Vidi rezultate ankete: Jeste li upoznati s besplatnim programom u Zagrebu "Vikendom u školske dvorane"?

Glasači
31. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • DA

20 64.52%
  • NE

11 35.48%
Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Jeste li upoznati s programom "Vikendom u školske dvora

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Jeste li upoznati s programom "Vikendom u školske dvora

Jutros sam ostala razočarana - niti jedno dijete (osim mojega) - od svih prvašića i drugašića, dakle njih gotovo 200 nije se pojavilo na besplatnom sportskom programu koji se provodi u školi (počeo je prije dva tjedna, kaže učitelj da niti na protekla dva puta nije nitko došao)...
    Idu li vaša djeca na taj program? Ukoliko ste čuli za to, a dijete vam ne ide - koji je razlog? Zato jer je vikendom u neprikladno vrijeme, niste zadovoljni programom ...
    Meni se čini odlično ono što sam čula. Profesor isto. Vježbaju razne sportove, imaju međusobna natjecanja, uglavnom nešto što se mora plaćati u privatnim klubovima, grad daje besplatno ... i nitko, a ma baš nitko A glavno da po naselju čujem kako nemaju ništa organizirano ...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

upoznata sam, ali čekamo lošije vrijeme.
    šteta je za ovakva vremena biti u dvorani.
    moji su od jutros u vrtu, malo na biciklu, malo na romobilu.
    da ne idemo u kino, ne bismo bili ni blizu kuće...

ja bih pričekala s evaluacijom :/

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U našoj školi to dosta dobro funkcionira - M. je išao na stolni tenis, a prestao je iz dva razloga: a) duboko je nesportski tip b) to je kolidiralo s drugim uobičajenim obiteljskim aktivnostima preko vikenda. Kako u našoj školi postoji samo jutarnji turnus, taj program se odvija i poslijepodne - u njemu više sudjeluju djeca iz viših razreda koja mogu sama dolaziti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    upoznata sam, ali čekamo lošije vrijeme.
    šteta je za ovakva vremena biti u dvorani.
    moji su od jutros u vrtu, malo na biciklu, malo na romobilu.
    da ne idemo u kino, ne bismo bili ni blizu kuće...

ja bih pričekala s evaluacijom :/
    X

I mi smo čekali kraj listopada. Inače, program je ok, pogotovo kad zakrkaju kišurine pa ne znaš kud bi sa sobom... Sada - no way - odosmo tražiti kestene .

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi planiramo sutra ujutro prvi put otići, pa javim da li će se tko pojaaviti.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

N još nije išao, ali mislim da hoće kad bude ružnije...Prošle godine nam je to bilo previše jer već ima aktivnosti 4 dana u tjednu i tek smo se nekako navikavali na školu...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znamo.
    Kod nas u školi je super organizirano i imaju sportske aktivnosti svaki dan od srijede do nedjelje. I to vodi prof. tjelesnog.
    Srijedom ide na nogomet, četvrtkom i petkom u univerzalnu školu sporta (ima i badminton za prvašiće). U četvrtak su imali atletiku a u petak nogomet.
    Plus 3 sata tjelesnog, plus još jedan sat dodatno sa učiteljem jer je on voditelj sportske grupe.
    Prošli i ovaj vikend nismo mogli ići ali i to nam je u planu čim se malo vrijeme pokvari.
    Super mi je ovo preko tjedna jer se sve odvija u vrijeme kada bi ionako bio u produženom boravku. Ne trošimo vrijeme izvan onoga što je u pkoli, a i besplatno je :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pkoli=školi

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

i mi znamo i u nasoj skoli je dosta dobar odaziv bio lani i ove godine. ovo o odazivu govorim samo za generaciju moje curke (lani 1., ove godine 2. razred), za ostale razrede ne mogu reci. kod nas je super jer je to dva puta tjedno odmah iza boravka, a vikendom su medjuskolska natjecanja. koliko sam shvatila (nismo isli vikendom) natjecu se kvartovske skole.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Fidji prvotno napisa
    Mi planiramo sutra ujutro prvi put otići, pa javim da li će se tko pojaaviti.
    Došli jedni jedini na gimnastiku. Vele da interesa uopće nema. Jedino se na nogometu pojavilo nešto djece. A još i imaju i prazan stolni tenis, sportsku školu, rukomet...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da. ali mi ne koristimo vikende, nego on sam ide na nešto od ponuđenog u sklopu dnevnog boravka.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma da, dakle u našoj školi se program koji se zove "Vikendom u sportske dvorane" odvija od ponedjeljka do petka.

mi smo htjeli sportsku igraonicu i nogomet. igraonica je ponedjeljkom u 3, a nogomet u 4.15. To u teoriji znači cijeli dan ponedjeljkom u školi. Što je suludo.
    I to nije vikend. Mi smo isto željeli popunit vrijeme vikendom zimi, jer radnim danima imamo dovoljno, ako ne i previše aktivnosti.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi idemo i super nam je

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gdje? Kada? Koje škole? Gdje to piše? Ja ništa ne znam i nisam ništa vidjela! :shock:

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj sin to ne propušta.
    Profesor tjelesnog im je isprezentirao taj program već prvi tjedan škole u rujnu i odmah prvu subotu on je želio ići. I od tada je propustio samo jednu subotu kad je bio bolestan i još jednu kad nismo bili u Zg. Doduše, moj P je totalno sportski tip i posebno voli organizirane sportske aktivnosti tako da često nakon 5 sati sporta u školi još ide i na svoj trening (hokej) pa još zna žicati popodne da bi išao na nogomet recimo.
    Ovo u školi je super organizirano. Subotom od 9h do 14h program je za djecu od 1. do 4. razreda, obuhvaća nogomet, rukomet, sportsku igraonicu, graničare, badminton i stolni tenis. Može se doći na dio aktivnosti ili sve redom, vidim da klinci uglavnom budu cijeli taj period. Odaziv je dobar, prošlu subotu ih je bilo sigurno tridesetak. Nedjeljom su viši razredi od 5. do 8.
    Profesor tjelesnog koji to drži je mlad i jako simpa, klinci ga vole i on zna s njima raditi, vjerujem da je i to dosta bitan faktor.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je samo od 9-10, taman smo zapikirali ovu subotu i onda se probudila iza 9 8)

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sa žaljenjem javljam da je taj program u našoj školi ukinut radi slabog interesa djece . Nisam sigurna od kada, mislim od nove godine.
    Ove školske godine mi nismo išli niti na jednu aktivnost, a prošle smo išli na rolanje i ponekad na graničara. Ne bih htjela griješiti dušu, ali mislim da je dio krivice možda i na voditeljici, naime prošle godine se promijenila voditeljica, a čini mi se da je ona 'stara' nekako više znala motivirati djecu.
    Posljednje uređivanje od Audrey : 20.02.2010. at 19:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •