Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: puknut ću

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno puknut ću

U 14. tjednu trudnoće sam. Stomak mi se malo vidi tek toliko se malo zaokružio. Zadnjih par dana imam osjećaj da će mi stomak puknuti, da će mi koža popucati, osjećam veliki pritisak u stomaku. To mi je najviše izraženo popodne i navečer-ujutro sve normalno. Koža mi je toliko zategnuta da mi je problem i ispraviti se, zato izbjegavam duže hodati i stajati-samo sjedim....

To je normalno?

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne znam što da ti drugo kažem nego da ti se tijelo priprema za rast. Maternica ti se širi kukovi se namještaju, koža se rasteže... znaš i sama da je to sve normalno.
    Ako te koža zateže maži ju češće kremicama da ne popuca i da spriječiš nastanak strija. Ako te boli iznutra, odi ginekologu i bit ćeš najsigurnija...
    I opusti se 8)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam u 32.tjednu. Prije nekih 10-ak tjedana stiskala me koža po rubovima leđa, kao da ću puknuti. Stomak mi je crven isto već dugo. Mažem se kremom i zasad nemam (novih ) strija.

Dakle, bit će da je i to u trudnoći normalno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja taj osjećaj najviše imam sa strane kod kukova, ali ne bih opisala kao pucanje već rastezanje ligamenata, pa malo bolucka.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    Ja taj osjećaj najviše imam sa strane kod kukova, ali ne bih opisala kao pucanje već rastezanje ligamenata, pa malo bolucka.
    isti osijećaj je i kod mene ...
    nema strija ..mažem se redovito jedino osijećam kako se ligamenti rastežu sa strane i malo me bokovi znaju boliti

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam imala isti problem...meni je da budem iskrena pomoglo hodanje i Donat, meni je to bilo povezano sa želucem i probavom....tako rano da ti bude zategnut osjećaj vjerojatno od probave...baš me zanima jel to prošlo?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Takav osjećaj sam imala samo u prva 2 tromjesečja, posebno izrazito u prvom, a kasnije mi je taj osjećaj nestao, bez obzira što mi je trbuh bio u zadnjem tromjesečju puno veći.
    Kad me stezalo i kad mi je koža bila crvena, samo bi ju češće mazala uljem i lagano masirala. Proći će

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •