Evo trudnoća traje već 18 tjedana i sve je suuuuuperrr! Ali meni postaje sve teže. Po noći ne spavam jer ne mogu više spavati na trbuhu, cijelu noć se namještam tako da ne spavam dovoljno. Na poslu mi ponestaje zraka i osječam se kao da imam 100 kg. Nemam energije, stalno mi je neudobno kako god sjela, stajala, radila.
Navečer dok se smirim imam grčece u stomaku kao pred mengu, ne mogu normalno disati, stalno mi curi nos...
Ne znam kako je vama ali ja još nikako da se priviknem...nikako da se namjestim i provedem dan kao prije trudnoće.....
Baš kad su stale mučnine sad mi fizički ali i psihički postaje teže....

Odgovori s citatom
gegam se, pa mi se mm ruga...nekad imam BH uglavnom ujutro, to rješavam magnezijem, a spavat/ležat mogu isključivo i samo na lijevom boku, tako da je cijeli taj dio tijela utrnut i boooooooli!!! Nos mi se suši i često je začepljen, a kad nemogu doč do daha znam da mi je malo palo željezo pa si uzmem heferol (jako rijetko možda 2 puta u mjesec). Ne mogu više ni pošten obrok pojest jer mi se sve vrača u grlo, mislim da mi je dečkec dosta visoko, nekad mi pritisne dijafragmu pa se sva zacrvenim jer ostanem bez daha....i tako......čari trudnoče
).
što i mogu ne daju mi.stalno netko za mnom hoda i špota me.prva trudnoća bila jako rizična i sad svi strepe.ova počela s komplikacijama i stalno nešto.