navodno, icy, navodno. osim toga, ne primam ja 35 milja mjesečno od foruma, pa da trebam razmišljati što ću pro.ratJa u najgorem slučaju dobim ban
![]()
navodno, icy, navodno. osim toga, ne primam ja 35 milja mjesečno od foruma, pa da trebam razmišljati što ću pro.ratJa u najgorem slučaju dobim ban
![]()
Ajme, nisam mislila na generala, nego na onog što je ukrao dijamante i cinično se smijuljio iz Austrije... Kako se ono zove?
RozaGroza prvotno napisa
X ko kuća
ZagorecPcelica Mara prvotno napisa
![]()
Nego, malo zabrazdismo, eh?![]()
e pa, pčelice, sretan put ti želim, i da dođeš u zemlju kakvu želiš. I slobodno vjeruj u što god želiš, ne žive svi prema tvojim kriterijima.![]()
Jest, taj. Mali mišSvimbalo prvotno napisa
![]()
Da malo... sad će ključanje...
Ajde, ajde, kao da te to ne bi pogodiloDijana prvotno napisa
![]()
![]()
Fali nam konstruktivna tema na filozofskom, već mi je Tarika na vrh glave![]()
Vidiš, ja ti ne mislim da je ijedna ljepša ili bolja od naše.Dijana prvotno napisa
Samo se nadam da me neće toliko boljeti nepravda u njoj jer neće biti moja. A... vidit ćemo...
_________________Fali nam konstruktivna tema na filozofskom, već mi je Tarika na vrh glave
Imaš kompulzivno-opsesivni poremećaj pisanja?![]()
U nedostatku intrigantnije teme, laprdam o Tariku (a vjerujem da je i on tako došao na temu Klaićeve)![]()
No, da sumiram - postupak nije bio OK, no neodgovarajuće je sankcioniran. Tj. "rješen" je na najgluplji mogući način - ako su mu htjeli dati otkaz, to se moglo napraviti drukčije.
A ako se Klaićeva već našla prozvanom, trebala je demantirati konkretnim podacima. Zašto uostalom ti podaci ne bi bili transparentni za sve bolnice i javne ustanove?
Tarik ostaje, Burić odlazi.![]()
http://www.24sata.hr/show/tarik-osta...odlazi/138039/
Baš lijepo. Moram priznati da je lijepo vidjeti Tarikovo lice.![]()
ma na kraju će biti sve kako je bilo, ostat će i jedan i drugi, a sva ta priča je kako netko reče zabava za puk i bacanje prašine u oči...
Idem ja otvorit neku novu religiozno-gay temu, tamo smo sve ko lavice režale - Tariku dajem još max pola strane![]()