Čestitam Aurora, bravo za Reša :D !!!
Aurora - super! cestitam!
dodirko - moja rodica imala herpes prije trudnoce, za vrijeme trudnoce, rodila 7. sept. - sve ok.
herpes je neugodan, bolan, reakcija tijela na stres ili iznenadno oslabljen imunsistem. pravilnim tretmanom prolazi za par dana. sve najbolje ti zelim!
Čestitam :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma daj istoga dana, kad ti je bia transfer u koju uru?Meni je bija u 9 30, mozda smo se i vidili??? Uf nikako da napravin test, iman ga doma, al izbjegavan jos, mada iman neki filing da bi moglo bit dobro, jer mi je sve drugačije nego prije, od mirisa, okusa, mantanja, buden, pa javinOriginally Posted by a72
, usput čestitke, ovo mi je stvarno veliko ohrabrenje
malena2 sretno u utorak!
Aurora, čestitke! :D![]()
Nek ovo bude ohrabrenje curama za daljnje postupke!![]()
hvala ti....
cure jeste vi dobivale betadine vecer prije punkcije...cemu sluzi
aurora, koja genijalna sismis prica, bravo, cestitam od srca :D :D :D
malena2~~~~~~
splicanka~~~~~
amyx, meni ni desetak šišmiša nije pomoglo![]()
Da, u Mariboru - sprječavanju ev. infekcije.Originally Posted by malena2
Originally Posted by tiki_a
Bojim se da ni meni jer ih je ovo ljeto bilo čudo jedno koliko...
cure koje ste bile u citu jel vam trebala spavacica na dan punkcije,danas sam ih zaboravila pitat..posto sam jutros bila na folikukulometriji...trbuh imam kao u trudnice,donji dio me strasno boli..najugodniji polozaj mi je kada lezm....
Aurora čestitam! :D
Baš sam se danas vratila sa transfera kod Reša i upravo čitam ovu tvoju vijest i baš mi je dala veliku nadu!![]()
Cure, jeste vi strogo mirovale nakon transfera - Reš kaže da ne moram, mogu sve što i prije. Ali mene ipak strah, prošli put nisam mirovala i nije se primilo ( znam da vjerojatno nije zbog toga, ali ipak... ), meni su u Petrovoj prošli put savjetovali baš mirovanje a sada druga priča :?
U svakom slučaju bolovanje sam dobila pa ga mislim iskoristiti.
Betu ću vaditi 16.10. - to je 12 dpt, 14. bi pao u nedjelju a ne da mi se čakati do ponedjeljka![]()
Aurora, vidim na Potpomognuta u Sloveniji da si nam trudnica i ne mogu ti opisati kako se radujem. Mozda onaj odlazak u Sabor donosi srecu, nakon thaie28 sada i ti. Neka te sreca i dalje prati.![]()
Hvala na vasim brojnim cestitkama! Od![]()
Ja sam danas cijeli dan u blazenom stanju. Svako toliko pogledam prekrasan plus na testu, kojeg sam jutros ponovila i samo mi se smije...![]()
Neobicno mi je drago sto sam na neki nacin predvodnica ovog novog vala sto je krenio put Postojne i sto vas sve mogu ohrabriti s nasim uspijehom. A vjerujte mi, sve dok test nije bio pozitivan, nisam vjerovala da je to moguce. Sretno svima kod dr. Resa!
Ma, cekajte! Hocete reci da je cudo jedno sismisa uletilo u vase sobe i da vam nisu donijeli srecu?!?Originally Posted by amyx
Ako ste ih samo negdje vidjeli, mislim da je u tome problem.
![]()
taca70, ako je suditi prema statistici onih koje su se do sada na bilo koji nacin ukljucile u borbu protiv novog Zakona i uskoro nakon toga ostale trudne onda je tvoja trudnoca samo pitanje trenutka! Tvoje prisustvo na gotovo svim takvim dogadjajima i napor kojeg ti i TM ulazete moraju biti nagradjeni. S nestrpljenjem cekam da nam i ti javis sretnu vijest!Originally Posted by taca70
![]()
A sto se thaie28 ne mogu vjerovati da sam pustila ubijediti sebe kako mora da sam pogresno upamtila njen forumski nick vidjevsi joj u potpisu da je trudna.![]()
Cak sam isla racunati kada smo to bili u Saboru i koliko je trudna te dosla do zakljucka da je thaia28 u ono vrijeme vec morala biti trudna, a nije mi bilo logicno da nam to onom prilikom nije rekla. :? I tako sam ja zakljucila da to nije ista osoba.![]()
Ajme, ajme pa kako sam mogla! :shock:
thaia28 oprosti na tom mom glupom zakljucku i primi moje zakasnjele ali od srca iskrene cestitke!
ne treba ti, imaju oni jednokratne suknjice i njihove papuceOriginally Posted by malena2
sretno!!
meni su sismisi godinama imali leglo iza ormara na balkonu i redovno ulijetali u dnevni, nista....Originally Posted by Aurora*
![]()
![]()
izvoli se dovesti k nama naOriginally Posted by amyx
,ima ih kao da živim u pećini
![]()
naravno i pozvane i sve druge drage curke![]()
maOriginally Posted by Aurora*
onda kada smo se družile u Saboru nastao je moj bebek, dakle nisam niti znala da se s nečim mogu pohvaliti
a cijeli se dan danas veselim tvome uspjehu, hvalim se kao da je moj
![]()
taca, potpisujem Auroru, obzirom na tvoj cjelokupni angažman trudnoća je samo pitanje trenutka.. čim vidiš prvog šišmiša - to je znak!![]()
![]()
drage cure evo nakon cjelodnevne skitnje malo sam preumorna pa vas sve srdačno pozdravljam
Aurora :D :D :D iskrene čestitke
Aurora, vjeruj mi da si mi za odlazak u Gospic ti bila zvijezda vodilja. Rekla sam MM-u: Kad je Aurora mogla 2x zapucati iz Rijeke za Zagreb,mozemo i mi do Gospica. Cuvaj se i cekamo dalje vijesti od tebe.
Aurora :D :D :D
meni su dva uletila u stan prije par godina pa nistaOriginally Posted by Aurora*
![]()
![]()
je li sismis isto sto i slijepi mis? :?
meni kada bi usao u sobi, dobila bih nervni slom :shock:
p.s. jos pet dana do testa. nervoza raste sukcesivno![]()
Aurora* čestitam :D :D :D
Dodirko draga želim ti da zločesti herpes nestane čim prije![]()
taca70 ako je po putovanjima onda ti i vikki ste na redu![]()
marti_sk želim ti uspješan dogovor![]()
Aurora ČESTITAM :D :D :D
marti_sk ~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan dogovor
Dodirko ~~~~~~~~~~ da bol sto brže prođe idođe
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
Aurora :D :D :D jupiiiiiii jupiiiiii jeeeeee
čestitam od srca!!!!
jako si me obradovala, al moram ti reći da sam imala osjećaj da je to to![]()
mazi bušek i uživaj u svakoj sekundi![]()
aurora čestitam od srca :D :D još jedan putokaz da se ipak prijavim u Postojnu!!!
(a šišmiš...... i meni je uletio prije par godina i ništa)
kuham fine tople napitkeza uspješan radni tjedan
Aurora :D :D :D čestitam
maca2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto uhvate
malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu i uspješnu punkciju
splicanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ohrabriš za test i ugledaš veeeeliki +
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
i pozdrav
nama šišmiš uletio ovo ljeto u sobu, ja završila ispod plahte a mm ga tjerao van, nažalost nije nam donio sreću![]()
Super ste mi sa šišmišima... "Moji" lete pored prozora ali neće niti jedan unutra...![]()
Izvještaj od mene... Boli!!!![]()
cestitke od srca novim trudnicama!![]()
![]()
moj status vidite iz potpisa, marty, pliz makni me s liste. mahanje svima, neko cu vrijeme odmarati...![]()
wewa a joj draga moja baš mi je žao![]()