Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: njega djeteta nakon godinu dana rada, hitno molim pomoć

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno njega djeteta nakon godinu dana rada, hitno molim pomoć

Poćela sam raditi kad je Vanja imao 9 mjeseci. U međuvremenu je tri puta imao konvulzije, svaki put završili u bolnici, sa dijagnozama streptokok pneumonija, rota virus i vodene kozice. Njemu se konvulzije javljaju već sa 38,5 temperaturom. U prosjeku smo na bolovanju svaki drugi. treći tjedan. Trenutno ima drugu upalu uha sa bronhitisom u deset dana. Odradili smo i virusnu upalu pluća s bronhitisom, 5 puta je imao streptokok u prvoj godini, pa sam ga cijepila Prevenarom.Razne viroze s temperaturama ne spominjem. Rođen je velik, pa je zbog teškog poroda imao lagano krvarenje na mozgu pa smo išli neko vrijeme na vježbe. Propuzao s 8,5 mjeseci, prohodao sa 10,5 mjeseci. Motorika mu je sada dobra ali svaki put nakon konvulzija vuče jednu nogicu neko vrijeme i nestabilno hoda nitko ne zna zašto. EEG u granicama za dob.
    Da li netko zna mogu li ja sada nakon godinu dana rada tražiti njegu za njega dok ne prođe vrijeme konvulzija (od treće do pete godine)? Hitno molim pomoć.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vanja Martin je rođen 10.11.2007. To nisam napisala. Zna li netko kako da i njega stavim u svoj potpis. Dugo se nisam javljala pa sam zaboravila. Hvala

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Potpis možeš promijeniti u profilu.
    Dopust za njegu djeteta možeš dobiti (ako ti komisija odobri) bez obzira kada.
    Ja sam ga tražila sa Svenovih 6 godina i dobila.
    Javi se u HZZO. Oni su od ove godine nadležni.
    A i OVDJE možeš pogledati iskustva drugih i naći što ti sve treba od dokumentacije.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Puno hvala Brunda. Pročitala sam većinu postova sa tog topika ali nisam bila vidjela da ste se vraćale na posao nego ste uglavnom koristile njegu nakon porodiljnog, osim toga nisam vidjela da je ijedno dijete sa konvulzijama, zato sam postavila pitanje. Drugim riječima da li je ikoja mama tražila i dobila njegu za dijete sa konvulzijama?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa ti predaj papire i nadaj se pozitivnom ishodu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dobro ti je imati i koju preporuke!!! ( naravno možeš je i sama tražiti od doktra, jer poneki doktori ne znaju dal to opće postoji)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno hzzo

Svakako traži njegu. Predaj sve nalaze iako imaju preporuku ili nemaju. Predaj i one koji su ti uredni da se vidi cjelokupna slika.
    Savjetuj se sa pedijatrom u vezi nogice.
    Osobno koristim njegu i pitala sam pravnicu šta ako se vratim radit i djetetu se pogorša zdrastvena situacija mogu li ponovo tražit njegu i rekla je da može.
    Sretno1

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ariya prvotno napisa
    Puno hvala Brunda. Pročitala sam većinu postova sa tog topika ali nisam bila vidjela da ste se vraćale na posao nego ste uglavnom koristile njegu nakon porodiljnog, osim toga nisam vidjela da je ijedno dijete sa konvulzijama, zato sam postavila pitanje. Drugim riječima da li je ikoja mama tražila i dobila njegu za dijete sa konvulzijama?
    ja znam jedno dijete koje je dobilo njegu zbog konvulzija tako da obavezno predaj, ne mozes nista izgubit

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Puno hvala cure. Krenula sam po doktorima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •