio sa IVF-om?
kako ste upjeli popraviti ovu dg?
zanima me čiji muž je imao upravo ovu dg i dal je uspio sa IVF-om?
kako ste upjeli popraviti ovu dg?
Nemoj za svako pitanje otvarati novu temu..
Pravila foruma..
Pa malo potraži po pretražniku, vjerujem da se o tome već pisalo
meni je to teško naći..ja ne znam kak vi u pretražniku tražite?
Draga, od 19.9. 117 postova.
Vidim da imaš vremena i snalažljiva si jer brzo otvaraš nove teme tako da tebi pretraživanje ne bi trebao biti problem. Zar ne?
Osobno mislim da je sad bilo dosta...hvala
ti ne brišeš, prepusti to moderatorici, a ona će to svakako čim čim učiniti. koristi pretražnik, doista efikasnije i brže, prođi malo stare teme, čitaj naše potpise...
Klikni na vrhu stranice na Pretražnik i upiši traženi pojam pa će ti izbaciti sve što se pisalo vezano za to.
Bebel jesi malo preoštra ili mi se samo čini? :?
mirna26 bilo bi pošteno, ako radiš istraživanje bilo kakve vrste, da nas uputiš.mirna26 prvotno napisa
Neobično je da ti ne pričaš o vlastitom konkretnom problemu, da bi ti neko iz iskustva ili slične situacije pomogao sa smjernicama.
Ne mogu se oteti dojmu da ti trebaju "suhe" činjenice za neki rad.
XMMK prvotno napisa
![]()
Ni ja....Bebel prvotno napisa
o bože dragi..čitam ovu stranicu i samo bezveze rečenice..a meni zaista treba pomoć
MM ima tesku oligoasteno i treba mi malo nade da ce to uspjeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kakav pišljivi rad..to je netko bacio bubu i sada svi pricate o tim glušpostima
da draga...bebel je malo preoštra!
bebel je genijalna, a teska oligoastheno nije nikakav problem dok postoji icsi. dosta cura sa teskom oligoastheno dijagnozom partnera je ostalo trudno.
sve je to igra pokusaja i pogreske, zakon velikih brojeva. nekoga sreca udari prvi puta, nekome treba 10-15-20 pokusaja, ali bitno je ne odustati.
moj muz isto ima, sada nam je treci put da idemo u postupak, nema tu pravila kako kinky kaze, nekom uspije iz prve nekom iz desete, ja sam isto znala bjesomucno guglati i traziti primjere, al fakat nema mjerila, icsi donosi dobre sanse, iako s novim zakonom smanjene, al ako cete imati mogucnost odite van hrv, malo pogledaj ima dosta postova o privatnim klinikama, i sretno, nadam se da cete uspjeti iz prve. malo je negativna klima na forumu, al to je bilo i za ocekivati nakon svega sto se desilo u posljednja 2 mjeseca
draga marta26,pinky,nadda(ili nedda)...cure malo ste mi moral podignule..i nakon takvih rečenica mi zaista i bude bolje...osjecam se da nisam sama i da smo zajedno..hvala vam..to je zapravo ono sto mi i treba![]()
vi sjajite kao zvjezde pozitivne enrgije i zapravo ste![]()
ljudi se zbog vas osjecaju bolje i dobiju volju za naprijed...
ne pretjerujem..zaista to i osjetim..jer ja sam jednostavna...ne treba mi puno..samo malo vaših lijepih riječi...
sve to čovjek vec i sam zna,ali vjerujte mi cure...kada se "čuje" iz još drugih "usta", nešto u čovjeku poigra..i vrati mu se snaga...
to je razlog zasto i jesmo ovjde..da jedne drugima uz sve silne nove informacije , dižemo i moral...
hvala
prosetaj malo po topicu nase trudnice i vidit ces koliko se cesto icsi pojavljuje
moj dragi ima takvu dijagnozu i nakon nešto malo više muke i 5 stimulacija i 5 prirodnjaka smo uspjeli, čekamo bebicu 14. 11.
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ajme šuška...ma suze mi idu na oči...JEDNOSTAVNO PREEEEKRASNOOOO!!!! :D :D :D :D
tako se koristi pretražniknadda prvotno napisa
molim te da ga koristiš prije otvaranja svake teme,da nam se ne duplaju
evo ti par linkova:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...6b775f3b606c97
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=10332&start=0
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...420459ee44d6b1
nastavi na nekoj od njih
ovu ključam