![]()
Luce već od četvrtka ima fibricu..sve je počelo ujutro, trebamo u vrtić, na posao-ona grintava i vruća. Ostajemo doma (na poslu već spletkare), ja se nerviram, vodim je nakon 10 sati od izbijanja temperature napravit CRP. Nalaz pokazuje da je manji od 8, znači ako i je nešto virusnog je tipa. Stanje nepromjenjeno i slijedeći dan, samo fibra do 38,5 i klonulost. U noći s petka na subotu, odjednom počinje jako krkljanje, kašljanje itd..posumnjam na laringitis, nekako je umirimo, naparimo kupaonicu, te je oko 3 sata u noći ipak odvedemo na hitni dječji prijem. Tamo :shock:
Sve zaključano, u mraku, kucamo ko luđaci, diže se med.sestra i ubija nas pogledom, jer naravno, mi smo sadisti kojima je dosadno i ustvari smo došli nju zafrkavat..
Probudi doktoricu koja nas prima..ponavljam joj sve ovo što sam gore napisala, kažem:
Ja-Ima i sad temperaturu i jako hriplje.
Dr.:- nema temperaturu, skroz je hladna....nakon što je poslušala pluća..
Dr.:-nema tu ništa..
Ja:-Sigurno ima temperaturu, možete li je izmjerit, sad se smirila, ali strašno hriplje..Sestra donosi toplomjer i naravno nakon minutu ipo..38,2 stupnja C![]()
Luce se rasplakala i sad dr. čuje i mrmlja kako sad čuje..
Ja:Treba li je inhalirat, je li to laringitis, je li nešto virusno..?
Dr.: Dat ćemo joj medrol (ili nešto sl.) na masku..
Tada tek počinje mučenje..Gledaju me ko ludu jer Luci pokušavam objasnit da je to nešto novo, da ne boli, da će joj pomoći..Kao da nas je tu bilo 300! Vjerovatno ih nerviram, jer im se spava..
Luce mirno prihvaća masku, ali nakon minutu joj naravno dosadi i počinje se otimat, odnosno plakat..
Dr.:Gospođo uhvatite joj noge među svoje noge, a vi (MM-u) joj držite ruke! Ne može ona shvatit što joj govorite!E tu sam pukla..Da ne citiram, odbrusila sam joj tako da mislim da će me se sjećat do kraja života!!! Poslije sam je pitala još par stvari koje su me zanimale, ali kao da i nisam..Sve im je možda je, možda nije..
Kažem poslije MM-u-hvala Bogu što sam nešto naučila na forumu!
Uglavnom, imala je i ova dva dana povišenu temperaturu, brzo se umarala, stolica je bila rijetka i više puta iako nije skoro ništa jela, ali je dosta pila..Jutros nema fibru, ali vodim je popodne na detaljne pretrage kod naše dr.(hvala Bogu što je imamo)..
Najviše me zabrinjava to kako se strašno umara, klone, puno spava i sva je tužna..da ne ovorim da me stalno traži a ja sad radim..mislim vraga radim..al' sam na poslu umisto s njom..![]()