molim moderatorice da ne zakljucaju ovaj topic...
ja sam zasigurno jedna od njih mnoge kojima fali nasa kaae i njena amerika....bilo nam je zabavno citati ju....
draga kaae molim te nastavi....![]()
molim moderatorice da ne zakljucaju ovaj topic...
ja sam zasigurno jedna od njih mnoge kojima fali nasa kaae i njena amerika....bilo nam je zabavno citati ju....
draga kaae molim te nastavi....![]()
Uhhhh.
Nece ovo dobro zavrsiti.![]()
Sto se mene tice, naravno da ne bih imala problema s nastavkom pisanja u postojecem topicu, ili nekom drugom.
S obzirom da tako ne moze, molim svekoliko pucanstvo da se jos malo strpi - nesto je u planu i zazivjet ce vrlo skoro. Trebalo je danas, ali, eto, nije. Neke stvari nisu u potpunosti u nasim rukama pa i mi jedino mozemo pricekati. Drago mi je da vas toliko ima, koji i dalje zelite citati.
Dakle, uskoro. Bit ce obavijest negdje na forumu - ako nigdje drugdje, onda u mojem potpisu.
![]()
svi forumi imaju dio za zezanciju jedino se ovaj "pametan"nasao sa svojim "pametnim"pravilima i to me svaki dan sve vise i vise ljuti....![]()
draga OBAVEZNO javi....![]()
Neka kaee otvori blog i stavi link u potpis, tako je možda najjednostavnije i tako su neke druge forumašice napravile.
Lidać, ovaj posljednji komentar ti uopće nije trebao...![]()
i meni strasno fale. ajde molim te otvori blog i linkaj ga negdi ovde![]()
nakon svog surfanja vezanog za neplodnost i jad kojeg su nam servirali ta tema mi je bila odmor za dusu
a i ne mogu virovat da necu vidit sliku dereka kako gricka kulen, sritan ko mala beba
kuzim da ne moze ta tema tek tako proci na ovom forumu, pa daj otvori blog da svi budemo mirni i sretnitebi i dragom
Originally Posted by piplica
kada je istina na koji god forum odem ima dio za zeku jedino ovaj nema....
Originally Posted by lidać
Užas. Ja na tako glupom forumu bez zeke ne bih niti sekunde ostala...
Nece biti blog, bit ce nesto drugo. Blogove jednostavno ne volim.
Kako god, stvarno nije potrebno vise spominjati zakljucanu temu, niti prozivati admine (ili mene).
svoje komentare ostavi za sebe a moje ne komentiraj....
A zašto si onda, molim lijepo, otvorila temu na filozofskom kutku, ako ne da ostali komentiraju? :?Originally Posted by lidać
za one koje vole izvijestaje kaae a ne oni koji ce mi pametovati sta ja pisem....
vidi, kasno noćni fajt............
ma šalim se naravno..ionako će sura zaključat temu pa sad možemo pričat šta hoćemohahahah, neću ne, šalim se
![]()
Ako ništa drugo, onda barem za neki tulum
da iskoristimo temu i trenutnu odsutnost ključonoše![]()
Nismo dugo tulumarile
Originally Posted by kahna
hahh, ipak imam istomišljenika.....party time !!!!!!!
ma doć će i ostali........pa bolje same nego sama!!!
ajd kad je vec tema tu, ajd mi reci sta to tocno kaaee pise, nisam nikad citala, te izvjestaje iz amerike???
Pa izvještaje iz Amerike, potkrijepljene predivnim slikama.
Vidi http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...fd365167a4109e
Ugodno čitanje, a ja se bacam na Grey's anatomy sezona 6:D
ajme gdje gledaš,, ne valjda na youtube............ja sam to tamo vidjela i baš sam ljuta sto postoji interent i sto sve mozes vidjet unaprijed...gubi se ono cekanje jdnom tjedno i sve to...zato sam ja ipak smogla snage i ne gledam jer cetvrtak je moj dan za serijee!!!!!
Pogledala sam ja 5 sezonu do kraja, još prije ljeta.
Sad "pratim" šestu koja je u USA krenula sad u četvrtak
tak da i ja čekam tjedan dana.
Ne gledam na YT,
a nebi o izvoru![]()
počela sam čitat, iako će mi trebat koji dan ima stranica dosta, samo mi fali početak zašto je išla u Ameriku??
je je počela sam povezivat konce, sad samo da još dođem do toga kako ga je upoznala....baš fora čitam roman na rodi ehhehe......a ona bi mogla i knjigu izdat
kahna, de mi samo na pp javi jel izzie živa? fala ti, e![]()
![]()
lidać, skuliraj.
forum nema kutak za zeku peku jer je takve stvari teško pratiti i kontrolirati.
a i razmnožavaju se brzinom svjetlosti, a budući da je forum "gost" na jednom serveru, pravila o veličini se moraju poštivati.
eto na, već je 1 ujutro , a ja na 9. str. uspijela se odvojit, idem spavat.......... baš je fora!!!!!
Samo da kažem Kaae da nestrpljivo čekam![]()
Baš mi fale njezini izvještaji uz jutarnju kavu.
Otključavam da bih zaključala.
I meni su vrlo dragi putopisi od Kaaee i vrlo rado bih ih čitala, ali na žalost, ovdje im stvarno nije mjesto.
Stoga, molim vas sve za strpljenje dok se Kaee ne odluči za neki način kojim će vas sve izvještavati o zbivanjima preko bare.![]()