Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 275

Tema: Što znači generalno čišćenje stana?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma ne, veš mašinu se lako može odmaknuti. Gospođa je odmaknula SUĐERICU u kuhinji (u to vrijeme nisam imala ugradbenu nego klasičnu, ali svejedno) i iščupala priključak vode. Najbolje od svega je to što joj nitko od nas nije rekao da to treba. Ono što smo rekli (počistiti gornje plohe ormara) nije napravila Inače, perilicu rublja mi sinovi i/ili muž odmaknu cca 1x godišnje i tada počistim ispod nje. Nije to neka strahota dok ništa ne poplavi ili se ne zalije, ali zna se dogoditi, jer ipak je to u kupaonici.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

@Lili, bilježim se za te Legiće
    Posljednje uređivanje od annie84 : 20.08.2022. at 17:34

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Annie84, možee

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima li onda na kraju neka preporuka? Možda za neki servis za čišćenje, ima li tko iskustva? Trebalo bi mi oprati prozore, sljedeći vikend.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Frendica je dugo radila za Beeping ima super iskustva.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni nije jasno, ali očigledno imamo svi različitu djecu.
    Moj sa 15 godina obožava legiće i to mu je najdraži poklon.
    I stalno naručuje nove setove.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma kaj moj veliki se igra, a kamoli ovi klinci. S time da klinac većinom složi sam svoje eksponate, s funkcijama Lili ak bu viška možda bi i mi nekaj
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.08.2022. at 18:51

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hahaha pa sad nemam baš za sve, već sam dosta podijelila.

Možda se nešto nadje.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.08.2022. at 18:55

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno, ali očigledno imamo svi različitu djecu.
    Moj sa 15 godina obožava legiće i to mu je najdraži poklon.
    I stalno naručuje nove setove.
    znam ih ja koji su sa 35 godina otišli na njuškalo potražit ko čisti dječju sobu od viška legica

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ih, imam ja više od toga, pa si kupujem Lego.
    I jedva čekam ovaj https://www.lego.com/en-us/product/flower-bouquet-10280

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je to baš tužno kad djeca moraju imati sterilne radne stolove, i da ne mogu imati složene setove npr. lego kockica na policama ili čak i nešto manje na stolu

jako mi je privlačan minimalizam u uređenju, ali djeca nek budu djeca i nek imaju igračaka, figurica, papirića, slika ...
    toliko malo godina su mali i u toj fazi slaganja i skupljanja, i toliko malo godina uz roditelje, pretrpit ću tu prašinu i kreativan nered ...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam isto u tom timu "kreativni nered". Dodajem ovo "kreativni" da manje zvuci kao nered .

Mislim da ne mogu ni opisati koliko moji toga produciraju na dnevnoj bazi, nema dana bez papira, škara, rola, vruceg ljepila, šljokica, homemade slajmova, plastelina, tempera, ljepljivih traka, pecenog tijesta. Naravno da su se prosirili po svim povrsinama, zidovima, vratima, namjestaju. Naravno da sam im ja to dozvolila i jos ih i naucila da traze youtube tutorijale. Mislim, iskreno, vecini ljudi je to nered, ali sam jednom od jedne gospode koja je usla u stan cula i "vau, fenemenalno, kako topla djecja atmosfera". Ono kao kad udes u vrtic ili nize razrede osnovne .
    Kako se to cisti? Tesko. Odem u ured, tamo imam najurednije i najsterilnije radno mjesto medu 60 ljudi.

Legica je isto uvijek hrpa po policama. Pa neću valjda Elsin dvorac i Casitu Madrigal drzati u kutiji?
    I tak .

Kao prilog temi: neki stanovi nisu za tete čistilice .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I da, ciscenje toga nije uopce ciscenje nego oslobadanje prostora za novi nalet kreativnosti. Ne ostane prazno ni 48 sati kad oslobodim nesto od radova. To je samo prilika za jos radova.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to baš tužno kad djeca moraju imati sterilne radne stolove, i da ne mogu imati složene setove npr. lego kockica na policama ili čak i nešto manje na stolu

jako mi je privlačan minimalizam u uređenju, ali djeca nek budu djeca i nek imaju igračaka, figurica, papirića, slika ...
    toliko malo godina su mali i u toj fazi slaganja i skupljanja, i toliko malo godina uz roditelje, pretrpit ću tu prašinu i kreativan nered ...
    pa tko je rekao da imaju sterilne stolove nema čega nema na njima...
    Al voljela bi nešto i nauče o povremenom spremanju stola i prostora u kojem borave za svoje dobro a ne da mi sin ode ženi pa joj nerede radi di god kroći po stanu.
    Valja ih nekim lekcijama i naučit

Iako je kćerka veći kreativni neredko.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.08.2022. at 12:13

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tako je, Bubilo... S godinama se kreativni nered transformira. Mi smo također prije imali slano tijesto, kestene, akvarel i slično, ali od desete godine (kad su moji dečki dobili na poklon prvi unimer, pa prvu malu lemilicu itd.) kreativni nered poprimio je drugačije oblike. S druge strane, kako da im to ukidam kad je MOJ kreativni nered trenutno zimnica - ukuhavanje hrpe šljiva, jabuka, krušaka... kiseljenje krastavaca i paprika sam već obavila, ali džemovi, pekmezi i ajvar su smrt za čišćenje kuhinje. Stalno odgađam generalku jer još nisam gotova, a u međuvremenu držim melaminsku spužvicu na radnoj plohi i trudim se uklanjati najgore packe, da mi se ne zasuše.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    pa tko je rekao da imaju sterilne stolove nema čega nema na njima...
    Al voljela bi nešto i nauče o povremenom spremanju stola i prostora u kojem borave za svoje dobro a ne da mi sin ode ženi pa joj nerede radi di god kroći po stanu.
    Valja ih nekim lekcijama i naučit

Iako je kćerka veći kreativni neredko.

Ne da edit grrr...
    kroČi po stanu..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nas danasnji kreativni nered.... je rezultat nepostojece impulzivne kontrole mojeg devetipogodisnjeg sina.

Ostavila sam ih na pola sata u drugoj sobi s kinetic pijeskom jer sam morala na telefon s poslom. U tih pola sata je pijesak zavrsio na svim podlogama, od pulteva do podova, u radijusu od 20 metara od stola za kojim su bili. Ono... neemreeeeeeem.

Njegova ideja, naravno. Cija bi bila.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sori moram .

Žao mi je da ti se to dogodilo. Naš zadnji kreativni nered ukljucivao je šljokice koje su se mislim usisavale i 3 mjeseca kasnije, a prosute su na terasi.

Kod kinetičkog pijeska sam napokon postala mudra, i s njim se igraju samo vani, ponesem piknik deku, sjede na tome i poslije samo srolam deku i doma istresem u kadu. Sitnica je samo maknuti im to s odjece, al jednom kad se zakelji izdrži do doma do mašine.

Upoznala sam jednom ženu koja mi je objašnjavala da joj klinci nikad doma nisu imali vodene boje i tempere, da ona to ne kupuje jer to rade u vrticu i skoli. Nekad u vezi toga pomislim "jadna djeca", al puno češće "kako pametna žena" .
    Mi ne da imamo setove tempera i vodenih, imamo pola onog dućana Tedi doma.

Kaae izdrži. Malo po malo, riješi najveći/najkritičniji dio. Ostalo će se očistiti s vremenom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A niš uključit i aktere u čišćenje Nema druge.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Bubilo, i mi smo vodene imali samo u vrtiću i kod bake .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo imali vodene i tempere, aliii nisu smjele izlaziti iz kuhinje, isto kao što godinama hrana nije smjela izlaziti iz kuhinje, gdje se kreativni nered lakše očisti i ne prelijeva u druge prostorije. I sad je to višemanje ok, iako znaju iznijeti voće i čokoladu u sobu pred tv ili računalo. Zaključila sam da je za moje živce bolje ako ne priprdavam, a ako netko sjedne u čokoladu - njegov problem!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo imali onaj Ikein veliki okrugli stolić za kreativu u dječjoj i ona se tamo radila.

Nisu kreativne uratke izrađivali u boravku kraj nove sofe, imali smo kutak za to, kao što imaju svoj kutak za učenje i školske obaveze (radni stol u svojoj sobi).
    Nekog reda ipak treba biti prilagođeno dobi djece of course.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, i mi smo vodene imali samo u vrtiću i kod bake
    Lako tako

A niš uključit i aktere u čišćenje Nema druge.
    To može izjaviti samo osoba kojoj djeca nisu razvukla kinetički pijesak, šljokice i slično duž 10 – 20 metara. U toj situaciji akteri mogu pomoći jedino na način da se udalje ili stoje na mjestu i ne miču dok i njih ne očistim.

Mi smo imali onaj Ikein veliki okrugli stolić za kreativu u dječjoj i ona se tamo radila.

Nisu kreativne uratke izrađivali u boravku kraj nove sofe, imali smo kutak za to, kao što imaju svoj kutak za učenje i školske obaveze (radni stol u svojoj sobi).
    Nekog reda ipak treba biti prilagođeno dobi djece of course.
    Kako taj Ikein stolić možeš zvati „velikim“? To je možda veliko za dvogodišnjake.
    Nama nekad nije dovoljan ni blagovaonski stol za sve.

Ja sam stava da je dnevni boravak mjesto za sve osobe u obitelji, pa čak uključujući i djecu . Kod nas svi smiju sve u svim prostorijama. Takva je bila moja mama, igra je bila igra po cijelom stanu, i tako mojoj djeci isto danas da, da se igraju posvuda.
    Ovo kad se kaže „nekog reda treba biti“ je meni malo dosadno. Onda niti nema ničeg drugog osim reda.
    Jedini problem s tim je što ne možeš angažirati čistilicu. I što generalno čišćenje uključuje skidanje i ribanje ostataka još i ostataka te kreative. Al ima i gorih stvari.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A onda ne kukaj na kreativni nered Bubi i nemogućnost podrobnijeg čišćenja stana

Itekako može biti reda i zabave, ma kako ti je Ikein okrugli stol mali, možda ne pričamo o istome? pričam o onom okruglom Mamuttu, dosta velikog promjera, doduše ja pričam o dvoje djece i sin nije bio toliko kreativan u tom smislu s bojama i tim čudima. On je slagao legiće, njih je slagao svukuda pa i po podu pa kad staneš vidiš zvjezdice. Poslije su se prebacili na radne stolove.

Moja mama je likovnjak pa je i ona voljela s njima ta čudesa radit.

i zašto ti kažeš čoksi lako tako, pa najlakše je odustat, dignut ruke, pustit da svatko radi šta hoće i gdje hoće i sve opravdat na način da tako jedino i treba biti, sve drugo je dosadno, sterilno i neinspirativno
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.08.2022. at 10:59

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Gdje sam kukala? Ne sjećam se. Samo sam napisala da neki stanovi nisu za čistilice.

Da, to je taj stol... ne znam, mi se igramo na duplo većem .

"lako tako" je bila šala. Ne bih ja to mijenjala kod nas.
    Ne radi tko što hoće, nego ono što ja dozvolim da rade. A s obzirom da sam ja jedna od onih koja može 2 sata izrađivati domaći slajm ili plastelin i mijestiti ga rukama, šta imam njima zabranjivati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    To može izjaviti samo osoba kojoj djeca nisu razvukla kinetički pijesak, šljokice i slično duž 10 – 20 metara. U toj situaciji akteri mogu pomoći jedino na način da se udalje ili stoje na mjestu i ne miču dok i njih ne očistim.
    Misliš da mi djeca nikad nisu prosula šljokice, one našiljene dijelove bojica iz šiljila i ostala čudesa? (kinetički nisam imala)

Što je tako problematično u tome da djeca pomognu skupiti, usisat šljokice?
    Kako će danas-sutra pomoći u kućanskim poslovima?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa nije problematično ako se sadržaj šiljila prosuo na površinu od 30x30 centimetara.
    Problematično je ako su šljokice prosute po 10 kvadrata terase.
    ili Kaae koja je napisala da je kinetički pijeak završio 20 metara dalje od mjesta gdje ih je ostavila.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 25.08.2022. at 11:08

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Gdje sam kukala? Ne sjećam se. Samo sam napisala da neki stanovi nisu za čistilice.

Da, to je taj stol... ne znam, mi se igramo na duplo većem .

"lako tako" je bila šala. Ne bih ja to mijenjala kod nas.
    Ne radi tko što hoće, nego ono što ja dozvolim da rade. A s obzirom da sam ja jedna od onih koja može 2 sata izrađivati domaći slajm ili plastelin i mijestiti ga rukama, šta imam njima zabranjivati.
    Svaka čast na kreativi! meni bi to bila kazna da 2 ure razvačim po rukama
    Jel netko rekao da to treba djeci zabranit? pričali smo samo da kad se radi s tim nekim materijalima da se to može raditi na određenim mjestima u stanu.

Stol je promjera 85 cm,al dobro nećemo o veličinama i potrebama hahaha

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Još ću dodati da sam sigurna da neke žene sada misle "Blago meni kad imam tako malo za čistiti kod sebe doma" .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa nije problematično ako se sadržaj šiljila prosuo na površinu od 30x30 centimetara.
    Problematično je ako su šljokice prosute po 10 kvadrata terase.
    ili Kaae koja je napisala da je kinetički pijeak završio 20 metara dalje od mjesta gdje ih je ostavila.
    i dalje ne kužim, usisaju se šljokice i bok, to mogu i veliki i mali.
    Ok ne pričam o 2godišnjacima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Još ću dodati da sam sigurna da neke žene sada misle "Blago meni kad imam tako malo za čistiti kod sebe doma" .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jel netko rekao da to treba djeci zabranit? pričali smo samo da kad se radi s tim nekim materijalima da se to može raditi na određenim mjestima u stanu.
    Ok, da, nije pitanje zabrane, nego granica.
    Samo želim reći da su kod mene granice drugačije, i određene zidovima stana. Izvan zidova stana se ne smije ništa .
    Dakle, nemam granicu da se nešto može ili ne smije na nekom mjestu u stanu. Nisu nam dovoljna ni sva mjesta koje imamo, trebamo atelje zapravo.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i dalje ne kužim, usisaju se šljokice i bok, to mogu i veliki i mali.
    Ok ne pričam o 2godišnjacima.
    Ali toliko je rasuto da nemaš gdje ni stati. Dijete od npr. 6 godina će to prije još više razvuči nego uredno usisati.
    I još mu je puna odjeća toga i to s njega pada posvuda.

Amater si, ne možeš to ni zamisliti .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 25.08.2022. at 11:14

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne znam kako uvijek upropastim ove teme gdje žene samo lijepo žele pričati o tome kako se peru šalteri i spremnik od veš mašine .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ok, da, nije pitanje zabrane, nego granica.
    Samo želim reći da su kod mene granice drugačije, i određene zidovima stana. Izvan zidova stana se ne smije ništa .
    Dakle, nemam granicu da se nešto može ili ne smije na nekom mjestu u stanu. Nisu nam dovoljna ni sva mjesta koje imamo, trebamo atelje zapravo.
    ok tvoje granice su zidovi tvoga stana.
    Možda da si nađete fakat neki kreativni kutak van stana za sve vas hahaha kad već frcate od kreative i velik i mali...ona stara kuća možda jeftini najam jedne sobe hahaha

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Idealno bi mi zapravo bilo imati takav stan u kojem smo preko dana, a spavati i jesti u hotelu gdje postoje sobarice i kuharice .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 25.08.2022. at 11:19

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ali toliko je rasuto da nemaš gdje ni stati. Dijete od npr. 6 godina će to prije još više razvuči nego uredno usisati.
    I još mu je puna odjeća toga i to s njega pada posvuda.

Amater si, ne možeš to ni zamisliti .
    Vrlo lako moguće da sam amater haha, al ja bi to napravila na način da bi se dijete skinulo do gaća, usisala bi jedan "otok" oko njega na terasi (ako je ljeto a izgleda da je bilo toplo) i onda mu dala usisavač da nastavi dalje. Da vidiš kako bi drugi put promjer rasutih šljokica bude puno manji
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.08.2022. at 11:20

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne znam kako uvijek upropastim ove teme gdje žene samo lijepo žele pričati o tome kako se peru šalteri i spremnik od veš mašine .
    e bome vala jesi majstorica za ovakve teme razbarušit hahaha

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Idealno bi mi zapravo bilo imati takav stan u kojem smo preko dana, a spavati i jesti u hotelu gdje postoje sobarice i kuharice .
    Hehehe, na ovakav opis naišla sam u nekoj jeftinoj knjizi (američki krimić koji sam čitala ljeti). Uglavnom, bila je opisana kamp kućica u kojoj je mladi par putovao po Americi. Kuhinja je bila ulickana za youtube ili tiktok prikazivanje, sa šalicama za čaj u odgovarajućim bojama, sve sređeno za slikavanje, ali spavaća soba u kojoj se stvarno živjelo bila je rumpl u kojem su se nakotili miševi.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Haha,umirem...ja zapravo jedino tebe kužim Bubilo. A najzanimljivije mi je kad otvorim ovu temu pa se onda uhvatim kako zaista operem spremnik od veš mašine...kao ono pa to se mora. Prošle godine sam isto tako nešto išla čistiti što je bilo aktualno,ne sjećam se..

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Haha,umirem...ja zapravo jedino tebe kužim Bubilo. A najzanimljivije mi je kad otvorim ovu temu pa se onda uhvatim kako zaista operem spremnik od veš mašine...kao ono pa to se mora. Prošle godine sam isto tako nešto išla čistiti što je bilo aktualno,ne sjećam se..
    ja sam jednom skočila oprat zavjese nakon što sam to pročitala na forumu, a bile su pamučne pa su se skupile i više nisu išle skroz do poda
    psovala sam i rodu i zasad skuliranu koja je to prva bila spomenula

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sorry,duplić

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jednom skočila oprat zavjese nakon što sam to pročitala na forumu, a bile su pamučne pa su se skupile i više nisu išle skroz do poda
    eh da sad sam se sjetila da bi i ja mogla svoje
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.08.2022. at 16:10

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Eh ladica od masine... ja to ni ne mogu oprati, nešto se cudno desava s detergentom u njoj jednostavno se doslovce okameni. Tak da nikad nije cista Probala sam apsolutno sve ne da se skinuti.... Ali kako ne koristim omekšivać nema ni plijesni ni one ljige od omekšivaca koja se zna nakupiti.

Zavjesu imam samo jednu - za tuš - i nju povremeno namocim u ocat pa u vesmasinu, da skinem kamenac... recimo svaka tri mjeseca
    Posljednje uređivanje od sillyme : 25.08.2022. at 19:02

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nema ta tvoja ladica neku noživu koja se pritisne i izvuče ladica?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Eh ladica od masine... ja to ni ne mogu oprati, nešto se cudno desava s detergentom u njoj jednostavno se doslovce okameni. Tak da nikad nije cista Probala sam apsolutno sve ne da se skinuti.... Ali kako ne koristim omekšivać nema ni plijesni ni one ljige od omekšivaca koja se zna nakupiti.

Zavjesu imam samo jednu - za tuš - i nju povremeno namocim u ocat pa u vesmasinu, da skinem kamenac... recimo svaka tri mjeseca
    Tuš zavjesu u ocat :blink: ... to moram probati

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se jednom davno nasanjkala s pamučnim zavjesama , otad kupujem samo one Ikeine trometarke i vežem ih u čvor. Pa nek se skupljaju koliko hoće...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Tuš zavjesu u ocat :blink: ... to moram probati
    Super je, svaki put se sokiram kako je zavjesa meka i bijela nakon toga

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Asti šta sve tu neću saznat...

Tuš zavjesu nemam, muž stavio na nju veto otkako smo preselili, al zato imam staklenu stijenu na kojoj se naravno vidi kamenac ako se ne održava redovito.

Al napravila sam ustupak za nešto drugo u stanu, šta ću...

Što je najgore mene smiruje i opušta to povlačenje kapljica sa stakla onim čudom za šajbe, al ne smijem im to otkriti hahaha

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •