Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: svrbe je tabani

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno svrbe je tabani

Dakle, nije šala nego je stvarno svrbi. Primjetila sam i sitne crvene točkice u razini kože. Kada joj skinem čarapice ona se počinje češati i kaže meni da je češem. Ne znam jeli to od obuće. Čarapice imamo iste od prošle godine, jedino smo kupili nove patike. Možda od njih? Ima li netko iskustva?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda ti ovaj topic pomogne:

http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...acec3fe9334824

Ja sam jedne godine imala nešto slično, ne sjećam se što je bilo (koja dg.), ali sam pokušala antimikoticima i ništa, na kraju mi je pomogla kortikosteroidna krema, a podražaj za svrab je bio nevjerojatan, toliko sam se češala da se poslije ta iziritirana koža oljuštila.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zvala sam pedicu i kaže da je sutra ujutro trebamo dovesti da ona vidi pa joj eventualno prepiše neku kremicu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zvala sam pedicu i kaže da je sutra ujutro trebamo dovesti da ona vidi pa joj eventualno prepiše neku kremicu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam imala osip i svrbež po tabanima kao alergijsku reakciju na penicilin. Pije možda kakav lijek?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne pije. Bili smo u pedice i ipak su krive patike. Kaže da su joj se u njima znojile nogice ali ona ih hoće nositi jer svjetle i sad ih moram sakriti dok ne zahladi. Dobili smo neku mast.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •