Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: trudna sam??????

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

hvala trebat ce mi

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Lastavice, kako je danas?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

ma isto je mislim da je gotovo mojoj sreci,idem sutra vadit betu da vidim al mislim da je to bio neki spontani.Idemo dalje necu sad očajavat moram skupit snage za dalje

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice Moguče da je bila biokemijska...drži se, i več za 10tak dana ponovno u akciju

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

hahhaa da tak je i mm rekao čim prestane ovo curkanje u akciju

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U nove pobjede, sa novim znanjem, samo polako. Drži se

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno haj

mozda ima nade krvarenje stalo jer sad to od terapije ili je to bila neka šuš muš menga ko će ga znat. Simptome nemam nikakve vise samo me lagano grudi peckaju i boluckaju. Sutra idem gin pa cu valjda sve znati,nadam se

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice javi čim stigneš, i vibram ~~~~~~~~

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

budem vam javila naravno sva sreca da vas imam nitko to ne razumije osim onog tko to prolazi ili je vec prosao

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

lastavice, držim fige da je sve ok.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

nista nisam obavila danas kod gin u ponedjeljak vadim betu i ona ce sve pokazat rekao je on,al vjeruje da ce bit sve ok. Ne znam dal je netko prenio jednu mengu mislim da moze bit i takva kombinacija pa se drzim za slamku

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam u svakoj T imala mengu prva 2 mj. Ne baš pravu, smeđkasto krvarenje koje je trajalo 2-3 dana. I gin mi je rekao da je to jako ćesto i da se ne trebam zabrinjavati zbog toga. Možda je to?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam također imala pri početku negdje u 6 tjednu 7 dana nekakav smečkasti iscjedak. Prva 2 dana ga je bilo pri svakom brisanju, utrnula sam bila od straha i skoro se več bila pomirila s tim da ništa od ove trudnoče

Srečom evo Špireka, veoma živahno me buba u jajnike upravo sad...Lastavice vibram da nam javiš lijepe vijesti u ponedjeljak

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

jeste osjećale neke simptome ja vise nemam nikakve. Ja sam imala krvarenje kao mengu,al dnevni ulozak sam imala cijeli dan,ma nemam pojima vise ponasam se kao da se nista nije dogodilo jer ako si umislim onda ce me negativan rezultat u ponedjeljak razocarat ovako sta bude bit će

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

već sam samim tim sretna da mogu ostat trudna pa cemo lijepo u akciju odmah kad se ovo sredi i znam da mozda ne moram na potpomognutu

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bokic

vadila sam betu pala je na 2.58 znaci vjerojatno biokemijska trudnoca sad odmor i idemo dalje u nove pohode

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice iako je teško, bolje tako nego da je nedaj Bože pravi spontani. Ovako sljedeči ciklus več u akciju

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

za slijedeći ciklus navijam iz petnih žila

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

Hvala vam na podrsci mada vise nemam toliko suza koliko sam isplakala,al nadam se da ce bit i nekad radosnice

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja ti drzim fige lastavice!!!!sigurna sam da ce bit uspjesnije drugi put!!!samo hrabro :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bok svima! nova sam u svemu ovome pa me zanimaju vaša mišljenja. MM i ja smo odlučno krenuli na bebu :D keksali smo se 7.11. (za vrijeme ovulacije)...jučer i danas sam užasno gladna, kisele krastavce tamanim ko luda (svaki dan jednu veliku staklenku), jedem sve što mi padne pod ruku...odgovaraju mi svi okusi - slatko, slano, kiselo...u donjem dijelu trbuha osjećam povremeno neki pritisak i lagane grčeve...razdražljiva sam malo i umorna...M trebam dobiti 22.11. Prerano je malo za test? Jel i prerano da osjećam simptome trudnoće?? ...nadam se samo da nisam ponovo to sve umislila... Što vi mislite??

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prerano je za test...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jelica1106 prvotno napisa
    bok svima! nova sam u svemu ovome pa me zanimaju vaša mišljenja. MM i ja smo odlučno krenuli na bebu :D keksali smo se 7.11. (za vrijeme ovulacije)...jučer i danas sam užasno gladna, kisele krastavce tamanim ko luda (svaki dan jednu veliku staklenku), jedem sve što mi padne pod ruku...odgovaraju mi svi okusi - slatko, slano, kiselo...u donjem dijelu trbuha osjećam povremeno neki pritisak i lagane grčeve...razdražljiva sam malo i umorna...M trebam dobiti 22.11. Prerano je malo za test? Jel i prerano da osjećam simptome trudnoće?? ...nadam se samo da nisam ponovo to sve umislila... Što vi mislite??
    Normalno da si umislila. Nema teoretske šanse da par dana nakon začeća imaš sve to. Strpi se malo.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja nisam znala da sam trudna, pa nisam niti osluškivala toliko tijelo. Kada je kasnija 5 dana napravila test i bio je pozitivan
    :D

Simptomi su mi bili kao i prije svake menstruacije: nabreknute grudi i napetost u trbuhu. Jedino što mi je bilo drugačije taj mjesec kad sam zatrudnila od ostalih je što sam imala "preuranjeni PMS" odmah negdje 10 dana nakon menstruacije, znači negdje u sredini ciklusa i to poprilično gadan: bila sam nemoguća!!!!

Nakon što sam napravila test dobila sam i prvi simptome a to jsu bili umor: spavala sam ko mala beba i morala sam češće piškit. Hvala bogu nisam imala mučnine , niti nikakve druge simptome.

Sada sam u 20 tjednu i još uvijek nemam nikakvih posebnih potreba za jelom, nemam niti žgaravicu niti zatvor, ali to mi je vjerojatno što radim i krećem se.
    Jedino šo je prisutno zasad je to da se još uvijek ustajem po noći na wc.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •