-
Matematiče igrice
Imate li kakav dobar site za vježbanje matematike (niži razredi)?
-
-
A koje gradivo? Niži razredi oš podrazumijevaju sve od brojenja do.... ne znam ni ja, valjda razlomaka u 4. razredu.
Matematkiu ne vježbamo "online" jer se moja djeca smiju vrlo kontrolirano služiti internetom. Imamo doma Čiste petice 1 i 3 (artrea) koje su jako dobre jer se uz njih može ponoviti gradivo i ostalih predmeta.
Dalje, uz udžbenike Matematičke zgode (ŠK) dobije se i cd za ponavljanje gradiva To je moj stariji imao u 1. razredu i bilo je ok, a kasnije se i mlađi služio tim materijalom.
Čula sam da je dobar i interaktivni cd "Matematika - ništa strašno" ali ga nisam vidjela, pa ne mogu tvrditi...
Kupili smo djeci Cvrčkovu vježbalicu 1-2 (knjiga + cd) ali to je relativno malo gradiva... :/
Doma imamo još "Virtualnu školu matemaike" (Izdanje Mozaik knjige) na cd-u i dobro je. Pokriva gradivo aritmetike do trećeg, a možda i do četvrtog razreda.
--------------
Ako tko stavi neki linkić, možda probamo i mi... U ovoj dobi važna je jedino praksa!
-
Odavde sam ja sinu radila i printala listiće za vježbu. Ne sjećam se za koje sve razrede mi je to bilo dobro, ali znam da mi je bilo žao kada je prerastao softver.
-
Za više razrede osnovne škole odličnih materijala ima na stranici Antonije Horvatek, ovdje:
http://public.carnet.hr/~ahorvate/pocetna-Hrvatski.html
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma