-
MOLIM VAS POMOZITE
Očajna sam trebam pravnu pomoć. Ukratko stvari stoje ovako. Imam 25 godina. Imam sestru koja ima 21 godin. Ostala je trudna sa 19 godina. Nema pojma tko joj je otac djeteta. Kad je ostala trudna predlozila sam joj da dode živjet samnom i sa jos jednom mojom setsrom da joj pomognemo oko djeteta. Dosla je kod nas zivjet za vrijeme trudnoče. Ja sam preuzela svu brigu oko dijeteta jer ja studiram, starija sam pa je meni lakše. Sve sam ja radila. Dok se je ona i dalje zabavljala i radila. Nema uopće razvijen majćinski instikt. kada bi joj djete diglo živac i kad bi došla na ideju da ju tuče, a ja joj se suprotstavila e onda bi se ona sjetila reč meni da je ona mama tom djetetu a ne ja. Nije, mene to ništa vrijeđalo ja sam i odgajala dijete da zna tko mu je mama, e sada. U zadnje vrijeme je mamica preveć frustrirana i uzela si maha drećat kad joj god puhne i iživljavat na djetetu jer joj je ona mama. Ja naravno to nisam dozvoljavala i ona je odlućila otić od mene i naravno uzela dijete. Ono što mene zanima da li ja ikako mogu dobit skrbništvo nad svojom nečakinjom? Molim vas pomozite mi sve sam u stanju poduzeti samo da moja jadna nečakinja ne pati pored svoje mamice koja stvarno nimalo ne misli na nju. Zadnje riječi, kad sam joj se suprotstavila, su joj bile: "Sad ću se odseliti. Uzet ću ti djete i ti je nikada više nećeš vidjeti. Nikada više." Molim vas bilo kakav savjet sto mi je ciniti. Da li ikako mogu pomoć nečakinji? Stvarno je dijetetu puno bolje samnom nego sa mamom.
-
ajme
ako nisi CZSS prije ovog prijavljivala svoju sestru da zanemaruje i zlostavlja dijete mislim da sad nista od toga
preporucam razgovor sa sestrom
-
Osoblje foruma
Potpisujem Mukicu.
Porazgovaraj sa sestrom. Pokušaj je nagovoriti da zajedno posjetite psihologa.
U slučaju da odbija bilo suradnju, obavezno je prijavi na Centar za socijalnu skrb zbog zanemarivanja djeteta, a ako smatraš da je to neophodno i zbog zlostavljanja djeteta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma