-
svrbe je tabani
Dakle, nije šala nego je stvarno svrbi. Primjetila sam i sitne crvene točkice u razini kože. Kada joj skinem čarapice ona se počinje češati i kaže meni da je češem. Ne znam jeli to od obuće. Čarapice imamo iste od prošle godine, jedino smo kupili nove patike. Možda od njih? Ima li netko iskustva?
-
Možda ti ovaj topic pomogne:
http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...acec3fe9334824
Ja sam jedne godine imala nešto slično, ne sjećam se što je bilo (koja dg.), ali sam pokušala antimikoticima i ništa, na kraju mi je pomogla kortikosteroidna krema, a podražaj za svrab je bio nevjerojatan, toliko sam se češala da se poslije ta iziritirana koža oljuštila.
-
Zvala sam pedicu i kaže da je sutra ujutro trebamo dovesti da ona vidi pa joj eventualno prepiše neku kremicu.
-
Zvala sam pedicu i kaže da je sutra ujutro trebamo dovesti da ona vidi pa joj eventualno prepiše neku kremicu.
-
Ja sam imala osip i svrbež po tabanima kao alergijsku reakciju na penicilin. Pije možda kakav lijek?
-
Ne pije. Bili smo u pedice i ipak su krive patike. Kaže da su joj se u njima znojile nogice ali ona ih hoće nositi jer svjetle i sad ih moram sakriti dok ne zahladi. Dobili smo neku mast.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma