moram nabaviti ono povećavajuće ogledalo, ali ne ono koje već jest na nekom stalku, nego da mi se izreže i nalijepi... negdje
ima li toga uopće igdje, jeste li vidjeli?
moram nabaviti ono povećavajuće ogledalo, ali ne ono koje već jest na nekom stalku, nego da mi se izreže i nalijepi... negdje
ima li toga uopće igdje, jeste li vidjeli?
Lijepo je čuti da ima i onih koji traže povećavajuće ogledalo.![]()
I ja mislim da kod staklara. Inače sva ogledala "u rinfuzi" odnosno "na rezanje" kupujem kod staklara i još mi obrade rubove, tako da mislim da imaju i ovih povečavajućih, ili mogu naručiti.Frida prvotno napisa
je...Anemone nemorosa prvotno napisa
dođeš u godine kad ne vidiš uz normalno![]()
apricot prvotno napisa
![]()
Pokušaj na ovaj kontakt:
Staklar Milić Slavko 3734460
Malešnica/Stenjevac.
Ja sam tu kupila obično ogledalo.
NEMOJ KOD MILIĆA!!!!!!!
Kupila sam kod njega ogledalo za hodnik kad smo uselili u novi stan i prema njegovom prijedlogu ocijenila da je najbolje silikonom ga zalijepiti za zid. Došao meštar i zalijepio ga. Kaže: neće to ni potres ni požar odlijepiti, jedino ako štemate zid.
I sad imam ogledalo koje je odlično prilijepljeno za zid.
A takve je dobre kvalitete da realnu sliku prikazuje samo ako si od njega do 1 m udaljen. Kako se odmičeš dalje slika se izobličuje...negdje oko 3. metra imaš dvije mogućnosti: staneš lijevo pa si jako mršav, staneš desno pa si jako debeo. Od 5. metra nadalje nisi prepoznatljiv nigdje.
I sad ti štemaj zid...
Moje iskustvo nije ni malo slično tvome, ja sam zadovoljna, slika u ogledalu je realna.
Čokolada, pa to je baš zgodno. Uvijek možeš korigirati svoju figuru na ogledalu - lijevo, desno, prema potrebi![]()
Meni zvuči zgodno - uvijek bih stala ulijevo i izašla van uvjerena kak' sam ubitačno seksi![]()
Pcelica Mara prvotno napisa
a jeste spaljene!
Ja uopće nemam ogledalo i jako sam sretna s tim![]()
dok se vi šegačite, ja ću vam reći kako staklari nemaju povećavajuća ogledala
morat ću kupiti neko s okvirom i pokušati odlijepiti
ako bude pričvršćeno ko čokoladino, nadrapala sam
imam još samo pola današnjeg dana na raspolaganju
čokolada jel postoji mogučnost da zaljepiš novo preko starog?
Bolje i to nego štemati zid
Nije. Zrcalna je.Anemone nemorosa prvotno napisa
Mi smo imali na ulaznim vratima zalijepljeno veeeliko zrcalo i osim svoje primarne svrhe nam je smanjivalo buku s hodnika. Nije puklo ni kad su vrata odnesena kako bi napravila mjesto za nova. Sada nemam veliko zrcalo![]()
Kakva je to zrcalna slikaDavor prvotno napisa
?
Ili je realna ili irealna, tj. stvarna ili prividna,
no to nema veze s izgledom slike, već s njenom geom. konstrukcijom.
Točnije, slika u ogledalu je: prividna, uspravna, iste veličine kao i predmet, zrcalna,
da netko tko me pozna ne pomisli da ne znam što je zrcalno![]()
Što se tiče teme, tu na žalost ne mogu pomoći.
Pa kak nemaju obični staklari takvo ogledalo? Al ajde, ak nemaju ti obični onda imaju oni što prave retrovizore, garant... iako ja znam da su moji išli retrovizore pravit kod običnih staklara... tak da bi morali imati...
Ogledalo koje povećava je udubljeno ogledalo i ne ne znam može li se neko većih dimenzija uopće naći.Scandalous prvotno napisa
Ogledala za retrovizore, zubarska oglededalca, ogledala na raskršćima su izbočena, pa oni koji rade takva ogledala teško da imaju i udubljena, no možda se i varam.
a one neke folije koje se mogu nalijepiti na plocice u kupaonici a povecavaju?
zezaš?
treba mi ogledalo pod kojim se žena od 70 godina može šminkati
a da se može nalijepiiti u kutiju koju su joj oslikala moja djeca
ali, nema veze
poklon smo predali i bez ogledala :D
ne zezam. vidjela sam to kod nekoga u kupaonici. i mislila kako je super, jer se tako i jaako kratkovidni mogu nasminkati :D
super za poklon
koliko sam ja vidjela takve stvari, nemaju potrebnu oštrinu
a i nije mi za poklon takvo idi-mi-dođi-mi rješenje