ina33 prvotno napisa
Aaaa, znači, bit će i moja matematičarka... Uh. Prijavljujem se u krug bacača... Nisam mislila da se to u ovoj dobi (18 mjeseci) može pretjerano rješavati, pa zasad duramo (uz povremeno spremanje bačenog predmeta tj. učinimo joj ga nedostupnim, na kratko). Za hranu i vodu upali koji put - daj mami i hvala - voli se i tako "dodavat". Najgore mi je kad baca dudu iz kolica, a najgore u AS jer onda traje "igra" kojom se samoekscitira - cvili "dudu, dudu", onda je dobije, pa je isti čas frkne na pod i tako u krug, tu oduzmemo dudu jer se bolje smiri bez nje, nego s tim krugovima daj-baci. Zasad ne baca po drugoj djeci, nego posipa pijesak po sebi... Par puta je bacila stvari a la čaša i sl. koje su se razbile, nije shvatila još da je staklo no-no... Ja sam mislila da to brže prolazi, nisam očekivala da će izbacivanje trajat do 4 godine, problem će nam bit balkon na moru koji gleda na susjedovu terasu, zasad pali da joj kažem da će stvari papati vau-vau od susjeda (nije baš pedagoški, ali ne znam drugačije).