Svimbalo prvotno napisa
Evo mene da opet potpišem Ivaricu
Upravo tako, zna se kakav je, a pozivanje na dosadašnje primjedbe na njegov način vođenja kviza su u najmanju ruku smiješne.
Kao što je rečeno, dotični kviz je uopće i gledan zbog njega...
Potpisujem i Rozu.
Tiwi, slažem se da kviz nije mjesto za raspravu o eventualnoj korupciji u navedenim ustanovama, ali gdje uopće započeti takvu raspravu? Poanta je u nedodirljivosti pojedinih...
Pa to u osnovi i želim reći. Nije mjesto. A to što je on baš Tarik nedodirljivi ipak mu ne daje za pravo raditi nešto što drugi ne bi smjeli.
Ne zauzimam stav što se tiče Klaićeve, jer nemam nikakve, ali baš nikakve dokaze ni argumente, pa mi je glupo nagađati. No ne bi bilo loše pogledati ili poslušati emisiju na tu temu.
A zašto su ga uzeli ili nisu, ne briga me previše. Sigurno ne jer je dobar voditelj nego dobar glumac i nadali su se podizanju gledanosti na toj osnovi.
A netko je spomenuo Sedmaka vs Štengla. Nije to neki tamo Štengl. Bez obzira na to što je Sedmak pustio korjenje, nisu drugi (mlađi) nesposobni raditi taj posao. Jer "taj neki Štengl" je čovjek koji tamo radi već 15 - 20 godina, ispekao je zanat i bori se s tim silnim veličinama tako da se dokazuje svojim radom.