Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Konzumove pelene za 49,99

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Konzumove pelene za 49,99

zanima me kakva su vaša iskustva s njima, promijenili su ih od onda kada sam ih počela koristiti, sada su malo deblje ali meni odlične, jel još netko ima pozitivnih iskustava ili sam ja luda kaj su meni čist fine?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni su one prve bile odlične - mekane, ne puštaju, izdrže cijelu noć, cijena super, 4 paketa sam imala mjesec dana

a ove sad koje koristimo (7-18kg) ipak propuste, teško mi ih je pravilno namjestiti, preuske su mi nekako u struku...
    kaj ja znam
    malo sam razočarana tak da smo prešli na mullerove

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi smo ih posve slučajno otkrili ljetos na moru i oduševili se. bolje su od libera, koji sam dotad kupovala.

lucas, možda su premale? ja uvijek kupujem broj veće od navedene kilaže (npr. malac je imao 10kg kad smo kupili junior. manje nisam ni probala.).

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je Karlo dobio osip od tih pelena, na mjestima gdje se lijepe.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    mi smo ih posve slučajno otkrili ljetos na moru i oduševili se. bolje su od libera, koji sam dotad kupovala.

lucas, možda su premale? ja uvijek kupujem broj veće od navedene kilaže (npr. malac je imao 10kg kad smo kupili junior. manje nisam ni probala.).
    ma ima 8kg nebi mu smjele biti male :/
    a nije salastotrbušast ko mama

ajde preko dana su nam ok, a preko noći koristimo ove druge

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo koristili sa starijim te pelene i često bi našla kristaliće po koži. Iako je to možda jer sam kupila 4+ umjesto 5-ice.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi koristili konzumove, billine, mercatorove i sve su iste, samo malo drugačija naljepnica na vrhu pelene. Nama su bile ok, a sad koristimo mullerove i super su nam.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Te Konzumove pelene su mojoj curi zadale gadan osip i jedva smo ga se riješili. I to na mjestima gdje se lijepe je bilo najjače, a na području ostatka pelene malo manje. I sad mi je muka kad ih vidim u dućanu.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nama najgore pelene u smislu promočivosti, uvijek smo mijanjali s njima i oblekicu. Poklonila sam ih jednoj forumašici koja je s njima pak oduševljena, ali je i njena beba mršavija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •