Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Matematiče igrice

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Matematiče igrice

Imate li kakav dobar site za vježbanje matematike (niži razredi)?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A koje gradivo? Niži razredi oš podrazumijevaju sve od brojenja do.... ne znam ni ja, valjda razlomaka u 4. razredu.

Matematkiu ne vježbamo "online" jer se moja djeca smiju vrlo kontrolirano služiti internetom. Imamo doma Čiste petice 1 i 3 (artrea) koje su jako dobre jer se uz njih može ponoviti gradivo i ostalih predmeta.

Dalje, uz udžbenike Matematičke zgode (ŠK) dobije se i cd za ponavljanje gradiva To je moj stariji imao u 1. razredu i bilo je ok, a kasnije se i mlađi služio tim materijalom.

Čula sam da je dobar i interaktivni cd "Matematika - ništa strašno" ali ga nisam vidjela, pa ne mogu tvrditi...

Kupili smo djeci Cvrčkovu vježbalicu 1-2 (knjiga + cd) ali to je relativno malo gradiva... :/

Doma imamo još "Virtualnu školu matemaike" (Izdanje Mozaik knjige) na cd-u i dobro je. Pokriva gradivo aritmetike do trećeg, a možda i do četvrtog razreda.

--------------

Ako tko stavi neki linkić, možda probamo i mi... U ovoj dobi važna je jedino praksa!

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Odavde sam ja sinu radila i printala listiće za vježbu. Ne sjećam se za koje sve razrede mi je to bilo dobro, ali znam da mi je bilo žao kada je prerastao softver.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Za više razrede osnovne škole odličnih materijala ima na stranici Antonije Horvatek, ovdje:

http://public.carnet.hr/~ahorvate/pocetna-Hrvatski.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •