Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Ideje za darove

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Ideje za darove

Evo, baš sam u situaciji da moram kupiti neku sitnicu za čak četiri osobe s kojima surađujem poslovno, ali smo si prilično bliski. Naravno, suha s idejama. I uvijek si pomislim, toliko puta mi tokom godine padne na pamet kako bi nešto bilo odličan dar - to pomislim i zaboravim. A kada moram nešto kupiti (napraviti)ideja niotkuda.
    Zato bi bilo zgodno napraviti neku bazu podataka za sve nas nemaštovite

Dakle, ovdje ne mislim na dječje darove - nego na one za nas velike - za roditelje, poslovne suradnike, prijatelje, susjede, poštare...

lijepo bi molila da navalite s idejama 8)

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

algoritam ima bilježnice-notese s krasnim koricama. nisu ni jeftini, ali su prekrasni.
    super dar su mi i pretplate na časopise prema interesima. nacional geografic, majstor, gloria...
    nisu loše ni košare u koje ubaciš home-made ili kupovne delicije: kekse, džemove, paštete, mufine, buketić suhog cvijeća i sl.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Napiši do kojeg iznosa misliš dati za poklon, to je ključno!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj karmazonka prvotno napisa
    Napiši do kojeg iznosa misliš dati za poklon, to je ključno!
    ma nešto onak osrednje, lijepi znak pažnje, evo danas sam kupila u Žitnjaku kutiju od kilu bajadera za 77 kuna. to je ful jeftino (mislim pola kile je 100 kad kupuješ normalno), ali ne volim kupovati slatkiše, rađe bih nešto onako zapamtljivo
    ova teka nije loša ideja, a i bakina kuća je "za pojest"

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

meni su fora npr. slatke ili slane košare koje napuniš sa npr. medom, pekmezićima, bademima u šećeru, mozda kojim kulenom, maslinama...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja se vrlo često poslužim Hoću to trgovinom... Tamo se stvarno nađe za svakog ponešto i u većini slučajeva koliko god otkačeno bilo, čak i korisno...

pa eto: http://www.hocuto.hr/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vino, tartufi u staklenci, 'mozgalice' u dućanu sa pametnim igračkama (za odrasle su i koštaju cca 50 kuna), u algoritmu ima jako zgodnih lampica za čitanje, za zakvačiti na knjigu, pa onda knjige - to je definitivno najbolji poklon.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

-ja sam svojoj kolegici na poslu i svom dobro m prijatelju kupila drvenu dasku u obliku trokuta iliti šnite sira, koja na sebi ima utor za nož za sir. na to sam poslagala nekoliko vrsta sireva, malo oraha i grožđa zamotala u celofan i zavezala eko papirnatom mašnom-bili su osuševljeni
    -jednoj sam frendici salvetnom tehnikom "obukla" okvir za slike sa školjkama jel je rođena usred ljeta
    -jednoj sam napravila mali vrt u tegli, staklenci sa sukulentima i kaktusima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •